Çığlık 2.Bölüm Yeni Bölüm

Diziyi lütfen doğru bir şekilde puanlayınız?

• 8

Oy: 0 0.0%
  • 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    13
Olsun pampa hic olmamasindan iyidir. @gözlemci gordunmu bak hikayenin bir okuyucusu daha net fotograflar istiyor
@destere @Çiğdem- le sevgili olun bence siz hikayede.Sonra bi adam gelip ikinizide bicaklarken Cigdem gidip adamin sacini basini yolsun

artık bakalım kısmetse olur bişeyler
bir kere adım attık diziye, şimdilik dizide gözde isimli kızı kovalıyorum bakalım ordan bişey çıkmasa bişeyler düşünürüz artık
)

bir kere adım attık diziye, şimdilik dizide gözde isimli kızı kovalıyorum bakalım ordan bişey çıkmasa bişeyler düşünürüz artık
)
neee sevgilimi allah korusun 😱😱😱
ben destereyi geberten hayalet olmak istiyorum diziye girme sebebim oydu benim

gerçek ismimle zaten dizideyim selim var ya orda
sen hala hangi ismi soruyorsun? @Çiğdem- de bildiğimiz çiğdem işte
)
Size değildi o Allah seni
sizi biliyorum dizidesiniz siz ,ben diğerlerinden bahsettim

Gece okumuştum,puanım 10
Eyvallah sağolasın

güzel olmuş ,resimler iyi , 10 veriyorum @gözlemci

çiğdem ve ben haftaya geliyoruz
Tamam senide ekliyorum başınıza çok pis çorap örecem

@gözlemci bizi geç transfer etti , bu arada biz ölmek istemiyoruz 3-4 bölüm oynayalım
Merak etme uzun soluklu olucaksınız
sezon finalinde icabınıza bakacağım

Bu arkadaşlar kusura bakmasın tam dizi saatinde 20:00'de yayınlıyorlar,kardeşim bizim o saatde dizimiz oluyor okuyamıyoruz ki
Sizleri düşündüm ve 23.00 da başlattım desem

Sen sakin ol Çiğdem ben halledeceğim onu 😉 hemde öyle böyle değil benden habersiz dizime sızmak neymiş gösterecem ona

Bilmem bana komik geldi
Eh iyi öyle olsun sen öyle diyorsan

Teşekkürler,sağolasın

@gözlemci cok iyi olmus.Bayildim yahu.
O fotograftaki sarisinda tam @destere lik

@gözlemci Bnm adim Alper bnide katsana senaryoya o katilin arkadasi olayim.Yasasin kötuluk
Eyvallah sağolasın
evet destereye ayarladım onu zaten @destere ,Tamam senide alıyorum ooo bu hafta kalabalık olucaz anlayacağın 😉 ,ne katilin kankası şimdi katil pıçaklıcak sizleri

)
Gözde kim yahu öyle bir karakter yok

Çiğdem saç yolma değilde başka şeyler yapacak, @destere ninde burnundan getiricek ama belli olmaz yazmadım henüz

Son düzenleme:
hahahah benimde aklıma takılıyordu gözde kim diye @destere onunla bişiler yaptığını söylüyor ama ben senaryoda göremiyorum

Çağırda gelsin dorğu düzgün baksın @pompy haftaya daha çarpıcı bir bölümle geliyorum , bu olaylar gerçek
sahte pıçak olurmu hiçç
neyse artık onu baltamı sandı neee

ama korksun boş verrr oda bizim başımıza neler neler getiriyor sonrada komik olmuşmu diyor hahah

neyse artık onu baltamı sandı neee

ama korksun boş verrr oda bizim başımıza neler neler getiriyor sonrada komik olmuşmu diyor hahah
hehehe aynen
korksunda anlasın ne çektiğimizi,istermisin onuda diziye alıyım
başına olaylar açıyım maskeli katille yüzleştiriyim felan

yok cnm hiç bulaşma sonra gönderme yapmaya baslar bize uğraş dur
Yok senarist ben isem izin vermem buna
göndermesiz ölüme götürücem
ama beni daha başka rollere sokar diye korkuyorum dizisinde ama neyse bunu göze alıp sokacağım

Yok senarist ben isem izin vermem buna
göndermesiz ölüme götürücem
ama beni daha başka rollere sokar diye korkuyorum dizisinde ama neyse bunu göze alıp sokacağım
kendi dizilerinde gönderme yapar diyorum zaten
kıyamammm uğraşma çocukla o olduğu için kızamıyorum o senaryolarına zaten üzme çocuğu

kendi dizilerinde gönderme yapar diyorum zaten
kıyamammm uğraşma çocukla o olduğu için kızamıyorum o senaryolarına zaten üzme çocuğu
Valla aklımda güzelde bir senaryo yazmıştım ama neyse paçayı yırttı
bende başkalarına uygularım bu planı

ceydaydı gözde nerden çıktı
)) gözde diye tanıdık biride yok nerden aklıma geldi

hahahah benimde aklıma takılıyordu gözde kim diye @destere onunla bişiler yaptığını söylüyor ama ben senaryoda göremiyorum
ceydaymış ceyda noldu sen beşiktaşın hiçbir oyuncusunu tanımıyorsun hiç laf ettimmmi ben bir isim şaşırdım hemen rezil ediyorsunuz
))

Hadi hadi yeme bizi
tanıdık olmasa nerden çıkıcak şimdi
belki ilerde tanıışır şey edersiniz
bari diziye gözde diye bişeyde ekle artık bir kere ismi çıktı ortaya

Seni kırmıyım bakalım çok oyuncu oldu ya ama bir başka yeerde tanıştırabilirim seni Gözdeyle