Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 41,078
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Konusunu açacaktım ama üşendim. Daha doğrusu nasıl ifade edileceğine üşendimInstagram pek kullanmıyorum ama haftada bir kaç kez akrabaların fotolarına toplu beğeni için uğruyorum, yoksa ses ediyorlar
Türkiye'de kullananlara o özellik daha gelmemiş olabilir ama artık Instgram DM'de mesajlara farklı tepki bırakmak mümkün.
Şununla " 😎" örnek verdim
Ekli dosyayı görüntüle 88262
+ Kısmına tıklayıp bir sürü emojiye ulaşabilirsiniz.
@Sherlock @MasacRE @MEnes @Tolstoyevski @Araf @bazinga @xemrexxx @alperuz @serhatt @Özgür @denizz19 @Turkuazz @Angelica @Emre Ozansoy @eskici @xdragxx @xBUGRAx @Yiğitt @The_Erinch @dreamy
Ozaman ben gelecekten gelenler misali arada size haber edeyim gelişmeleriYok, henüz gelmemiş. Bize zaten epey geç geliyor.
Kıbrıs'ta askerlik yaparken Instagram müzik eklentisi vardı. Türkiye'ye de ben geldikten 6-7 ay sonra filan eklendi.![]()
Konusunu açacaktım ama üşendim. Daha doğrusu nasıl ifade edileceğine üşendimInstagram pek kullanmıyorum ama haftada bir kaç kez akrabaların fotolarına toplu beğeni için uğruyorum, yoksa ses ediyorlar
Türkiye'de kullananlara o özellik daha gelmemiş olabilir ama artık Instgram DM'de mesajlara farklı tepki bırakmak mümkün.
Şununla " 😎" örnek verdim
Ekli dosyayı görüntüle 88262
+ Kısmına tıklayıp bir sürü emojiye ulaşabilirsiniz.
@Sherlock @MasacRE @MEnes @Tolstoyevski @Araf @bazinga @xemrexxx @alperuz @serhatt @Özgür @denizz19 @Turkuazz @Angelica @Emre Ozansoy @eskici @xdragxx @xBUGRAx @Yiğitt @The_Erinch @dreamy
Acun'un sevgili profiline de uyuyor aslında Aleyna haAcun Aleyna ilişkisi başlar 2-3 yıla![]()
O Ses'e düşünüyordur diyeceğim ama yaşı biraz küçük sanki orası içinSurvivor'da yarışsın BABA, sonuna kadar destekleyelim.![]()
Acun'un sevgili profiline de uyuyor aslında Aleyna haSarı saçlı, kendinden 20-30 yaş kızlardan ilerliyor hep adam
O Ses'e düşünüyordur diyeceğim ama yaşı biraz küçük sanki orası içinAma illa ki bir çıkarı vardır Acun'un, durup dururken neden buluşsunlar ki
![]()
Aleyna Yetenek Sizsiniz vesilesiyle tanındı oyüzden Acun ile daima görüşmeler olurAcun'un sevgili profiline de uyuyor aslında Aleyna haSarı saçlı, kendinden 20-30 yaş kızlardan ilerliyor hep adam
O Ses'e düşünüyordur diyeceğim ama yaşı biraz küçük sanki orası içinAma illa ki bir çıkarı vardır Acun'un, durup dururken neden buluşsunlar ki
![]()
Aleyna ne yazarsa doğrudur. Aleyna reis