Harika bir insan olduğunu daha önce demiştim demi? Muhakak demişimdir çünkü öylesin
Resmen göz göre göre şike yapılıyor skandal. 😱Mersi canımmmmmmmmmmmmm ÖYLEYİMDİR
Harika bir insan olduğunu daha önce demiştim demi? Muhakak demişimdir çünkü öylesin
Resmen göz göre göre şike yapılıyor skandal. 😱Mersi canımmmmmmmmmmmmm ÖYLEYİMDİR
Senin yaptıklarının yanında hiçbir şey @DosiResmen göz göre göre şike yapılıyor skandal. 😱
Resmen göz göre göre şike yapılıyor skandal. 😱
birinin izlediği bir diziyi ankette işaretlemesi nezamandan beri şikecilik oluyor 😱Senin yaptıklarının yanında hiçbir şey @Dosi
Foto ayarlanmış haliyle Boykot bittiÖyle bir şey yok, çıkar onu aklından.
@Sherlock 'a taa 3 hafta önce demiştim Demir'in resmini değiş diye Boşuna heycan yapma değişmez. AB'di totaldi, ABC1 derleryarın? senin dizine laf atan yok, sadece Demir Yaman yerine Hünkar Yaman olmali dedim @Forumdash fena sinirlenecek bana
Konuya iyi bak. Değiştirmişler@Sherlock 'a taa 3 hafta önce demiştim Demir'in resmini değiş diye Boşuna heycan yapma değişmez. AB'di totaldi, ABC1 derler
Bu arada Yılmazı savunmasan çok iyisin
@Sherlock 'a taa 3 hafta önce demiştim Demir'in resmini değiş diye Boşuna heycan yapma değişmez. AB'di totaldi, ABC1 derler
Bu arada Yılmazı savunmasan çok iyisin
Sessiz kalman bile bir savunmadırKonuya iyi bak. Değiştirmişler
Yılmazı nezaman savundum? 😱 üstüme iyilik sağlık 😱
Çetin hariç tüm erkekler out dizide
Ama o zaman yapmadın bişey hem de hiçbişeyDaha ne yapayım, koskoca Vahide Perçin’i koyduk işte yahu.
Sessiz kalman bile bir savunmadır
Ama o zaman yapmadın bişey hem de hiçbişey
İtiraf aylarında değilizDoğru, o da bizim ayıbımız...
Neye sessiz kalmışım? Bir şey anlamadımSessiz kalman bile bir savunmadır
Ama o zaman yapmadın bişey hem de hiçbişey
Bundan sonra herkes itiraf edecek içindekileri, virüs herkesi korkuttu. @Tolstoyevski a bu akşam dedimki bir konu açsakta,insanlar hellalik istesinler birbirinden az buz tartışmalar yaşanmadi bu forumda (SAKIN KİMSE AÇMASİN, TELiF HAKKI BENDE ) @MasacRE @MEnes @Aserat @Sherlock @Turkuazz @kerem @Silinmiş Üye @dreamy @vadikızı @eskici (seni hatırladım bu kez )İtiraf aylarında değiliz
Yılmaz için laf söyletmedin diyorumNeye sessiz kalmışım? Bir şey anlamadım
Bundan sonra herkes itiraf edecek içindekileri, virüs herkesi korkuttu. @Tolstoyevski a bu akşam dedimki bir konu açsakta,insanlar hellalik istesinler birbirinden az buz tartışmalar yaşanmadi bu forumda (SAKIN KİMSE AÇMASİN, TELiF HAKKI BENDE ) @MasacRE @MEnes @Aserat @Sherlock @Turkuazz @kerem @Silinmiş Üye @dreamy @vadikızı @eskici (seni hatırladım bu kez )
Demir aşkın gözünü kör etmiş. Yilmaz'a laf ettiğim mesajlarımı buldurtma banaYılmaz için laf söyletmedin diyorum
Ben hariç heralde tartişma cıksa da söyluyorum Hee helallik belki isterim
Etmiş olabilirsin ama ben saydırırken bana da destek olabilirdin Çünkü dizidashlık bunu gerektirirDemir aşkın gözünü kör etmiş. Yilmaz'a laf ettiğim mesajlarımı buldurtma bana
Yılmaz ve Demir, eşit olarak mesafeliyim ikisine
Dizidashlık?Etmiş olabilirsin ama ben saydırırken bana da destek olabilirdin Çünkü dizidashlık bunu gerektirir
evet aynı diziyi izliyorsan bundan sonra adı böyle nick olarak almazlar inşDizidashlık?
tekrar saydırdığında etiketle desteğe geleyim
Alırlarsa kardesh kardesh takılırsınızevet aynı diziyi izliyorsan bundan sonra adı böyle nick olarak almazlar inş
Ağzına sağlıkbirinin izlediği bir diziyi ankette işaretlemesi nezamandan beri şikecilik oluyor 😱