Bencede oynamaz/oynamayacak. 😊Necati asla başka bir yapım için oynamaz. Salak çünkü 😂
Bencede oynamaz/oynamayacak. 😊Necati asla başka bir yapım için oynamaz. Salak çünkü 😂
Pana Film'de sektörden iyice çekildi yaBencede oynamaz/oynamayacak. 😊
Vadi ile birlikte bir kaç proje yaptılar ama bittikten sonra herhangi bir proje yaptılar mı? Ben görmedim.Pana Film'de sektörden iyice çekildi ya
Damla değilde Edanur ile daha iyi bir partner olurlar. 😁 Şu dizinin cast ajansında biz olmalıydık. @AlemdarKoca bulunca @serhatt ve @Emre Ozansoy
taraflı düşünüyor olabilirim https://t.co/rDPry5vqGx pic.twitter.com/KgQ2SJS3Km
— Hayal Köseoğlu (@KoseogluHayal) May 12, 2025
Iyyyy ecünnü bunu bulduğuna şükretsin.Koca bulunca @serhatt ve @Emre Ozansoy
taraflı düşünüyor olabilirim https://t.co/rDPry5vqGx pic.twitter.com/KgQ2SJS3Km
— Hayal Köseoğlu (@KoseogluHayal) May 12, 2025
Mecnun Binbaşı ve Oğuz kalmalı.Başka proje çalışması için görüşüldü.
Yeni Sezonda eski ekipten sadece 3 kişi kalacak. Biri Deniz. Diğer ikisi kim olur? @Alemdar
binbaşı oğuz halo devam ederler benceBaşka proje çalışması için görüşüldü.
Yeni Sezonda eski ekipten sadece 3 kişi kalacak. Biri Deniz. Diğer ikisi kim olur? @Alemdar
Göreceğiz. ❤️Başka proje çalışması için görüşüldü.
Raci Şaşmaz Geri Döndü ❤️ İnstagram Via / #bahadırözdener #HudutsuzSevda pic.twitter.com/4z2jNWQLHd
— Magazin Medya 07 🇹🇷 (@Magazin_Medya07) May 13, 2025
Vay çok sevindim 🥇🥇❤️❤️❤️Efsane geri dönüyor ⌛ @cokiyitvci @Alemdar @ömer karataş
Raci Şaşmaz Geri Döndü ❤️ İnstagram Via / #bahadırözdener #HudutsuzSevda pic.twitter.com/4z2jNWQLHd
Acaba yeni bir dizi mi ? Hudutsuz Sevda'ya dönüş mü ?Efsane geri dönüyor ⌛ @cokiyitvci @Alemdar @ömer karataş
Dizimize dönsün, çok artsin oranlar 🤎Acaba yeni bir dizi mi ? Hudutsuz Sevda'ya dönüş mü ?
Yoksa Hudutsuz Sevda'da ismi mi geçicek ?
Tabi ki Raci Şaşmaz'ın sırf adı bile +1.5-2 ederDizimize dönsün, çok artsin oranlar 🤎
Şaşmazlar eğer sektöre dönerse, diğer ortada dolaşan iddianın gerçekliği artar. (Hudutsuz Sevda ile alakalı değil.)Tabi ki Raci Şaşmaz'ın sırf adı bile +1.5-2 eder
hayırlı olsun ama ismi yazmaz fikirtepe olaylarından dolayıEfsane geri dönüyor ⌛ @cokiyitvci @Alemdar @ömer karataş
Bana haberi veren yer pek inandırıcı gelmedi.hayırlı olsun ama ismi yazmaz fikirtepe olaylarından dolayı
Ya da yeni dizi ile NOW imda olurlar 😄❤️Tabi ki Raci Şaşmaz'ın sırf adı bile +1.5-2 eder