Çığlık 2.Bölüm Yeni Bölüm

Diziyi lütfen doğru bir şekilde puanlayınız?

• 8

Oy: 0 0.0%
  • 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    13
Yorum yaptığımız zamanlarda oldu,yabancı dizi izledikten sonrada sıcağı sıcağına yorum yapabiliyorum üstünden zaman geçince yorumlayamıyorum.:)
zaman geçince ayrıntılar kayboluyor :)
aynısı bendede oluyorda bu dizi korku dizisi akılda daha çok çarpıcı görüntüler oluşturacaktır :)

zaman geçince ayrıntılar kayboluyor :)
aynısı bendede oluyorda bu dizi korku dizisi akılda daha çok çarpıcı görüntüler oluşturacaktır :)
Bu arkadaşlar kusura bakmasın tam dizi saatinde 20:00'de yayınlıyorlar,kardeşim bizim o saatde dizimiz oluyor okuyamıyoruz ki :)

Bu arkadaşlar kusura bakmasın tam dizi saatinde 20:00'de yayınlıyorlar,kardeşim bizim o saatde dizimiz oluyor okuyamıyoruz ki :)
o konuda haklısın ya saat 18 civarı ya da akşam 23 civarı olsa daha rahat okunur tam 20 de herkes tv de bir diziye dalıyor ..

@Çiğdem- kolay kolay yatışmaz bence :A :)
size nolur bilmem ama ben katille ilgilenmiyorum panik halindeki kızları yatıştırmaya çalışıyorum katili siz bulun artık :)
evet haruncuğum ben destereyi gebertmeden sakinleşemicem çığlık senaryosu için diyorum tabi :F bu arada destere çok kurnaz zaen girmiş senaryoya selim onunda adı gözlemcinin haberi olmadan bölümelerde oynuyormuş gizlice hemen ele verdim onu @gözlemci icabına bakıcak haftaya :kiki::kiki::kiki:

Teşekkürler ,eylenmek derken komedi değil ki bu :F

Hazırlayalım hele :F feci birşeyler çıkarıcam yalnız bana gerçek isimlerinizi söyleyin dizide eyr alın gerisinide bana bırakın 😉

Teşekkürler aga sağolasın :)

Bu arada birisi 7 puana basmış kimmiş o görelim bakalım :D

@sürgünüm
Bilmem bana komik geldi:D

evet haruncuğum ben destereyi gebertmeden sakinleşemicem çığlık senaryosu için diyorum tabi :F bu arada destere çok kurnaz zaen girmiş senaryoya selim onunda adı gözlemcinin haberi olmadan bölümelerde oynuyormuş gizlice hemen ele verdim onu @gözlemci icabına bakıcak haftaya :kiki::kiki::kiki:
ben o senaryoya girdim ya çıkmam artık dizi biter ben hala sigortayı tamir ederim :)

@gözlemci cok iyi olmus.Bayildim yahu.
O fotograftaki sarisinda tam @destere lik :A

@gözlemci Bnm adim Alper bnide katsana senaryoya o katilin arkadasi olayim.Yasasin kötuluk :oley:
qqjBP3.jpg

ama çok kapalı çıkmış :))