Çığlık 16.Bölüm

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
aBvvlg.jpg

Wes Craven 'in Scream adlı sinemasından uyarlanan ÇIĞLIK dizisinin ;
1.Bölüm 2.Bölüm 3.Bölüm 4.bölüm 5.bölüm 6.bölüm 7.bölüm 8.bölüm 9.bölüm 10.bölüm(Sezon Finali) 11.bölüm 12.bölüm 13.bölüm ve 14.bölüm 'ünü okumak için tıklayınız!!!​

15.Bölümün ÖZETİ: Ali ozan amir başına aldığı darbeyle yıkılır ,bütün ekibi onu aramaya koyulur.Yoğun bakımda ölen hastanın yanına giden Selim üzüntüden kahrolmuş bu sırada odadan SeliM'in çıkmasını bekleyen Emre sırtına attığı gibi Çiğdem'i kaçırır. fakat yoğun bakımda ölen hasta Enis değildir.ALper eski sevgilisi Aysun'a hayatta unutamayacağı dersi verir ve ona tecavüz eder aradan zaman geçer ve Nisa adında bir kız ile tanışır .Alper bankta tanıştığı nisa ile çok iyi bir sevgili olmuşlardır,Fakat Alper'in anlatmadığı Aysun'a tecavüz işini öğrenen Nisa ,Alper'i terk etmiştir
Alper bir şans ister ve deniz kenarında aşık oldukları yerde buluşmaya çağırır fakat nisa minibüsden indiği sırada harun tarafından kaçırılır, Alper'de onları görür ve takip eder.Harun takip edildiğinin farkında olmadan Nisa'yı evine kucağında taşıyarak götürür. Arkasından gelen Alper içeriye girdiğinde içeride maskeli katil'in bıçaklarını maskelerini ve sses kayıt cihazlarını bulur ,Alper gördükleri karşısında şok olmuştur. Elinde aldığı telefonu ile sessizce polise haber verir . Fakat telefonu kapatıp arkasına döndüğünde karşısında Harun'u bulur ve çığlıklar atmaya başlar....

16.BÖLÜM YENİ BÖLÜM!!
------Alper çığlıklar atarak kaçışmaya devam ederken Nisa ise içeride elleri kollları bağlı ve baygın olarak yatmaktadır, Harun sürekli küfürler savurarak elinde bıçak ile Alper'i kovalamaya devam ederken Nisa kendine gelir gibi olur ve tepinmeye başlar...

-----Enis hastaneden Selim ile beraber çıkmışlardır çıkmasına da Çiğdem'i kaybetmişlerdir, her yerde onu aramaya koyulmuşlar ve afişler hazırlamışlardır.

----- Emre delice hareketler ederek karşında olan Çiğdemi korkutmayı başarmıştır,Çiğdem bir köşeye pışmış ve içinden Allahım bu deli beni es geçsin nolur nolur diye sayıklamaya başlamıştır , Emre ise Çiğdem'e sert bir bakış atar o sırada Çiğdem içinden Allahım bu delii beni doğrayacak , ayy nolurr yaa diyerek sayıklamasına devam ederken Emre hişşt sana diyorum kız diyerek Çiğdem'i dürter, Çiğdem ise korkarak E- e -evet der. Emre yaptığı planı çiğdem anlatır, çiğdem ise düşüncelere dalar ve gider.

----- Alper şans eseri girdiği odada Nisa'yı bulur ona gider ve sarılır , fakat mutluluğu uzun sürmez peşinden gelen Harun'un; Evet Alper nihayet gün benim günümdür,seni şimdi sonsuza dek bir daha gelemeyeceğin bir yere uğuruluyacağım, öleceksin!! demesi üzerine Nisa iyicene çırpınmaya başlar.

---- Bir dere kenarından Ali ozan'ın cesedi bulunur fakat , cesedin tam olarak maktüle ait olup olmadığı bilinmemektedir, Yüzü asitle birlikte yanmış ve tanınmaz haldedir sadece üzerindeki kıyafetlerden tanınmaktadır ...

----- Harun elindeki bıçağı koşar adımlarla Alper'e saplayacağı sırada bacağını uzatan Nisa ufak hareketiyle Alper'i ölümden kurtarır, ve Alper koşar adımlarla kaçmaya başlar , Harun ise yerden kalkarak seni pis ucube bana nasıl yaparsın bunu diyerek Nisa'nın üzerine geldiği sırada arkasından elinde sandalye ile çıkan Alper sandalyeyi Harun'un kafasına geçirir ve Nisa'nın yanına eğilerek onu çözmeye başlar . fakat atladığı birşey vardır ki arkasına döndüğünde Harun'u yerde göremez, Nisa'yı elinden tuttuğu gibi koşarak evden çıkarlar...​
Olaylardan 30 gün sonra

Herşey bitip geçmiştir, Nisa kurtulmuş, Alper ile mutludur. Harun ise bulunamamış, ve da halen aranmaktadır.Herkes olaylardan 30 gün geçmiş olmasına ve bu 30 gün boyunca hiçbir şekilde Harun veya başka herhangi bir katil olayıyla karşılaşmadığı için mutludur, bunun için de kutlama verilicektir.fakat asıl mutlu eden ise Harun'un gizlice yurt dışına kaçmış haberini gazetede görmeleridir. Fakat kutlamalar hazırlanırken herkes içinde Çiğdem'inde burada olmasını akıllarından geçirirler,Çiğdem 40 gündür bulunamamıştır... artık bazıları umudunu bile kesmiştir.... Gün akşam olmuştur herkes kutalama alanına gelmiştir. sahne vs herşey kurulmuştur,konuk şarkıcı beklenmektedir, herkesin yüz ifadelerinden çok mutlu olduğu anlaşılmaktadır,herşey geride kalmış ve unutulmuştur...
Daha sonra bir gübürtü koptu ,O gündü işte konser alanına çatıdan bir ceset düştü.herkes yine eskisi gibi çığlıklar atmaya başladı. bunu iştenlikle ve korkarak anlatıyorum herkes yine eskisi gibi bağırmaya başladı, bense cesede biraz yaklaşıp kim olduğunu öğrenmeye çalıştım evet gördüm ölen kişi Enis'di ,çok fena benzetmiş katil onu ,Harun yurtdışına kaçtıysa şimdi sıradaki katil kimdi?
Yeni Bölüm Salı FF'da
SEZON FİNALİ

2 Aralık Salı !!
SON

Oyuncular ; Can = @kvp-medya ,Çiğdem @Çiğdem ,Alper @cookies ,Harun = @Harunnn60 ,Selim = @destere ,Enis= @gözlemci , Yiğit = @yiğit ,Erhan = @MelankoliK,Ali Ozan = @pompy , Enver= , İpek ? Ceyda ? Öykü ?

Son düzenleme:
Güzel olmuş bastan beri takip etmediğim için finale denk geldim. Pek izlediğim tarz değil sonu ve başı belli bir katil birkaç kişiyi doğrar sonra bir kaçı kurtulur )))

Bu alana bir cevap yazın...