Çığlık 13.Bölüm

Bu arada ben ölmedim,henüz 2-3 bölüm sonra bir süpriz yapacağım 🙂 (Aysundan bi cacık olmazmış
)

Teşekkürler
Ayol vampir falanmi olcan nabzin yoktu nasil yasiycan

Evet ben senle geçen sezon boyle sevgili için konusmamistim ama sen gitmisin beni aldatan bi seyvgili bulmusun

Ayol vampir falanmi olcan nabzin yoktu nasil yasiycan

Evet ben senle geçen sezon boyle sevgili için konusmamistim ama sen gitmisin beni aldatan bi seyvgili bulmusun
Lütfen diziye müdahale etmeyin sırf olayları yürütebilmek için haftada 2 gün yaptım herkes ziyadesiyle memnun kalacak merak etme

Lütfen diziye müdahale etmeyin sırf olayları yürütebilmek için haftada 2 gün yaptım herkes ziyadesiyle memnun kalacak merak etme
En büyük mudahaleyi @Harunnn60 yapti hepimizin önüne gecti senaryoda

Hem ben çok sey istemiyordum kiraz mevsimindeki Şeyma gibi fettan ama sadık bir sevgili istiyodum @Çiğdem- ne cektim ben

En büyük mudahaleyi @Harunnn60 yapti hepimizin önüne gecti senaryoda

Hem ben çok sey istemiyordum kiraz mevsimindeki Şeyma gibi fettan ama sadık bir sevgili istiyodum @Çiğdem- ne cektim ben
Sezon Finali yaparımbüyük ihtimalle ipucu vermiyeyim ama bazı şeyler dğeişicek Harun istediğini bulabilicekmi herkes ölecek mi yoksa kendisimi ölecek

Sezon Finali yaparımbüyük ihtimalle ipucu vermiyeyim ama bazı şeyler dğeişicek Harun istediğini bulabilicekmi herkes ölecek mi yoksa kendisimi ölecek
Aysunla @Harunnn60 i koyalim bi odaya sonra yangın cikartalim ölsünler gitsinler

Sende bana kiraz mevsimindeki seyma gibi bi kız bulursun

@gözlemci sevgili konusunu surekli gecistiriyorsun 2 sezondur sevgilisizim Aysunla o isi yapamadan Haruna kostu

Bana @Nisa yi yap

@Nisa benden iyisinimi bulcak senaryoda baska insan kalmadi

Bu arada Aysunla o isi yaptimmi ben
O iş yattı senin
Aysun seni kekledi diyorum ama sen ohooo

Hahahah kafanıza takılın 😛 @cookies @gözlemci

@gözlemci izin çıktı olsun sevgilim iste
Hey Allahım

@Nisa Aysun gibi yapmazsın dimi
Daha beterini yapacak