@Ahmed niye olmamış attın?Oyumu kullandım, çok rahat bir seçim oldu benim için. İki arkadaşa da başarılar diliyorum.![]()
@Ahmed niye olmamış attın?Oyumu kullandım, çok rahat bir seçim oldu benim için. İki arkadaşa da başarılar diliyorum.![]()
Kuzu eti sever misin löp etOyumu kullandım, çok rahat bir seçim oldu benim için. İki arkadaşa da başarılar diliyorum.![]()
Eti falan boşver şimdi ''oyumu çok rahat kullandım'' dedim rakibin olmamış atmış, ne anladı da olmamış attı anlamadım.Kuzu eti sever misin löp et![]()
Totem yapıyordurEti falan boşver şimdi ''oyumu çok rahat kullandım'' dedim rakibin olmamış atmış, ne anladı da olmamış attı anlamadım.![]()
Sen de bu sözlerinle totem yapıyor da olabilirsin.Totem yapıyordurSen de neden olmamış attın diye sorduğuna göre demek ki boş yere olmamış attın demek istemiş olabilirsin :S
![]()
Demin bıraktığım tepkiden az çok tahmin ediliyor sanırımSen de bu sözlerinle totem yapıyor da olabilirsin.
Yıllardır kullandığım oylara bakarak aslında kimi desteklediğim tahmin edilebilir, çok sürpriz bir oy kullanmadım aslında.![]()
Pek anlayamadım niye harika attın ama 1 puana değil kendime atılan 13 puana harikasın demişim.Demin bıraktığım tepkiden az çok tahmin ediliyor sanırım![]()
Bak! Kırıldı kolum kanadım
Olmadı, tutunamadım
Zor! Yokluğun çok zor
Alışamadım
Vur, vur bu akılsız başı
Duvarlara
Taşlara vur sevabına
Sonra affet, gel bas bağrına
Süzüldüm, eridim
Sensiz olamadım
İşte kuzu kuzu geldim
Dilediğince kapandım dizlerine
Bu kez gururumu ateşe verdim
Yaktım da geldim
İster at, ister öp beni
Ama önce dinle bak gözlerime
İnan, bu defa
Anladım durumu (bil), tövbeler ettim
Ooofff ooofff
Acı biberler sür dilime dudaklarıma
İşte kuzu kuzu geldim
Dilediğince kapandım dizlerine
Bu kez gururumu ateşe verdim
Yaktım da geldim
İster at, ister öp beni
Ama önce dinle bak gözlerime
İnan, bu defa
Anladım durumu, tövbeler ettim
Tarkan'ı severim ama daha oya karar vermedimTarkancı birisin gibi geldi bana Gerekli![]()
Dün akşam oyunu kullanmıştın aslında, herhangi bir sıkıntı mı çıktı? Neden geri çekmek istedin?Herkese merhaba. Finalde başarılar diliyorum yarışmacılara ben oy kullanmayacağım..yarışmacılara başarılar
Tarkan güzel adamTarkan'ı severim ama daha oya karar vermedim![]()
@HeisenBerg jüri üyesi olarak oyunu kullandı. Halk oyuna gelirsek bu sezon neredeyse herkes daha önce oy kullandığı için 2 puanlık halk oyu adı altında oy verebilecek kimse kalmadı. @Araf gibi finalde kararını değiştirecek üyeler varsa tabii. @ömer karataş da daha önce yarışmada hiç oy kullanmadı. Oy kullanabileceğini düşünmüyorum ama fikri değişirse halk oyu adı altında değerlendirme yapabiliriz.@HeisenBerg önceki haftalarda oy kullandı, onu jüri listesine eklemeyi unutmuşsun sanırım@kerem ayrıca halk puanlarına dair de bir bilgi yok ömer karataş hiç oy kullanmadı sanırım jüri olarak yer alıyor.
Hayırlı uğurlu olsun. Kısmetse gelecek sezon finalist olursan o zaman oy kullanman gerekmeyecek. Heyecanlı heyacanlı bekleyeceksin sadece.Çok kararsız kaldım ama yarışmada 13 hafta yarışan bir yarışmacı olarak kalan zamanlarda da oy kullanmam gerektiğini düşünüyorum ve finalde kader 1 oyla bile değişebileceği için konuda adı yazan herkes de oy kullanmalı bence.
Neyse çok uzattım işte oy kullandım, umarım hayırlı olur.![]()
Yarı finalde Manga'ya tam puan atanlara harika, düşük verenlere olmamış atıyordun sanırım o yüzden pek umut etmesem daha iyi olur senden Tarkan'a gelirse sürpriz olur çünkü benim içinÇok kararsız kaldım ama yarışmada 13 hafta yarışan bir yarışmacı olarak kalan zamanlarda da oy kullanmam gerektiğini düşünüyorum ve finalde kader 1 oyla bile değişebileceği için konuda adı yazan herkes de oy kullanmalı bence.
Neyse çok uzattım işte oy kullandım, umarım hayırlı olur.![]()
Seda Sayan'ın şampiyonluğu kesin.Hayırlı uğurlu olsun. Kısmetse gelecek sezon finalist olursan o zaman oy kullanman gerekmeyecek. Heyecanlı heyacanlı bekleyeceksin sadece.![]()
Tüm reaksiyonlarımın onla alakası yok canım.Yarı finalde Manga'ya tam puan atanlara harika, düşük verenlere olmamış atıyordun sanırım o yüzden pek umut etmesem daha iyi olur senden Tarkan'a gelirse sürpriz olur çünkü benim için![]()