Var mı bir bilgin 😂Ya da yeni dizi ile NOW imda olurlar 😄❤️
Var mı bir bilgin 😂Ya da yeni dizi ile NOW imda olurlar 😄❤️
Öyle bir şey gündemde yok ama olur inşallah 🙏😄Var mı bir bilgin 😂
Sadece Raci Şaşmaz odaklı bir yapım NOW'u AB'de nerelere çıkarır be...Öyle bir şey gündemde yok ama olur inşallah 🙏😄
İleriki yıllarda inşallahSadece Raci Şaşmaz odaklı bir yapım NOW'u AB'de nerelere çıkarır be...
Özellikle EDHO ile biliyorsun Raci Şaşmaz ATV'ye AB'de feci reklamlar getirdiİleriki yıllarda inşallah
İlk sezonlar evet 😄Özellikle EDHO ile biliyorsun Raci Şaşmaz ATV'ye AB'de feci reklamlar getirdi
Son sezon TOTAL 10 reyting AB 9 ortalama ona ne diyon 😂İlk sezonlar evet 😄
O zaman hemen alalım NOW ima 😁❤️Son sezon TOTAL 10 reyting AB 9 ortalama ona ne diyon 😂
Ya bırak fiyasko yineSezon Finali için tek fragman ile mi Yeni Bölüme gidiyoruz? 🤭🤭
Bende onu demek istedim zaten. 😂😂🤭Ya bırak fiyasko yine
OH MY GOD DID I HEAR RIGHT ??? FIKRET IS GONNA STAY IN SEASON 3
— 𝓛𝔂𝓵𝓲𝓪. *mourning 2442* (@gomezsftstyles) May 14, 2025
pic.twitter.com/dUMUGAJQgt
Esma da devam etsin.burak sevinç devam ettiğini açıklamışOH MY GOD DID I HEAR RIGHT ??? FIKRET IS GONNA STAY IN SEASON 3
Çok sevindim.burak sevinç devam ettiğini açıklamışOH MY GOD DID I HEAR RIGHT ??? FIKRET IS GONNA STAY IN SEASON 3
Etmeyecek gibi 5 oyuncu devam edecek duyumu aldım : Halo, Oğuz, Mecnun, Fiko, İskender. @Emre Ozansoy 'a da sormak lazım.Esma da devam etsin.
Lütfen. 😊
Yok birkaç kişi daha devam edecekmiş senaryoya göre.Etmeyecek gibi 5 oyuncu devam edecek duyumu aldım : Halo, Oğuz, Mecnun, Fiko, İskender. @Emre Ozansoy 'a da sormak lazım.
Burak Sevinç'in Bahadır Özdener'e olan saygısı unutulmaz böyle adamlardan çok yok artık. Kendisinden 'çok büyük kalem' diye bahsetti, tabii kendisi yıllar önce Pana Film'in yaptığı Bahadır Özdener Pana'dan ayrılana kadar proje danışmanlığını üstlendiği 'Ben Onu Çok Sevdim' dizisinde yer almıştı. Daha sonra Necati Şaşmaz onu Kurtlar Vadisi Pusu'ya transfer etmişti. @cokiyitvci @ömer karataş @TenTen @ahmetbey @Mr.At
Ama senaryo daha hazır değil. Kesin olan Bahadır Özdener'in bu 5'li ile devam etmesi.Yok birkaç kişi daha devam edecekmiş senaryoya göre.![]()
Tabii ki senaryo hazır değil daha çok var.Ama senaryo daha hazır değil. Kesin olan Bahadır Özdener'in bu 5'li ile devam etmesi.
Ben bu 5'li dışında başka beklemiyorum.
Miray'a da teklif götürdü Teşkilat ekibi. Oradan çıkan bir oyuncu illaki gelecek ama bakalım kim olur? 😅😂Yeni bir değişiklik olmazsa Deniz Can Aktaş, Burak Sevinç, Caner Kurtaran ve Koray Şahinbaş devam edecek. Anlık gelişiyor olaylar.
Geçen gün Burak Sevinç'e Tims&B Productions teklif götürmüştü (Teşkilat), şimdi devam denildi.@Alemdar