Çığlık 4.Bölüm (+13)

Diziyi Lütfen Puanlayınız!!

• 10

Oy: 7 77.8%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Oy: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9
@gözlemci sen hala senarist olduğunumu sanıyorsun ayol destere çoktan aldı bu diziyi kaç haftadır destere yönetiyor senaryoyu ahaha :F bu arada destereyi merak edenler
uzun boylu sarışın 0 beden hahaha :F
sıfır derken yokmuyum yani ?? nasıl sıfır :)) en azından bir orta bel kısmı 60 falan olsun :))

Sorma gitsin senaryoyu bedenen ben ruhen o yazıyor :F
uzun boy var oooo sarışınmışda yalnız 0 bedne olması olmadı şimdi :F tam dicektim Kıvan tatlıtuğ ama olmadı bak bu :F
sıfırı bende sevmedim safinaz gibi bişey oluyor :)

görünüşte çok estetik bir vucudu var ama yanı ölçüleri çok yansımamış kendisine kız gibi vucudu var yanı maşallah :F
çok estetik duruşum var yandan bakınca adriana lima önden bakınca brad pitbull arkadan baıkınca al paçino öyle bişey :))

görünüşte çok estetik bir vucudu var ama yanı ölçüleri çok yansımamış kendisine kız gibi vucudu var yanı maşallah :F
Yok artık yapma çocuk alıncak sana @destere :( jön gibi vucudu var desene :F
sıfır derken yokmuyum yani ?? nasıl sıfır :)) en azından bir orta bel kısmı 60 falan olsun :))

çok estetik duruşum var yandan bakınca adriana lima önden bakınca brad pitbull arkadan baıkınca al paçino öyle bişey :))
evet varlığıyla yokluğu birmi ne demek dimi ama bence bi 59 vardır yani :)

hahah safinas nerden aklına geldi manyak kırıze girdim yine seinin yüzünden töbe yarabbi
:F ince demek istedim yani dalyan gibi birşey demek istedim :F

hayırr ben kıvanctan bahsediyorum ona söyledim o lafımı hahah :F

hahah safinas nerden aklına geldi manyak kırıze girdim yine seinin yüzünden töbe yarabbi

Baksen lafıda hemen kıvırıyon haaa :F gene suç bana kaldı :(

niye 59 ? şunu en son 60 yapsak :) olmuyormu? 60 iyidir bence aşağısı kurtarmaz :)

öyle dalyanmı olur sıfır bedenli dalyan rüzgardan iki büklüm olur :)) şunu biraz normal ölçülere getirelim fazla kımıl bişey oldu :)

niye 59 ? şunu en son 60 yapsak :) olmuyormu? 60 iyidir bence aşağısı kurtarmaz :)

öyle dalyanmı olur sıfır bedenli dalyan rüzgardan iki büklüm olur :)) şunu biraz normal ölçülere getirelim fazla kımıl bişey oldu :)
Baksen lafıda hemen kıvırıyon haaa :F gene suç bana kaldı :(
hahha yarın bir şekil düşünürüz sana @destere :F
@destere @gözlemci @xemrexxx ben yatıyorum şuan size çene yetiştiremicem yarına ilgileniirm ama merak etmeyin :F

Burdan @Çiğdem- hanıma sesleniyoruz yaırn birgün böyle kokana gibi gezmek zorunda kalırsın ona göre evlende saadetine kavuş :D yoksa ailende kapıya koyar @destere den demesi :F
düşünsene kızda tipte yok, @Çiğdem- in profildeki resime bakma sen asıl resmi bu ?

imagesqtbnANd9GcRvfC9vntz2K5wtP6m_HOa8T0-1.jpg

ıyyk :)))