Emre Ozansoy
Süper Mod.
Son hesaplama...Hesaplama işi var daha, 100 puan değerini hakediyorsun aslında ama olan bize oluyor. Yoruluyoruz.@Emre Ozansoy
Son hesaplama...Hesaplama işi var daha, 100 puan değerini hakediyorsun aslında ama olan bize oluyor. Yoruluyoruz.@Emre Ozansoy
Artık hesaplamak zorunda olmadığın için sevinmelisin.Son hesaplama...![]()
Yorucu olsa da alışmıştım.Artık hesaplamak zorunda olmadığın için sevinmelisin.![]()
Hesaplama işi var daha, 100 puan değerini hakediyorsun aslında ama olan bize oluyor. Yoruluyoruz.@Emre Ozansoy
Hemen kendini belli etmedi tabi, epey bir süre götürdü sonra bunlar bana güvendi diyip kendini açık etmeye başladıSıla bence yine iş yapar, tabi o dönemin forum üyeleriyle şimdikiler de bir değil. O dönem zirve olan şimdi çok geride olabilir, kitleler değişti.
@sokak sanati fake hesap açacak ve kendini ele mi verecek? 😱 Pek inanamadım ona.![]()
İnsanlara 100'lüksün diyorsun, bana 16 çok! 😱Hesaplama işi var daha, 100 puan değerini hakediyorsun aslında ama olan bize oluyor. Yoruluyoruz.@Emre Ozansoy
@Tolstoyevski ve Dosi ikilisine takıldı
Ben o hesabı da görmedim içeriği de bilmiyorum, o nedenle gerçek ya da değil değerlendirmesi yapamayacağım. Olmayadabilir oladabilir.Hemen kendini belli etmedi tabi, epey bir süre götürdü sonra bunlar bana güvendi diyip kendini açık etmeye başladıBirde mesaj tarzından falan anlaşılıyordu ya
![]()
Yanlışlık da olabilir tabi ki, neden olmasın? Kanıtlarla bir karar verilip yıllar sonra pardon denilen binlerce olay vardır dünyada, hal böyleyken forum gibi bu konuda uzmanlığı olmayan kişilerin verdikleri kararlar mı %100 olabilir?@Tolstoyevski ve Dosi ikilisine takıldı
Ayrıca %100'lük bir durum var. En ufak bir tereddüt söz konusu olmadı hiç kimsede. Bu tarz şeyleri yazmazsanız daha iyi olur @Maskeli Fedai , sanki ortada bir yanlışlıkla varmış gibi.
Yanlışlıkla yok çünkü. %100 olan bir durum olduğu için.Ben o hesabı da görmedim içeriği de bilmiyorum, o nedenle gerçek ya da değil değerlendirmesi yapamayacağım. Olmayadabilir oladabilir.
Yanlışlık da olabilir tabi ki, neden olmasın? Kanıtlarla bir karar verilip yıllar sonra pardon denilen binlerce olay vardır dünyada, hal böyleyken forum gibi bu konuda uzmanlığı olmayan kişilerin verdikleri kararlar mı %100 olabilir?![]()
Maşallah ben hariç forumdaki herkes biliyor detayları, ben geri kaldım epeyYanlışlıkla yok çünkü. %100 olan bir durum olduğu için.
İyi günler dilerim![]()
Tarkan resimleri açtı forumda
Tarkancı birisin gibi geldi bana GerekliTarkan resimleri açtı forumda![]()
Tarkan sevmeyen şov yapıyordur zaten...Tarkancı birisin gibi geldi bana Gerekli![]()
Kuzu kuzu geldik ama @Tolstoyevski de iş yok şimdi finalde ben olacaktım ki nasıl reklam yapıyordumTarkan sevmeyen şov yapıyordur zaten...
Varmış gibi yap o zaman seversin reklamıKuzu kuzu geldik ama @Tolstoyevski de iş yok şimdi finalde ben olacaktım ki nasıl reklam yapıyordum![]()
@Dosi @Zeyno siz söyleyin ben öyle bir insan mıyım aşk olsunKuzu kuzu geldik ama @Tolstoyevski de iş yok şimdi finalde ben olacaktım ki nasıl reklam yapıyordum![]()