Çığlık 2.Bölüm Yeni Bölüm

Diziyi lütfen doğru bir şekilde puanlayınız?

• 8

Oy: 0 0.0%
  • 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    13
Yorum yaptığımız zamanlarda oldu,yabancı dizi izledikten sonrada sıcağı sıcağına yorum yapabiliyorum üstünden zaman geçince yorumlayamıyorum.
zaman geçince ayrıntılar kayboluyor

aynısı bendede oluyorda bu dizi korku dizisi akılda daha çok çarpıcı görüntüler oluşturacaktır

zaman geçince ayrıntılar kayboluyor

aynısı bendede oluyorda bu dizi korku dizisi akılda daha çok çarpıcı görüntüler oluşturacaktır
Bu arkadaşlar kusura bakmasın tam dizi saatinde 20:00'de yayınlıyorlar,kardeşim bizim o saatde dizimiz oluyor okuyamıyoruz ki

Bu arkadaşlar kusura bakmasın tam dizi saatinde 20:00'de yayınlıyorlar,kardeşim bizim o saatde dizimiz oluyor okuyamıyoruz ki
o konuda haklısın ya saat 18 civarı ya da akşam 23 civarı olsa daha rahat okunur tam 20 de herkes tv de bir diziye dalıyor ..

@Çiğdem- kolay kolay yatışmaz bence
size nolur bilmem ama ben katille ilgilenmiyorum panik halindeki kızları yatıştırmaya çalışıyorum katili siz bulun artık
evet haruncuğum ben destereyi gebertmeden sakinleşemicem çığlık senaryosu için diyorum tabi
bu arada destere çok kurnaz zaen girmiş senaryoya selim onunda adı gözlemcinin haberi olmadan bölümelerde oynuyormuş gizlice hemen ele verdim onu @gözlemci icabına bakıcak haftaya

Bilmem bana komik geldi

ben o senaryoya girdim ya çıkmam artık dizi biter ben hala sigortayı tamir ederim

ayoll sana gir diyenmi oldu sen habersizce girmişsin senaristin bile haberi yoktu
baktım senarist güzel kızları doldurmuş konuya dedim aradan bende kalabalığa katılayım diğer konularda güzel kız yok bunu kaçırmam

@gözlemci cok iyi olmus.Bayildim yahu.
O fotograftaki sarisinda tam @destere lik

@gözlemci Bnm adim Alper bnide katsana senaryoya o katilin arkadasi olayim.Yasasin kötuluk

@destere o perdedendir o yoksa gormuyormusun kiz frikik vermis