S.G.A.T.
Emekli
o 16 ne derecemi?
19 bildirimden biri benden![]()
Evet bulunduğum mahallenin sıcaklığı
Takip ettiğim kişilerin attığı twitler hatta başkalarını favlamaları bile bildirim olarak geliyor![]()
Ekstrm bir şey yoki ofisleri çıkarmışsın ama görgüsüz müsün ya 4 tane tarayıcıyla ne yapıyorsun. 😱
DiziTAB bende de var, güzel uygulama.
3 tane. Aslında Firefox gereksiz ya, dur sileyim onu.Ekstrm bir şey yoki ofisleri çıkarmışsın ama görgüsüz müsün ya 4 tane tarayıcıyla ne yapıyorsun. 😱
DiziTAB bende de var, güzel uygulama.
Bu arada resme bayıldım bir ara bana özelden atabilir misin rica etsem.![]()
Anime İzle mi?![]()
Anime izlemen üzdü.3-4 farklı anime sitesinden çekiyor, niye beğenmedin?![]()
Anime izlemen üzdü.![]()
Hani görmemişler olur ya her şeyden çifter çifter alır aynen bilgisayarın da öyle.3 tane. Aslında Firefox gereksiz ya, dur sileyim onu.
Eksterm bi şey yok mu? Sanki hepsi bildiğin programlar![]()
Ben o ön yargıları yıkmak için çevremdekilere neler diyorum neler. Gerçekten efsanevi senaryolar insanlar bunlardan mahrum kalıyor şaka gibi. Abi yıkın şu tabularınızı artık bee. Sanatın dili rengi görseli çizimi olmaz. Sanat içeriktir. O içerik seni gerçekten tatmin ediyorsa o işi izlersin. Hollywood'un klişe senaryolarına tokat atacak onlarca efsanevi senaryo var anime evreninde ve Manga Ka'da. Ne diyeyim ki umarım bir gün insanlar bu ön yargıları kırıp bu efsane senaryoların ve hayal güçlerinin tadına bakarlar.Anime sanatını küçümsemen hatta büyük ihtimalle onu çizgi filmlerle eş değer görmen cidden üzdü.Ah şu ön yargıları kırsanız ne iyi olurdu, güzelim efsane yapıtları görmeden gideceksiniz, Shingeki no Kyojin'i bi izlesen bi izlesen demek istediğimi anlayıp bana hak vereceksin ama işte bölüm başı 20 dakika olduğu için izlemeye zaman kalmaz, çok uzun gelir ne de olsa..
@MEnes
nvide?Hani görmemişler olur ya her şeyden çifter çifter alır aynen bilgisayarın da öyle.
Evet biliyorum ne var ki? Torrent, Spotfiy, tarayıcılar, ofice programları, nvide kontrol paneli, steam, ayalar.![]()
İnvidia.nvide?
Mühendislik programlarını bilmezsin![]()
Yok çizgifilmle bir tutmam, animede kan var bir kere.Anime sanatını küçümsemen hatta büyük ihtimalle onu çizgi filmlerle eş değer görmen cidden üzdü.Ah şu ön yargıları kırsanız ne iyi olurdu, güzelim efsane yapıtları görmeden gideceksiniz, Shingeki no Kyojin'i bi izlesen bi izlesen demek istediğimi anlayıp bana hak vereceksin ama işte bölüm başı 20 dakika olduğu için izlemeye zaman kalmaz, çok uzun gelir ne de olsa..
@MEnes
Yine masaüstümle fark yaratıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 73775
@Çiğdem @xemrexxx @xBUGRAx @Aserat @bazinga @Harunnn60 @DarkLegenD @Turkuazz @Yiğitt @MasacRE @Sherlock @MEnes @Forumdash @serhatt @Silinmiş Üye
Bu resim telefonunda duruyorsa rica etsem atar mısın bana?