12 Mart 2020 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Akşam Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• 3'te 3 Tarih | TRT 1

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and serhatt
yarın? senin dizine laf atan yok, sadece Demir Yaman yerine Hünkar Yaman olmali dedim :Z @Forumdash fena sinirlenecek bana :F
@Sherlock 'a taa 3 hafta önce demiştim Demir'in resmini değiş diye :F Boşuna heycan yapma değişmez. AB'di totaldi, ABC1 derler :A

Bu arada Yılmazı savunmasan çok iyisin :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
@Sherlock 'a taa 3 hafta önce demiştim Demir'in resmini değiş diye :F Boşuna heycan yapma değişmez. AB'di totaldi, ABC1 derler :A

Bu arada Yılmazı savunmasan çok iyisin :A
Konuya iyi bak. Değiştirmişler :Z

Yılmazı nezaman savundum? 😱 üstüme iyilik sağlık 😱
Çetin hariç tüm erkekler out dizide :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Sherlock
Sessiz kalman bile bir savunmadır :A

Ama o zaman yapmadın bişey:A hem de hiçbişey
Neye sessiz kalmışım? Bir şey anlamadım :F

İtiraf aylarında değiliz :A
Bundan sonra herkes itiraf edecek içindekileri, virüs herkesi korkuttu. @Tolstoyevski a bu akşam dedimki bir konu açsakta,insanlar hellalik istesinler birbirinden :A az buz tartışmalar yaşanmadi bu forumda :A (SAKIN KİMSE AÇMASİN, TELiF HAKKI BENDE :A) @MasacRE @MEnes @Aserat @Sherlock @Turkuazz @kerem @Silinmiş Üye @dreamy @vadikızı @eskici (seni hatırladım bu kez :A)

Neye sessiz kalmışım? Bir şey anlamadım :F

Bundan sonra herkes itiraf edecek içindekileri, virüs herkesi korkuttu. @Tolstoyevski a bu akşam dedimki bir konu açsakta,insanlar hellalik istesinler birbirinden :A az buz tartışmalar yaşanmadi bu forumda :A (SAKIN KİMSE AÇMASİN, TELiF HAKKI BENDE :A) @MasacRE @MEnes @Aserat @Sherlock @Turkuazz @kerem @Silinmiş Üye @dreamy @vadikızı @eskici (seni hatırladım bu kez :A)
Yılmaz için laf söyletmedin diyorum:A

Ben hariç heralde:A tartişma cıksa da söyluyorum:F Hee helallik belki isterim:F

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yılmaz için laf söyletmedin diyorum:A

Ben hariç heralde:A tartişma cıksa da söyluyorum:F Hee helallik belki isterim:F
Demir aşkın gözünü kör etmiş. Yilmaz'a laf ettiğim mesajlarımı buldurtma bana :A
Yılmaz ve Demir, eşit olarak mesafeliyim ikisine :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash