katılıyorum sezen şarkılarını muazzam söylüyor bu özelliğini çok takdir ediyorum Tuğbanın hem pop hem akustik,slow parçaları birarada söylüyorMükemmel ses. Sezen Aksu şarkıları çok yakışıyor Tuğba'ya ?
katılıyorum sezen şarkılarını muazzam söylüyor bu özelliğini çok takdir ediyorum Tuğbanın hem pop hem akustik,slow parçaları birarada söylüyorMükemmel ses. Sezen Aksu şarkıları çok yakışıyor Tuğba'ya ?
İşte bip li bir şey söyleyemem sansürlüo ne demek kız![]()
Biz de seni
aynen sana iade ediyorumİşte bip li bir şey söyleyemem sansürlü![]()
Bence de.Öyle yapayım bencede şarkıyı şimdi dinledim daha iyi olur @mesmeso61![]()
Sen mavi boncuklarınla oyladığın için sana fark eden bir şey olmayacak ama benim için iyi bu durum
Erken sanki biraz2.haftaya zamanında hit olmayı başarmış güzel bir şarkıyla "Geri Dönüş Olsa" ile geliyoruz. Herkese başarılar. Umarım beğenilir.
@turkuazz @Dosi @Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Şarkı en sevdiğim şarkılardan biri. Göksel bence Sezen'den güzel söylemişti. @Dosi . Bu cover'ı dinlemedim. Muhtemelen iyi puan alır.![]()
Söz : Sezen AKSU Müzik : Onno TUNÇ
recap: 1:07-2:00
bu hafta Tuğba Yurt Kurşuni Renkler isimli parçayı seslendiriyor.iyi puanlar alacağımızı umuyoruz. ??
Herkese Başarılar.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @Dosi @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @S.G.A.T.
Geçen haftadan daha iyi.2.haftaya zamanında hit olmayı başarmış güzel bir şarkıyla "Geri Dönüş Olsa" ile geliyoruz. Herkese başarılar. Umarım beğenilir.
@turkuazz @Dosi @Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Ya şarkılarımı senle eskiden olduğu gibi bir mukayese edelim şarkıların hepsi güzel geliyor banaErken sanki biraz![]()
Harika bir slowudur2.hafta şarkımı değiştirme kararı aldım. Bu hafta "Üzüleceksin" ile gelmeye karar verdim. Umarım güzel dönüşler alırım
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @Dosi @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @alperuz @Ahmed @S.G.A.T. @Çiğdem
@Çiğdem düelloya kalacak ilk kişiyi buldum işte.2.hafta şarkımı değiştirme kararı aldım. Bu hafta "Üzüleceksin" ile gelmeye karar verdim. Umarım güzel dönüşler alırım
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @Dosi @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @alperuz @Ahmed @S.G.A.T. @Çiğdem
Aklına uydum hadi bakalım
Offf @Bully .ss
Duman'da bu hafta unutulmaz şarkılardan Bal. Şarkı derin hikayesiyle grubun en sevilenleri arasinda.
Recap: 3.18 - 4. 20
Herkese Başarılar.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes[/US
ER] [USER=88451]@ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @Dosi @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @alperuz @Ahmed
Etiket listesini @turkuazz dan almışsin belli. Beni şarkılarına etiketleyen tek kişi oŞarkı en sevdiğim şarkılardan biri. Göksel bence Sezen'den güzel söylemişti. @Dosi . Bu cover'ı dinlemedim. Muhtemelen iyi puan alır.![]()
Benim fikrim ama bu şarkıyla ilk 10'a girmen çok zor. En iyi ihtimal sondan 5. olursun. Murat Boz'un onlarca tanınan klipli şarkıları varken neden bunu seçtin ki?Offf @Bully .ss
O zaman bildiğini okuAklına uydum hadi bakalım![]()
@Bully önerisi ama kullanmaktan vazgeçtim ben de öyle düşünüyorum artık kendi hislerimle gideceğimBenim fikrim ama bu şarkıyla ilk 10'a girmen çok zor. En iyi ihtimal sondan 5. olursun. Murat Boz'un onlarca tanınan klipli şarkıları varken neden bunu seçtin ki?![]()
Üzüleceksin kullanmayacağımO zaman bildiğini okuBir karar ver ve arkasında dur
Final puanı alıp almayacağın ya da elenip elenmeyeceğin 1-2 kişiye göre değişmeyecek sonuçta.
Meşhurdur bu kararsızlıkların zaten![]()