Süre epey sarkıyor. Yoksa benimde içim yanıyor.En güzel yerinde kesme bence.![]()
Süre epey sarkıyor. Yoksa benimde içim yanıyor.En güzel yerinde kesme bence.![]()
2:56 - 4.08 arası daha iyi olur. 10 saniyeden bir şey olmaz.Süre epey sarkıyor. Yoksa benimde içim yanıyor.![]()
İnş şefimiz mavi boncuğun dibine vurmak dileklerimleHerkese başarılar. Geçen haftayı unutturur umarım bu hafta![]()
Asıl şimdi başlıyor senin olayın elenen yarışmacıların en büyük hazı şudur juri koltuna geçtiklerindeetiketlemeyin artik canım yanıyor@Çiğdem
@ozmoturk Kanal D e oynadı sende Show a oynamışsınBu hafta Imagine Dragons'un en bilinen birkaç şarkısından biri olan "BELIEVER" ile yarışıyoruz. Herkese bol şanslar
(@xBUGRAx için özel klip![]()
)
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed
@mesmeso61 dan tam puan alamazsan onun ayıbıdırBu haftaki şarkımız Türk pop müziğinin en önemli albümlerinden Gölgede Aynı'nın yaşlandıkça güzelleşen hitlerinden, 90'ların simge şarkılarından biri olmanın yanında benim de en sevdiğim Mustafa Sandal şarkılarından biri olan "Gidenlerden"
Yüksek puan veren herkesin deli gibi özlediklerine kavuşması dileğiyle. 😀
2.30 - 3.30
Ekşi Sözlük'te bazı Gidenlerden yorumları...
Ekli dosyayı görüntüle 71790
Ekli dosyayı görüntüle 71791
Ekli dosyayı görüntüle 71792
Ekli dosyayı görüntüle 71793
Ekli dosyayı görüntüle 71794
Ekli dosyayı görüntüle 71795
Ekli dosyayı görüntüle 71796
Ekli dosyayı görüntüle 71798
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed
Yazmış zaten kullanıp attığımız anlamında cümle kurmuş sizin için @mesmeso61İnsan 2 özel bir şey yazar Gülben'e.@Çiğdem
Alabilirim seneye halamı.En çok bana yakışır.
![]()
kız o dğeil de bu yarışmada bülent ablam yarıştı mı hiç ayol tarkanı bile vokalisti yapan kadın bu yarışmada hiç yarışmadıysa tühhhh @Çiğdem ve @MayısKralı nın suratına@serhatt @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @Dosi @vadikızı @Yiğitt @Aserat @mrt-06 @Bully @denizz19 @ozmoturk @Gizmen @alperuz @dreamy @turkuazz @cookies
@EFE UYSAL Benim Albümümde Yılmaz Morgülle katılmışdı millet gülüyorduSen yarış o zaman ablanla![]()
@xemrexxx katılsın, yaşlıları sever o.@EFE UYSAL Benim Albümümde Yılmaz Morgülle katılmışdı millet gülüyorduİlk hafta başlamadan çekilmişmiydi tam hatırlamıyorumda buna benzer şeyler başımıza gelir diye almıyorlardır bunuda
![]()
![]()
@Harunnn60 @kerem
Alan olursada @serhatt alır dicemde onun şarkıcısı hazır zaten![]()
![]()
Kütük @MasacRE de görsün adam olacak çocuğuEn sevdiğim şarkısı.Geç keşfetmenin pişmanlığını yaşıyorum hâlâ...
2:56 - 4.08 arası daha iyi olur. 10 saniyeden bir şey olmaz.![]()
Alamancının dedi yerden ayarlarızSüre epey sarkıyor. Yoksa benimde içim yanıyor.![]()
Safiye sultanla katılsın @xemrexxx@xemrexxx katılsın, yaşlıları sever o.![]()
Geçen sezonda Olsun'u kullanırkende benim başıma gelmişti, gıcık oluyor insan.Alamancının dedi yerden ayarlarız![]()
Herşeyde oldu gibi burda da bir kural var uyulması gereken napacanGeçen sezonda Olsun'u kullanırkende benim başıma gelmişti, gıcık oluyor insan.![]()
Hakkaten Emoş niye hiç katılmadı buraya?
Çok katıldı ama Benim Albümüm gibi sonuç alamadı MS de Emreyi tutmadılar nedenseHakkaten Emoş niye hiç katılmadı buraya?![]()
Çenesi yüzünden kaybetmiştir.Çok katıldı ama Benim Albümüm gibi sonuç alamadı MS de Emreyi tutmadılar nedense![]()
![]()
Kraç , Ajda , Yıldız hep onun eski şarkıcıları dağıldı bu sezonaSeçilmeyenlerden Barış Akarsu da var
@xemrexxx