BAYKUŞ AĞACI VE YEŞİL CANAVAR KİM BİRAZDAN!!!
REKLAMLAR
FAV10 APARTMANI - YENİ BÖLÜM
PAZARTESİ 20.00
REKLAMLAR
PAZARTESİ 20.00
Şok oldum. Asla tahmin edemezdim serhatt olduğunu @The_Erinch @serhatt @Tolstoyevski 😱
Bu arada onu açmayın demiştim
@Angelica spoi gibi ipucu vermiş hakkında
serhat'ın ise maske ismi zaten net birşeydi.
Survivor başlayacak nereden çıktı bu reklam?BAYKUŞ AĞACI VE YEŞİL CANAVAR KİM BİRAZDAN!!!
REKLAMLAR
PAZARTESİ 20.00
Vay Aykuta bak sennnn 🤪🤪🤪 @xdragxx Hiç tahminimde yoktu valla.VE
YEŞİL CANAVAR KİM?
SAYIN MASKE İZLEYİCİLERİNE TEŞEKKÜRLERİMLE...
@Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @EmreCan @Emre Ozansoy @serhatt @Aserat @Özgür @Mr.At @Hazem @xemrexxx @bazinga @Billy Kane @denizz19 @Ahmed @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Sherlock @mesmeso @12.Adam @phoebebuffay @batuhankaralar
Oylama bitmeden önce aklıma gelmedi ama sürekli konuda olmasından dolayı şüphelenmiştim. Şüphelerimde haklı çıktım.VE
YEŞİL CANAVAR KİM?
@Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @EmreCan @Emre Ozansoy @serhatt @Aserat @Özgür @Mr.At @Hazem @xemrexxx @bazinga @Billy Kane @denizz19 @Ahmed @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Sherlock @mesmeso @12.Adam @phoebebuffay @batuhankaralar
Atlangoç @xdragxx çıktı.
İlk defa beni düşünen biri çıktı yarışmada
@Cervantes bi de oyun oynamışlar demiştin mantı detayı içinBAYKUŞ AĞACI KİM?
SAYIN MASKE İZLEYİCİLERİ;
@xdragxx iki x ile yanlış yazım.VE
YEŞİL CANAVAR KİM?
Aferin sana aferin.@Cervantes bi de oyun oynamışlar demiştin mantı detayı için
@xdragxx iki x ile yanlış yazım.
Ömrü çok kısa sürdü yazık sjjsjjsjsj
Oha dur, benim oy belirleyici olmuş 😱 nedense onu oylamak geldi içimden
Mantı tam beni ele vermek üzereyken @Mircan Saye fake Akın ipucunu devreye soktu ve oklar biraz benim üzerimden dağıldı bu bölüm.@Cervantes bi de oyun oynamışlar demiştin mantı detayı için
Oha dur, benim oy belirleyici olmuş 😱 nedense onu oylamak gelmşti içimden
Çok mu hevesliydin kalmaya 😱 Nerden bileyim sen olduğunu. Birşey seçmeme itti.Aferin sana aferin.
Evet yaptıktan sonra fark ettim düzelecektir ama sizi daha fazla meraklandırmak istemedim.😁@Cervantes bi de oyun oynamışlar demiştin mantı detayı için
Oha dur, benim oy belirleyici olmuş 😱 nedense onu oylamak gelmşti içimden
@Angelica sanılabilirdi evetMantı tam beni ele vermek üzereyken @Mircan Saye fake Akın ipucunu devreye soktu ve oklar biraz benim üzerimden dağıldı bu bölüm.