Çığlık 2.Bölüm Yeni Bölüm

Diziyi lütfen doğru bir şekilde puanlayınız?

• 8

Oy: 0 0.0%
  • 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    13
katil nerdeyse selime takmıştı bıçağı cenkten allah razı olsun kurtardı bizi yoksa ceydaya kavuşmadan rahmetli olacaktık :)
Yat kalk dua et ne diyek ,Cenk'e bide laf sayıyordun demin :kiki:haftaya alacam harunu çiğdemi :F

sen orda senaryona biraz renk katmalıydın ceydayı karanlıkta tek başına nereye gönderiyorsun söyle selime o götürsün karanlık köşelere kız korkmazdı bari :)
Haftaya sana dobra dobra bir bölüm hazırlayacağım merak etme şimdiden düşünmek lazım haftayı sana göre :F

9. Klasik korku filmi gibi geldi bana ama başarılı, işleyiş güzel :)
Canın sağolsun napak klasiklerden öteye gidemiyoruz :F

O resimler ne öyle:D
Okurken hemde eylendim de
Puanım:10
Teşekkürler ,eylenmek derken komedi değil ki bu :F

gidip gül ağalarlamı takılayım elbeteki sen nerde ben orda :) hem sen ne karışıyorsun @gözlemci söz verdi, konuda biz muhteşem bir ikili olarak başroldeymişiz :))
Hazırlayalım hele :F feci birşeyler çıkarıcam yalnız bana gerçek isimlerinizi söyleyin dizide eyr alın gerisinide bana bırakın 😉

Süper olmuş aga ellerine sağlık 10 puan

@Bully @denizz19 @yatutarsa @sokak sanati
Teşekkürler aga sağolasın :)

Bu arada birisi 7 puana basmış kimmiş o görelim bakalım :D

@sürgünüm

Teşekkürler ,eylenmek derken komedi değil ki bu :F

Hazırlayalım hele :F feci birşeyler çıkarıcam yalnız bana gerçek isimlerinizi söyleyin dizide eyr alın gerisinide bana bırakın 😉

Teşekkürler aga sağolasın :)

Bu arada birisi 7 puana basmış kimmiş o görelim bakalım :D

@sürgünüm
gerçek ismimle zaten dizideyim selim var ya orda :) sen hala hangi ismi soruyorsun? @Çiğdem- de bildiğimiz çiğdem işte :))

Forum İstatistikleri

Konular
172,859
Üyeler
8,482
Son Üye
Rudi