tamam zaten çiğdem katılıyormuş diziye gözdeye gerek kalmadı )Seni kırmıyım bakalım çok oyuncu oldu ya ama bir başka yeerde tanıştırabilirim seni Gözdeyle
tamam zaten çiğdem katılıyormuş diziye gözdeye gerek kalmadı )Seni kırmıyım bakalım çok oyuncu oldu ya ama bir başka yeerde tanıştırabilirim seni Gözdeyle
Yok onuda alalım biz sen çok istedin onunla bişiyler yaşamayıtamam zaten çiğdem katılıyormuş diziye gözdeye gerek kalmadı )
gözdeyle aynı dolaba girelim yanlışlıkla, bakalım nolacak ordaYok onuda alalım biz sen çok istedin onunla bişiyler yaşamayı
Aaaa bak bunu bende merak ettim sokalım bakalım aynı dolaba ne olcakgözdeyle aynı dolaba girelim yanlışlıkla, bakalım nolacak orda
ceydaymış ceyda noldu sen beşiktaşın hiçbir oyuncusunu tanımıyorsun hiç laf ettimmmi ben bir isim şaşırdım hemen rezil ediyorsunuz ))
bari diziye gözde diye bişeyde ekle artık bir kere ismi çıktı ortaya
hahahah karizmasın çizildi yalnız gözlemci benim senaryom diyorsun ama destere kaç bölümdür oynuyor hatta yetmiyor oyuncu bile katıyor diziye gözde falan senarist olarak hiçbirinden haberin yok yakında senaryoyu destere yazmaya baslar sen yine habersiz ben yazıyorum sanarsın hahahaSeni kırmıyım bakalım çok oyuncu oldu ya ama bir başka yeerde tanıştırabilirim seni Gözdeyle
iyi niyetle destek çıkıyorum @gözlemci ye yoksa senaryoya müdahale falan yok tamamen rica ettim bir kaç noktada bir iki güzel kız daha ekle dedim senaryoya, o kadarlık olsun arkadaşız nede olsahahahah karizmasın çizildi yalnız gözlemci benim senaryom diyorsun ama destere kaç bölümdür oynuyor hatta yetmiyor oyuncu bile katıyor diziye gözde falan senarist olarak hiçbirinden haberin yok yakında senaryoyu destere yazmaya baslar sen yine habersiz ben yazıyorum sanarsın hahaha
hahaha bliyorum cnm senin iyi niyetinden hiç kuşkum olmadı bu güne kadariyi niyetle destek çıkıyorum @gözlemci ye yoksa senaryoya müdahale falan yok tamamen rica ettim bir kaç noktada bir iki güzel kız daha ekle dedim senaryoya, o kadarlık olsun arkadaşız nede olsa
ben eşitlikten yanayım başroller saplarla dolmamalı bayanlara yer açmak lazım )hahaha bliyorum cnm senin iyi niyetinden hiç kuşkum olmadı bu güne kadar
aaa bu konuda sana katılıyorum arkandayım 🙂🙂 bayan basrol arıyorsan ben ne güne duruyorum tek basıma yeterim başroleben eşitlikten yanayım başroller saplarla dolmamalı bayanlara yer açmak lazım )
ama senin yanında yardımcıların falan olmalı sarayda bir başrol hürrem ve 25 yardımcı bayan var tek bayanla dizi gitmez kıskançlıklar çekememezlikler saç baş yolmalar olması için bayanların artması şartaaa bu konuda sana katılıyorum arkandayım 🙂🙂 bayan basrol arıyorsan ben ne güne duruyorum tek basıma yeterim başrole
hahahah tamam tamam ne aç gözlüsün öyle yaaaama senin yanında yardımcıların falan olmalı sarayda bir başrol hürrem ve 25 yardımcı bayan var tek bayanla dizi gitmez kıskançlıklar çekememezlikler saç baş yolmalar olması için bayanların artması şart
@gözlemci şimdi fıldır fıldır bayan oyuncu arayışına girmiştir )hahahah tamam tamam ne aç gözlüsün öyle yaaa
hahahaha en son gördüğümde birkaç tane hortlak bakıyordu sana pörtlek gözlü bembeyaz suratlı falan dişi hayalet bakıyor galiba sana@gözlemci şimdi fıldır fıldır bayan oyuncu arayışına girmiştir )
dişiyse sorun yok )hahahaha en son gördüğümde birkaç tane hortlak bakıyordu sana pörtlek gözlü bembeyaz suratlı falan dişi hayalet bakıyor galiba sana
Şaka gibi valla hep bu yönetmenin işi benden habersiz diziye oyuncu katıyor : F şimdide gözde girdi ,aynen destere de bir iş var bakalımhahahah karizmasın çizildi yalnız gözlemci benim senaryom diyorsun ama destere kaç bölümdür oynuyor hatta yetmiyor oyuncu bile katıyor diziye gözde falan senarist olarak hiçbirinden haberin yok yakında senaryoyu destere yazmaya baslar sen yine habersiz ben yazıyorum sanarsın hahaha
Yok lo ne arıcam ayağıma geldiya Gözde işte@gözlemci şimdi fıldır fıldır bayan oyuncu arayışına girmiştir )
Eyvallah ,sağolasın ,haftaya katil @destere çıkabilirİlk bölümde bir katil tahminim vardı o olabilir katil yine ama ters köşe de olabilir şimdi bilemedim. Eline sağlık @gözlemci güzel olmuş puanım 10.