artık bakalım kısmetse olur bişeyler bir kere adım attık diziye, şimdilik dizide gözde isimli kızı kovalıyorum bakalım ordan bişey çıkmasa bişeyler düşünürüz artık )
neee sevgilimi allah korusun 😱😱😱artık bakalım kısmetse olur bişeyler bir kere adım attık diziye, şimdilik dizide gözde isimli kızı kovalıyorum bakalım ordan bişey çıkmasa bişeyler düşünürüz artık )
Size değildi o Allah seni sizi biliyorum dizidesiniz siz ,ben diğerlerinden bahsettimgerçek ismimle zaten dizideyim selim var ya orda sen hala hangi ismi soruyorsun? @Çiğdem- de bildiğimiz çiğdem işte )
Eyvallah sağolasınGece okumuştum,puanım 10
Tamam senide ekliyorum başınıza çok pis çorap örecem
Merak etme uzun soluklu olucaksınız sezon finalinde icabınıza bakacağım@gözlemci bizi geç transfer etti , bu arada biz ölmek istemiyoruz 3-4 bölüm oynayalım
Sizleri düşündüm ve 23.00 da başlattım desemBu arkadaşlar kusura bakmasın tam dizi saatinde 20:00'de yayınlıyorlar,kardeşim bizim o saatde dizimiz oluyor okuyamıyoruz ki
Sen sakin ol Çiğdem ben halledeceğim onu 😉 hemde öyle böyle değil benden habersiz dizime sızmak neymiş gösterecem onaevet haruncuğum ben destereyi gebertmeden sakinleşemicem çığlık senaryosu için diyorum tabi bu arada destere çok kurnaz zaen girmiş senaryoya selim onunda adı gözlemcinin haberi olmadan bölümelerde oynuyormuş gizlice hemen ele verdim onu @gözlemci icabına bakıcak haftaya
Eh iyi öyle olsun sen öyle diyorsanBilmem bana komik geldi
Teşekkürler,sağolasın
Eyvallah sağolasın evet destereye ayarladım onu zaten @destere ,Tamam senide alıyorum ooo bu hafta kalabalık olucaz anlayacağın 😉 ,ne katilin kankası şimdi katil pıçaklıcak sizleri
Gözde kim yahu öyle bir karakter yokartık bakalım kısmetse olur bişeyler bir kere adım attık diziye, şimdilik dizide gözde isimli kızı kovalıyorum bakalım ordan bişey çıkmasa bişeyler düşünürüz artık )
Çiğdem saç yolma değilde başka şeyler yapacak, @destere ninde burnundan getiricek ama belli olmaz yazmadım henüz
Teşekkürler kardeşim sağolasınSüper kardeşim aynen devam
hahahah maskeli hayaletin fotosu var konu içinde elinde pilastik bir bıçak var onu balta diyor galibaAynen hayali veya gerçekteki aşuftesi bende bulamadım ben yazdım bide bu arada @pompy balta var dedi çıktı bir daha uğramıyor bu sayfaya
Çağırda gelsin dorğu düzgün baksın @pompy haftaya daha çarpıcı bir bölümle geliyorum , bu olaylar gerçek sahte pıçak olurmu hiççhahahah maskeli hayaletin fotosu var konu içinde elinde pilastik bir bıçak var onu balta diyor galiba
neyse artık onu baltamı sandı neeeÇağırda gelsin dorğu düzgün baksın @pompy haftaya daha çarpıcı bir bölümle geliyorum , bu olaylar gerçek sahte pıçak olurmu hiçç
hehehe aynen korksunda anlasın ne çektiğimizi,istermisin onuda diziye alıyım başına olaylar açıyım maskeli katille yüzleştiriyim felanneyse artık onu baltamı sandı neee
ama korksun boş verrr oda bizim başımıza neler neler getiriyor sonrada komik olmuşmu diyor hahah
yok cnm hiç bulaşma sonra gönderme yapmaya baslar bize uğraş durhehehe aynen korksunda anlasın ne çektiğimizi,istermisin onuda diziye alıyım başına olaylar açıyım maskeli katille yüzleştiriyim felan
Yok senarist ben isem izin vermem buna göndermesiz ölüme götürücem ama beni daha başka rollere sokar diye korkuyorum dizisinde ama neyse bunu göze alıp sokacağımyok cnm hiç bulaşma sonra gönderme yapmaya baslar bize uğraş dur
kendi dizilerinde gönderme yapar diyorum zaten kıyamammm uğraşma çocukla o olduğu için kızamıyorum o senaryolarına zaten üzme çocuğuYok senarist ben isem izin vermem buna göndermesiz ölüme götürücem ama beni daha başka rollere sokar diye korkuyorum dizisinde ama neyse bunu göze alıp sokacağım
Valla aklımda güzelde bir senaryo yazmıştım ama neyse paçayı yırttı bende başkalarına uygularım bu planıkendi dizilerinde gönderme yapar diyorum zaten kıyamammm uğraşma çocukla o olduğu için kızamıyorum o senaryolarına zaten üzme çocuğu
ceydaydı gözde nerden çıktı )) gözde diye tanıdık biride yok nerden aklıma geldiSize değildi o Allah seni sizi biliyorum dizidesiniz siz ,ben diğerlerinden bahsettim
Eyvallah sağolasın
Tamam senide ekliyorum başınıza çok pis çorap örecem
Merak etme uzun soluklu olucaksınız sezon finalinde icabınıza bakacağım
Sizleri düşündüm ve 23.00 da başlattım desem
Sen sakin ol Çiğdem ben halledeceğim onu 😉 hemde öyle böyle değil benden habersiz dizime sızmak neymiş gösterecem ona
Eh iyi öyle olsun sen öyle diyorsan
Teşekkürler,sağolasın
Eyvallah sağolasın evet destereye ayarladım onu zaten @destere ,Tamam senide alıyorum ooo bu hafta kalabalık olucaz anlayacağın 😉 ,ne katilin kankası şimdi katil pıçaklıcak sizleri
Gözde kim yahu öyle bir karakter yok
Çiğdem saç yolma değilde başka şeyler yapacak, @destere ninde burnundan getiricek ama belli olmaz yazmadım henüz
Hadi hadi yeme bizi tanıdık olmasa nerden çıkıcak şimdi belki ilerde tanıışır şey edersinizceydaydı gözde nerden çıktı )) gözde diye tanıdık biride yok nerden aklıma geldi
ceydaymış ceyda noldu sen beşiktaşın hiçbir oyuncusunu tanımıyorsun hiç laf ettimmmi ben bir isim şaşırdım hemen rezil ediyorsunuz ))hahahah benimde aklıma takılıyordu gözde kim diye @destere onunla bişiler yaptığını söylüyor ama ben senaryoda göremiyorum
bari diziye gözde diye bişeyde ekle artık bir kere ismi çıktı ortayaHadi hadi yeme bizi tanıdık olmasa nerden çıkıcak şimdi belki ilerde tanıışır şey edersiniz
Seni kırmıyım bakalım çok oyuncu oldu ya ama bir başka yeerde tanıştırabilirim seni Gözdeyleceydaymış ceyda noldu sen beşiktaşın hiçbir oyuncusunu tanımıyorsun hiç laf ettimmmi ben bir isim şaşırdım hemen rezil ediyorsunuz ))
bari diziye gözde diye bişeyde ekle artık bir kere ismi çıktı ortaya