O senin anlama kapasitene bağlıAlmamış gibi konuştun kör bunak. .ss
O senin anlama kapasitene bağlıAlmamış gibi konuştun kör bunak. .ss
Senin gibi kapasitesiz birini benim gibi uber kapasiteli birisi bile anlayamaz.O senin anlama kapasitene bağlı
Sedat'tan intikam almak için karısının babasına mı yanaşıyor. Bir de zorla günahına giriyormuş nasıl bir zorsa artık.Cana İşte feraset işte kadın
Zorluyorlar. Neden Cana'yla konusmaya gidiyor. Havaalanına gidip geri aldın kocanı zaten Babanı korucaksan da babanla konusSedat'tan intikam almak için karısının babasına mı yanaşıyor. Bir de zorla günahına giriyormuş nasıl bir zorsa artık.
Tüm erkekleri sırayla elden geçirecek bu gidişle. En son izlediğimde Feride saçını başını yoluyordu artık kendi elleriyle boğup gebertir.Zorluyorlar. Neden Cana'yla konusmaya gidiyor. Havaalanına gidip geri aldın kocanı zaten Babanı korucaksan da babanla konus
Neee izlemiyon mu😱 Ben de diyorum niye yorum yapmamiş soruyorTüm erkekleri sırayla elden geçirecek bu gidişle. En son izlediğimde Feride saçını başını yoluyordu artık kendi elleriyle boğup gebertir.
6. bölümden sonra bıraktım ama sezon finalini izlemiştim. Bu sezon fragmanlarından takip etmeye çalışıyorum kendisine 2 buçuk saat dayanamasam da fragmanlar eğlenceli.Neee izlemiyon mu😱 Ben de diyorum niye yorum yapmamiş soruyor
Zorluyorlar. Neden Cana'yla konusmaya gidiyor. Havaalanına gidip geri aldın kocanı zaten Babanı korucaksan da babanla konus
Cana'ya ne gidiyor gitsin kendi babasıyla konussun uyarsın diye. Kocamla kaçmaya kalktı bu kadın desin. diyorumE babasıyla görüyo peşini bırak diye konuşmaya gitmiş belli
Şuan beni şok ettin6. bölümden sonra bıraktım ama sezon finalini izlemiştim. Bu sezon fragmanlarından takip etmeye çalışıyorum kendisine 2 buçuk saat dayanamasam da fragmanlar eğlenceli.
Namus takıntısı ve konuların aşırı uzatılması yormuştu yoksa izlemeye devam etmek isterdim. İlginç şekilde çekici bir havası da var çünkü. Asıl senin izlemene şaşırdım.Cana'ya ne gidiyor gitsin kendi babasıyla konussun uyarsın diye. Kocamla kaçmaya kalktı bu kadın desin. diyorum
------
Şuan beni şok ettin
Ben ilk sezonda izliyordum bu sezonda Bu sezon izlemem sanıyordum ama aksine bu sezon daha güzel geçen sezona göre lütfen izlemeye başlama da büyüsü bozulmasınNamus takıntısı ve konuların aşırı uzatılması yormuştu yoksa izlemeye devam etmek isterdim. İlginç şekilde çekici bir havası da var çünkü. Asıl senin izlemene şaşırdım.
Benim izlememle mi bozulacak. Psikolojik dramdan pembe diziye geçmişler sanırım daha izlenebilir bir durumda şu an.Ben ilk sezonda izliyordum bu sezonda Bu sezon izlemem sanıyordum ama aksine bu sezon daha güzel geçen sezona göre lütfen izlemeye başlama da büyüsü bozulmasın
Hayır devam ediyor cocuk yapma çalişmalarıylaBenim izlememle mi bozulacak. Psikolojik dramdan pembe diziye geçmişler sanırım daha izlenebilir bir durumda şu an.
Cana'ya ne gidiyor gitsin kendi babasıyla konussun uyarsın diye. Kocamla kaçmaya kalktı bu kadın desin. diyorum
------
Şuan beni şok ettin
Tamam vardır ama fragmanlarından anladığım kadarıyla vurgu oralarda değil gibi artık.Hayır devam ediyor cocuk yapma çalişmalarıyla
Evet Cana'ya kaydı senaryo Deli kadın şimdi kendi kocasının namusunu temizlesinTamam vardır ama fragmanlarından anladığım kadarıyla vurgu oralarda değil gibi artık.
korse giymek için odaya düşmüşsünSenin gibi kapasitesiz birini benim gibi uber kapasiteli birisi bile anlayamaz.