Kıvanç 100-75-110hahaha kıvancta 0 beden sayılır ama ince yapılıya onu demek istedim belki
Kıvanç 100-75-110hahaha kıvancta 0 beden sayılır ama ince yapılıya onu demek istedim belki
görünüşte çok estetik bir vucudu var ama yanı ölçüleri çok yansımamış kendisine kız gibi vucudu var yanı maşallahKıvanç 100-75-110kaırştırmayalım lütfen 0 beden biraz zayıf olur
sıfır derken yokmuyum yani ?? nasıl sıfır@gözlemci sen hala senarist olduğunumu sanıyorsun ayol destere çoktan aldı bu diziyi kaç haftadır destere yönetiyor senaryoyu ahahabu arada destereyi merak edenler
uzun boylu sarışın 0 beden hahaha
sıfırı bende sevmedim safinaz gibi bişey oluyorSorma gitsin senaryoyu bedenen ben ruhen o yazıyor
uzun boy var oooo sarışınmışda yalnız 0 bedne olması olmadı şimditam dicektim Kıvan tatlıtuğ ama olmadı bak bu
çok estetik duruşum var yandan bakınca adriana lima önden bakınca brad pitbull arkadan baıkınca al paçino öyle bişeygörünüşte çok estetik bir vucudu var ama yanı ölçüleri çok yansımamış kendisine kız gibi vucudu var yanı maşallah
Yok artık yapma çocuk alıncak sana @desteregörünüşte çok estetik bir vucudu var ama yanı ölçüleri çok yansımamış kendisine kız gibi vucudu var yanı maşallah
evet varlığıyla yokluğu birmi ne demek dimi ama bence bi 59 vardır yanisıfır derken yokmuyum yani ?? nasıl sıfır) en azından bir orta bel kısmı 60 falan olsun)
sıfırı bende sevmedim safinaz gibi bişey oluyor
çok estetik duruşum var yandan bakınca adriana lima önden bakınca brad pitbull arkadan baıkınca al paçino öyle bişey)
hahah safinas nerden aklına geldi manyak kırıze girdim yine seinin yüzünden töbe yarabbisıfır derken yokmuyum yani ?? nasıl sıfır) en azından bir orta bel kısmı 60 falan olsun)
sıfırı bende sevmedim safinaz gibi bişey oluyor
çok estetik duruşum var yandan bakınca adriana lima önden bakınca brad pitbull arkadan baıkınca al paçino öyle bişey)
hayırr ben kıvanctan bahsediyorum ona söyledim o lafımı hahahYok artık yapma çocuk alıncak sana @desterejön gibi vucudu var desene
evet varlığıyla yokluğu birmi ne demek dimi ama bence bi 59 vardır yani
Baksen lafıda hemen kıvırıyon haaahahah safinas nerden aklına geldi manyak kırıze girdim yine seinin yüzünden töbe yarabbi
ince demek istedim yani dalyan gibi birşey demek istedim
hayırr ben kıvanctan bahsediyorum ona söyledim o lafımı hahah
niye 59 ? şunu en son 60 yapsakYok artık yapma çocuk alıncak sana @desterejön gibi vucudu var desene
evet varlığıyla yokluğu birmi ne demek dimi ama bence bi 59 vardır yani
öyle dalyanmı olur sıfır bedenli dalyan rüzgardan iki büklüm olurhahah safinas nerden aklına geldi manyak kırıze girdim yine seinin yüzünden töbe yarabbi
ince demek istedim yani dalyan gibi birşey demek istedim
hayırr ben kıvanctan bahsediyorum ona söyledim o lafımı hahah
niye 59 ? şunu en son 60 yapsakolmuyormu? 60 iyidir bence aşağısı kurtarmaz
öyle dalyanmı olur sıfır bedenli dalyan rüzgardan iki büklüm olur) şunu biraz normal ölçülere getirelim fazla kımıl bişey oldu
hahha yarın bir şekil düşünürüz sana @destereBaksen lafıda hemen kıvırıyon haaagene suç bana kaldı
Kurtarmaz valla 60 olmazniye 59 ? şunu en son 60 yapsakolmuyormu? 60 iyidir bence aşağısı kurtarmaz
öyle dalyanmı olur sıfır bedenli dalyan rüzgardan iki büklüm olur) şunu biraz normal ölçülere getirelim fazla kımıl bişey oldu
Çenebazlarla uğraşamadın kaçtım hemen
Ne edecen tavığı o nerden çıktıdaha yeni geldim çok ayıp oldu şimdi öyle kaçmak varmı)
o zaman birde tavık isterim
arkasından dedikodu yapalım dayanamaz gelirÇenebazlarla uğraşamadın kaçtım hemen
kibar feyzoda kemal sunal hocayı ikna etmeye çalışıyorya çeşme başında hoca önce horoz istiyor kemal sunal itiraz edince - o zaman birde tavık isterim diyorÇenebazlarla uğraşamadın kaçtım hemen
Ne edecen tavığı o nerden çıktı
buyrun dedikoduya @Çiğdem- hanım feci şeyler sayıcaz hakkındaarkasından dedikodu yapalım dayanamaz gelir)
kız için evde kalmış diyolar akşama kadar camdan erkeklere bakıyrmuşbuyrun dedikoduya @Çiğdem- hanım feci şeyler sayıcaz hakkında
Bencede evde kalmış kaç yaşına gelmiş ayıp ayıpkız için evde kalmış diyolar akşama kadar camdan erkeklere bakıyrmuş)
aynen dışarı çıkınca millet teyze teyze diye sesleniyormuş sinirinden saçlarını kemiriyormuşBencede evde kalmış kaç yaşına gelmiş ayıp ayıpbenim kuzenim 23 yaşında 3 çocuğu var
Aboowww teyze mi 😱 saçlarınımı yiyormuşaynen dışarı çıkınca millet teyze teyze diye sesleniyormuş sinirinden saçlarını kemiriyormuş)
evet bir an önce teklifime olumlu yanıt vermeli yoksa yarın öbürgün aileside evden kovar bunuAboowww teyze mi 😱 saçlarınımı yiyormuşşaka gibi bencede yaşlandı ama artık evlenip çoluğa çocuğa karışmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?