eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon Büyük Final

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıla bence yine iş yapar, tabi o dönemin forum üyeleriyle şimdikiler de bir değil. O dönem zirve olan şimdi çok geride olabilir, kitleler değişti. :D

@sokak sanati fake hesap açacak ve kendini ele mi verecek? 😱 Pek inanamadım ona. :A
Hemen kendini belli etmedi tabi, epey bir süre götürdü sonra bunlar bana güvendi diyip kendini açık etmeye başladı :A Birde mesaj tarzından falan anlaşılıyordu ya :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Hemen kendini belli etmedi tabi, epey bir süre götürdü sonra bunlar bana güvendi diyip kendini açık etmeye başladı :A Birde mesaj tarzından falan anlaşılıyordu ya :A
Ben o hesabı da görmedim içeriği de bilmiyorum, o nedenle gerçek ya da değil değerlendirmesi yapamayacağım. Olmayadabilir oladabilir. :A

@Tolstoyevski ve Dosi ikilisine takıldı :A

Ayrıca %100'lük bir durum var. En ufak bir tereddüt söz konusu olmadı hiç kimsede. Bu tarz şeyleri yazmazsanız daha iyi olur @Maskeli Fedai , sanki ortada bir yanlışlıkla varmış gibi.
Yanlışlık da olabilir tabi ki, neden olmasın? Kanıtlarla bir karar verilip yıllar sonra pardon denilen binlerce olay vardır dünyada, hal böyleyken forum gibi bu konuda uzmanlığı olmayan kişilerin verdikleri kararlar mı %100 olabilir? :D

Herkese selam.
Şarkılarımız finalde direkt konuda açıklandığı için kendimizin paylaşması gerekmiyormuş. Ama ben yine de sonuçlardan önce bir finalist olarak küçük bir konuşma yapmak ve şarkımı özel olarak sunmak istedim sizlere.
Öncelikle herkese bu haftaya kadar verdikleri puanlar için teşekkür ederim. :bhr:

Ben son 2 yılda 3 kez forumda şarkı yarışmasına katıldım ve 3-ünde de finali gördüm. Bu Şarkı Benim-de mrt-06 ve Bully-ye yenildim ve 2. oldum. Bugün ise ilk kez MusicSurvivorda finaldeyim. Umarım artık şeytanın bacağını kırar ve kazanan olurum. :A

Amma samimi konuşmak gerekirse final puanlarımız arasındaki ciddi fark ve forumun ilk haftadan beri olan Tarkan sevgisi olduğu için çok zorlu bir oylamanın beni beklediğini biliyorum.
Buna rağmen buralara gelmek beni çok gururlandırıyor. Son 5-6 haftaya kadar eleme potasında ve ya gerilerde olduğum için pek rakip olarak görülmüyordum ama sonradan hızla açılarak buralara geldim. Ve kazanan olarak ayrılmayı umuyorum. :bhr:

@Tolstoyevski bazen zıt kutuplarda olduğum, bazen iyi anlaştığım bir üye ama herzaman aramızda saygıyı koruyabildik ve bugün burada onunla yarışmak çok güzel. Başarılar diliyorum ona da. :bhr:

Son olarak,
Final şarkım maNga-nın en duygu yüklü şarkısı olan Beni Benimle Bırak. Ben şarkıma çok güveniyorum. Şarkıyı dinleyerek şans vermenizi hepinizden rica ediyorum.
Hepinize iyi dinlemeler, umarım beğenirsiniz. :bhr:

Sonuçlar günü görüşmek üzere.

Ben o hesabı da görmedim içeriği de bilmiyorum, o nedenle gerçek ya da değil değerlendirmesi yapamayacağım. Olmayadabilir oladabilir. :A

Yanlışlık da olabilir tabi ki, neden olmasın? Kanıtlarla bir karar verilip yıllar sonra pardon denilen binlerce olay vardır dünyada, hal böyleyken forum gibi bu konuda uzmanlığı olmayan kişilerin verdikleri kararlar mı %100 olabilir? :D
Yanlışlıkla yok çünkü. %100 olan bir durum olduğu için.
İyi günler dilerim :bhr:

Bu nasıl puanlama sistemi ben herkesin bir puan etkisi var sanıyordum :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Oyumu kullandım, çok rahat bir seçim oldu benim için. İki arkadaşa da başarılar diliyorum. :X

• Olmamış
Reactions: Ahmed
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...