varmı öyle sessiz okumak bir iki yorum yapaydınGece okumuştum,puanım 10
varmı öyle sessiz okumak bir iki yorum yapaydınGece okumuştum,puanım 10
Yorum yaptığımız zamanlarda oldu,yabancı dizi izledikten sonrada sıcağı sıcağına yorum yapabiliyorum üstünden zaman geçince yorumlayamıyorum.varmı öyle sessiz okumak bir iki yorum yapaydın
zaman geçince ayrıntılar kayboluyorYorum yaptığımız zamanlarda oldu,yabancı dizi izledikten sonrada sıcağı sıcağına yorum yapabiliyorum üstünden zaman geçince yorumlayamıyorum.
Bu arkadaşlar kusura bakmasın tam dizi saatinde 20:00'de yayınlıyorlar,kardeşim bizim o saatde dizimiz oluyor okuyamıyoruz kizaman geçince ayrıntılar kayboluyor
aynısı bendede oluyorda bu dizi korku dizisi akılda daha çok çarpıcı görüntüler oluşturacaktır
o konuda haklısın ya saat 18 civarı ya da akşam 23 civarı olsa daha rahat okunur tam 20 de herkes tv de bir diziye dalıyor ..Bu arkadaşlar kusura bakmasın tam dizi saatinde 20:00'de yayınlıyorlar,kardeşim bizim o saatde dizimiz oluyor okuyamıyoruz ki
siz geç kalmışsınız ben şimdiden gözdeyi kovalıyorum
@gözlemci bizi geç transfer etti , bu arada biz ölmek istemiyoruz 3-4 bölüm oynayalımsiz geç kalmışsınız ben şimdiden gözdeyi kovalıyorum
size nolur bilmem ama ben katille ilgilenmiyorum panik halindeki kızları yatıştırmaya çalışıyorum katili siz bulun artık@gözlemci bizi geç transfer etti , bu arada biz ölmek istemiyoruz 3-4 bölüm oynayalım
@Çiğdem- kolay kolay yatışmaz bencesize nolur bilmem ama ben katille ilgilenmiyorum panik halindeki kızları yatıştırmaya çalışıyorum katili siz bulun artık
@Çiğdem- kolay kolay yatışmaz bence
evet haruncuğum ben destereyi gebertmeden sakinleşemicem çığlık senaryosu için diyorum tabi bu arada destere çok kurnaz zaen girmiş senaryoya selim onunda adı gözlemcinin haberi olmadan bölümelerde oynuyormuş gizlice hemen ele verdim onu @gözlemci icabına bakıcak haftayasize nolur bilmem ama ben katille ilgilenmiyorum panik halindeki kızları yatıştırmaya çalışıyorum katili siz bulun artık
Bilmem bana komik geldiTeşekkürler ,eylenmek derken komedi değil ki bu
Hazırlayalım hele feci birşeyler çıkarıcam yalnız bana gerçek isimlerinizi söyleyin dizide eyr alın gerisinide bana bırakın 😉
Teşekkürler aga sağolasın
Bu arada birisi 7 puana basmış kimmiş o görelim bakalım
@sürgünüm
ben o senaryoya girdim ya çıkmam artık dizi biter ben hala sigortayı tamir ederimevet haruncuğum ben destereyi gebertmeden sakinleşemicem çığlık senaryosu için diyorum tabi bu arada destere çok kurnaz zaen girmiş senaryoya selim onunda adı gözlemcinin haberi olmadan bölümelerde oynuyormuş gizlice hemen ele verdim onu @gözlemci icabına bakıcak haftaya
ayoll sana gir diyenmi oldu sen habersizce girmişsin senaristin bile haberi yoktuben o senaryoya girdim ya çıkmam artık dizi biter ben hala sigortayı tamir ederim
baktım senarist güzel kızları doldurmuş konuya dedim aradan bende kalabalığa katılayım diğer konularda güzel kız yok bunu kaçırmamayoll sana gir diyenmi oldu sen habersizce girmişsin senaristin bile haberi yoktu