eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 3.Hafta(Oylama Başladı Salı 21:00)

Çenesi yüzünden kaybetmiştir. :A Birde geçen ben herşeyde en üstünüm diyordu foruö halkı gereken cevabı çoktan vermiş. :F
O Beni sevmesin hala Benim Albümüm diye bir şarkı yarışması yapmasam karizmasını toparlayamıyordu orada en azından son 2 şampiyon benim diyebiliyor :A MS de Ajda ile erken elenince burdan umudunu kesti ama eskiye oranla daha az gıcık kapıyorlar bence artık @xemrexxx e oyüzden artık başarılı olabilir burda da :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and xemrexxx
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Çenesi yüzünden kaybetmiştir. :A Birde geçen ben herşeyde en üstünüm diyordu foruö halkı gereken cevabı çoktan vermiş. :F

Msde benim de en büyük başarım İrem Derici bir de Sertab Erener’le iyi gidip tesadüf aşkla elenmiştim o gün o gündür 5.haftanın ötesini göremedim :F @Çiğdem

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem and kerem
@EFE UYSAL Benim Albümümde Yılmaz Morgülle katılmışdı millet gülüyordu :F İlk hafta başlamadan çekilmişmiydi tam hatırlamıyorumda buna benzer şeyler başımıza gelir diye almıyorlardır bunuda :A :A :A @Harunnn60 @kerem

Alan olursada @serhatt alır dicemde onun şarkıcısı hazır zaten :F :F :F
@xemrexxx katılsın, yaşlıları sever o. :A
Çok sağlam 6-7 hiti var ilk 7-8 haftayı atlatsa tamamdır @xemrexxx :A :A :A
Tatlım o efenin safozluğu olmuş :A bnm gibi marka bir insan değil neticede :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Çiğdem and kerem
@EFE UYSAL Benim Albümümde Yılmaz Morgülle katılmışdı millet gülüyordu :F İlk hafta başlamadan çekilmişmiydi tam hatırlamıyorumda buna benzer şeyler başımıza gelir diye almıyorlardır bunuda :A :A :A @Harunnn60 @kerem

Alan olursada @serhatt alır dicemde onun şarkıcısı hazır zaten :F :F :F
71816

• İlginç
Reactions: Çiğdem
Msde benim de en büyük başarım İrem Derici bir de Sertab Erener’le iyi gidip tesadüf aşkla elenmiştim o gün o gündür 5.haftanın ötesini göremedim :F @Çiğdem
Sertab Erener'in onlarca iyi şarkısı varken niye onu seçtin? :A

Gerçi geçen sezon bende Rengarenk'le çuvallıyordum ama 2 puanla yırttım. Tek kötü geçen haftamdı. :A

• Beğendim
Reactions: MayısKralı
71822

Guys, geçen haftaki rezalet puanları unutuyoruz. :Z
Bu hafta tam 708 milyon izlenmeye sahib Katy efsanelerinden birisi The One That Got Away şarkısı ile karşınızdayız. Müzik zevki olan insanlardan destek bekliyorum. :bhr:

01.34 - 2.24