Harika bir insan olduğunu daha önce demiştim demi? Muhakak demişimdir çünkü öylesin![]()
Resmen göz göre göre şike yapılıyor skandal. 😱Mersi canımmmmmmmmmmmmmÖYLEYİMDİR
![]()
Harika bir insan olduğunu daha önce demiştim demi? Muhakak demişimdir çünkü öylesin![]()
Resmen göz göre göre şike yapılıyor skandal. 😱Mersi canımmmmmmmmmmmmmÖYLEYİMDİR
![]()
Resmen göz göre göre şike yapılıyor skandal. 😱
birinin izlediği bir diziyi ankette işaretlemesi nezamandan beri şikecilik oluyor 😱Senin yaptıklarının yanında hiçbir şey@Dosi
Foto ayarlanmış haliyle Boykot bittiÖyle bir şey yok, çıkar onu aklından.![]()
@Sherlock 'a taa 3 hafta önce demiştim Demir'in resmini değiş diyeyarın? senin dizine laf atan yok, sadece Demir Yaman yerine Hünkar Yaman olmali dedim@Forumdash fena sinirlenecek bana
![]()
Konuya iyi bak. Değiştirmişler@Sherlock 'a taa 3 hafta önce demiştim Demir'in resmini değiş diyeBoşuna heycan yapma değişmez. AB'di totaldi, ABC1 derler
Bu arada Yılmazı savunmasan çok iyisin![]()
@Sherlock 'a taa 3 hafta önce demiştim Demir'in resmini değiş diyeBoşuna heycan yapma değişmez. AB'di totaldi, ABC1 derler
Bu arada Yılmazı savunmasan çok iyisin![]()
Sessiz kalman bile bir savunmadırKonuya iyi bak. Değiştirmişler
Yılmazı nezaman savundum? 😱 üstüme iyilik sağlık 😱
Çetin hariç tüm erkekler out dizide![]()
Ama o zaman yapmadın bişeyDaha ne yapayım, koskoca Vahide Perçin’i koyduk işte yahu.![]()
Sessiz kalman bile bir savunmadır
Ama o zaman yapmadın bişeyhem de hiçbişey
İtiraf aylarında değilizDoğru, o da bizim ayıbımız...![]()
Neye sessiz kalmışım? Bir şey anlamadımSessiz kalman bile bir savunmadır
Ama o zaman yapmadın bişeyhem de hiçbişey
Bundan sonra herkes itiraf edecek içindekileri, virüs herkesi korkuttu. @Tolstoyevski a bu akşam dedimki bir konu açsakta,insanlar hellalik istesinler birbirindenİtiraf aylarında değiliz![]()
Yılmaz için laf söyletmedin diyorumNeye sessiz kalmışım? Bir şey anlamadım
Bundan sonra herkes itiraf edecek içindekileri, virüs herkesi korkuttu. @Tolstoyevski a bu akşam dedimki bir konu açsakta,insanlar hellalik istesinler birbirindenaz buz tartışmalar yaşanmadi bu forumda
(SAKIN KİMSE AÇMASİN, TELiF HAKKI BENDE
) @MasacRE @MEnes @Aserat @Sherlock @Turkuazz @kerem @Silinmiş Üye @dreamy @vadikızı @eskici (seni hatırladım bu kez
)
Demir aşkın gözünü kör etmiş. Yilmaz'a laf ettiğim mesajlarımı buldurtma banaYılmaz için laf söyletmedin diyorum
Ben hariç heraldetartişma cıksa da söyluyorum
Hee helallik belki isterim
![]()
Etmiş olabilirsin ama ben saydırırken bana da destek olabilirdinDemir aşkın gözünü kör etmiş. Yilmaz'a laf ettiğim mesajlarımı buldurtma bana
Yılmaz ve Demir, eşit olarak mesafeliyim ikisine![]()
Dizidashlık?Etmiş olabilirsin ama ben saydırırken bana da destek olabilirdinÇünkü dizidashlık bunu gerektirir
![]()
evet aynı diziyi izliyorsan bundan sonra adı böyleDizidashlık?![]()
tekrar saydırdığında etiketle desteğe geleyim![]()
![]()
Alırlarsa kardesh kardesh takılırsınızevet aynı diziyi izliyorsan bundan sonra adı böylenick olarak almazlar inş
![]()
Ağzına sağlıkbirinin izlediği bir diziyi ankette işaretlemesi nezamandan beri şikecilik oluyor 😱