Çığlık 2.Bölüm Yeni Bölüm

Diziyi lütfen doğru bir şekilde puanlayınız?

• 8

Oy: 0 0.0%
  • 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    13
Olsun pampa hic olmamasindan iyidir. @gözlemci gordunmu bak hikayenin bir okuyucusu daha net fotograflar istiyor :) @destere @Çiğdem- le sevgili olun bence siz hikayede.Sonra bi adam gelip ikinizide bicaklarken Cigdem gidip adamin sacini basini yolsun :A

Olsun pampa hic olmamasindan iyidir. @gözlemci gordunmu bak hikayenin bir okuyucusu daha net fotograflar istiyor :) @destere @Çiğdem- le sevgili olun bence siz hikayede.Sonra bi adam gelip ikinizide bicaklarken Cigdem gidip adamin sacini basini yolsun :A
artık bakalım kısmetse olur bişeyler:) bir kere adım attık diziye, şimdilik dizide gözde isimli kızı kovalıyorum bakalım ordan bişey çıkmasa bişeyler düşünürüz artık :))

artık bakalım kısmetse olur bişeyler:) bir kere adım attık diziye, şimdilik dizide gözde isimli kızı kovalıyorum bakalım ordan bişey çıkmasa bişeyler düşünürüz artık :))
neee sevgilimi allah korusun 😱😱😱
ben destereyi geberten hayalet olmak istiyorum diziye girme sebebim oydu benim :F

gerçek ismimle zaten dizideyim selim var ya orda :) sen hala hangi ismi soruyorsun? @Çiğdem- de bildiğimiz çiğdem işte :))
Size değildi o Allah seni :F sizi biliyorum dizidesiniz siz ,ben diğerlerinden bahsettim :F

Gece okumuştum,puanım 10
Eyvallah sağolasın :)

güzel olmuş ,resimler iyi , 10 veriyorum @gözlemci

çiğdem ve ben haftaya geliyoruz :D
Tamam senide ekliyorum başınıza çok pis çorap örecem :A

@gözlemci bizi geç transfer etti , bu arada biz ölmek istemiyoruz 3-4 bölüm oynayalım :D
Merak etme uzun soluklu olucaksınız :F sezon finalinde icabınıza bakacağım :A

Bu arkadaşlar kusura bakmasın tam dizi saatinde 20:00'de yayınlıyorlar,kardeşim bizim o saatde dizimiz oluyor okuyamıyoruz ki :)
Sizleri düşündüm ve 23.00 da başlattım desem :bhr:

evet haruncuğum ben destereyi gebertmeden sakinleşemicem çığlık senaryosu için diyorum tabi :F bu arada destere çok kurnaz zaen girmiş senaryoya selim onunda adı gözlemcinin haberi olmadan bölümelerde oynuyormuş gizlice hemen ele verdim onu @gözlemci icabına bakıcak haftaya :kiki::kiki::kiki:
Sen sakin ol Çiğdem ben halledeceğim onu 😉 hemde öyle böyle değil benden habersiz dizime sızmak neymiş gösterecem ona :F
Bilmem bana komik geldi:D
Eh iyi öyle olsun sen öyle diyorsan :F
Teşekkürler,sağolasın :)
@gözlemci cok iyi olmus.Bayildim yahu.
O fotograftaki sarisinda tam @destere lik :A

@gözlemci Bnm adim Alper bnide katsana senaryoya o katilin arkadasi olayim.Yasasin kötuluk :oley:
Eyvallah sağolasın :) evet destereye ayarladım onu zaten @destere ,Tamam senide alıyorum ooo bu hafta kalabalık olucaz anlayacağın 😉 ,ne katilin kankası şimdi katil pıçaklıcak sizleri :F

Gözde kim yahu öyle bir karakter yok :F
Çiğdem saç yolma değilde başka şeyler yapacak, @destere ninde burnundan getiricek ama belli olmaz yazmadım henüz

Son düzenleme:
hahahah benimde aklıma takılıyordu gözde kim diye @destere onunla bişiler yaptığını söylüyor ama ben senaryoda göremiyorum :F

neyse artık onu baltamı sandı neee :F
ama korksun boş verrr oda bizim başımıza neler neler getiriyor sonrada komik olmuşmu diyor hahah :F
hehehe aynen :D korksunda anlasın ne çektiğimizi,istermisin onuda diziye alıyım :F başına olaylar açıyım maskeli katille yüzleştiriyim felan

Yok senarist ben isem izin vermem buna :) göndermesiz ölüme götürücem :F ama beni daha başka rollere sokar diye korkuyorum dizisinde ama neyse bunu göze alıp sokacağım :F
kendi dizilerinde gönderme yapar diyorum zaten :F kıyamammm uğraşma çocukla o olduğu için kızamıyorum o senaryolarına zaten üzme çocuğu :kiki::kiki:

Size değildi o Allah seni :F sizi biliyorum dizidesiniz siz ,ben diğerlerinden bahsettim :F

Eyvallah sağolasın :)

Tamam senide ekliyorum başınıza çok pis çorap örecem :A

Merak etme uzun soluklu olucaksınız :F sezon finalinde icabınıza bakacağım :A

Sizleri düşündüm ve 23.00 da başlattım desem :bhr:

Sen sakin ol Çiğdem ben halledeceğim onu 😉 hemde öyle böyle değil benden habersiz dizime sızmak neymiş gösterecem ona :F

Eh iyi öyle olsun sen öyle diyorsan :F

Teşekkürler,sağolasın :)

Eyvallah sağolasın :) evet destereye ayarladım onu zaten @destere ,Tamam senide alıyorum ooo bu hafta kalabalık olucaz anlayacağın 😉 ,ne katilin kankası şimdi katil pıçaklıcak sizleri :F

Gözde kim yahu öyle bir karakter yok :F

Çiğdem saç yolma değilde başka şeyler yapacak, @destere ninde burnundan getiricek ama belli olmaz yazmadım henüz
ceydaydı gözde nerden çıktı :))) gözde diye tanıdık biride yok nerden aklıma geldi :)

hahahah benimde aklıma takılıyordu gözde kim diye @destere onunla bişiler yaptığını söylüyor ama ben senaryoda göremiyorum :F
ceydaymış ceyda noldu sen beşiktaşın hiçbir oyuncusunu tanımıyorsun hiç laf ettimmmi ben bir isim şaşırdım hemen rezil ediyorsunuz :)))

Hadi hadi yeme bizi :F tanıdık olmasa nerden çıkıcak şimdi :F belki ilerde tanıışır şey edersiniz :A
bari diziye gözde diye bişeyde ekle artık bir kere ismi çıktı ortaya :)

ceydaymış ceyda noldu sen beşiktaşın hiçbir oyuncusunu tanımıyorsun hiç laf ettimmmi ben bir isim şaşırdım hemen rezil ediyorsunuz :)))

bari diziye gözde diye bişeyde ekle artık bir kere ismi çıktı ortaya :)
Seni kırmıyım bakalım çok oyuncu oldu ya ama bir başka yeerde tanıştırabilirim seni Gözdeyle :A