Tarkan'ı zaten çok seviyorsun, hiç sormuyorum bile.Açıklanınca gör, sürpriz olsun. Severim Mabel'i ama sadece o kadarını söyleyeyim.![]()
Tarkan'ı zaten çok seviyorsun, hiç sormuyorum bile.Açıklanınca gör, sürpriz olsun. Severim Mabel'i ama sadece o kadarını söyleyeyim.![]()
Bilemiyorum, rap şarkı repertuvarım geniş.![]()
1-2 hafta dışında beni hep sevindirdin güveniyorum.Bakalım puanımı beğenecek misin![]()
![]()
Eski efsaneler çok var.Ben de rapi çok seviyorum ama popüler gelmen lazım![]()
benim eskiden hoşlandığım kız rap severdi bahçeşehir hazırlıktayken ama şiir yazdım red ettiBen de rapi çok seviyorum ama popüler gelmen lazım![]()
Eski efsaneler çok var.![]()
Yollamadan konuşuruz yine özelden.
![]()
Başlıyoruz.
@MayısKralı'nın Oyları:
En zor haftaydı.
12-Durum Leyla
12-Gel
12-Öyle Kolaysa
12-Değmesin Ellerimiz
12-Yatcaz Kalkcaz Ordayım
12-Yan Benimle
12-Aşkla Aynı Değil
11-Bangır Bangır
11-Yolla
11-Yankı
11-Tesir Altında
10-İhanetten Geri Kalan
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @Çiğdem @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @xdragxx @Felon
En düşük puan 10 olunca 11'e sevinebilir miyim bilmiyorum ama teşekkürler.Başlıyoruz.
@MayısKralı'nın Oyları:
En zor haftaydı.
12-Durum Leyla
12-Gel
12-Öyle Kolaysa
12-Değmesin Ellerimiz
12-Yan Benimle
12-Aşkla Aynı Değil
11-Bangır Bangır
11-Yolla
11-Yankı
11-Tesir Altında
10-İhanetten Geri Kalan
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @Çiğdem @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @xdragxx @Felon
virüste kurtaramayacakBaşlıyoruz.
@MayısKralı'nın Oyları:
En zor haftaydı.
12-Durum Leyla
12-Gel
12-Öyle Kolaysa
12-Değmesin Ellerimiz
12-Yan Benimle
12-Aşkla Aynı Değil
11-Bangır Bangır
11-Yolla
11-Yankı
11-Tesir Altında
10-İhanetten Geri Kalan
Tarkan'a tam puan beklerdim... @MayısKralıBaşlıyoruz.
@MayısKralı'nın Oyları:
En zor haftaydı.
12-Durum Leyla
12-Gel
12-Öyle Kolaysa
12-Değmesin Ellerimiz
12-Yan Benimle
12-Aşkla Aynı Değil
11-Bangır Bangır
11-Yolla
11-Yankı
11-Tesir Altında
10-İhanetten Geri Kalan
Bana niye diss atiyorsun? Ona at.Tarkan'a tam puan beklerdim... @MayısKralı
Seni de biliyorum ben, gelecek sana da yine...Bana niye diss atiyorsun? Ona at.![]()
Sen tahmin yapma bir daha.Bu arada Mustafa Sandal veya Sezen Aksu elenecek gibi hissediyorum, tahminimi de yapayım baştan. Herkese başarılar.![]()
Yaniliyorsun, seni aldatmadim.Seni de biliyorum ben, gelecek sana da yine...
ben beraberliği tercih ederim