- Reaksiyon puanı
- 59,005
- Puanı
- 1,060
Benim olanı kimse alamaz.Hhaha senide karşısına aldı sonucta @dreamy gelmeden fok başkan hortlarsa onların samimi olmasını istemezsin![]()
![]()
![]()
Benim olanı kimse alamaz.Hhaha senide karşısına aldı sonucta @dreamy gelmeden fok başkan hortlarsa onların samimi olmasını istemezsin![]()
![]()
![]()
Ben şarkının kötülüğünden yürek yemiş dedim ??
Melodi’yi çıkardımHangi şarkıyı liste dısı ettin ki Alacayı kullanınca 14 şarkın yetiyordu diğer iki şarkıyı kullanmasanda oluyordu yeni çıkanımı liste dısı bıraktın![]()
Boğazından kalsın o paralarSonuç gecesinde ikinci haftayıda şey ederiz o daha önemli hem yarım günde 1 haftalık reyting almışYarım günümüz bile yetiyor artık stüdyo kirasına , ve zam olmamasıda çok iyi şimdi kalan günlerin paraları Sincap Sermayesine
![]()
![]()
@Bully @kerem @serhatt @xemrexxx @sokak sanati @Harunnn60 @xBUGRAx @ozgur2113 @dreamy @MasacRE
![]()
Sen kendini dehle önce paçozun başkanıOnu jüriden dehlersek her şey çözülür sıkıntı yok.![]()
Bi o kadar da reyting getiriyorum, millet benim oyum için yarışmana katılıyor
Kimseye kuruş koklatmam
Tükürürüm senin kıytırık kanalına da Burcuna daBurcu'ma laf atanları kamalımda barındıramam.![]()
Para işi de var tabii ama bu daha ağır basıyor şu an.![]()
Mega bippppposin sen. Ss
o ne demek kızMega bippppposin sen. Ss
KOVULDUN şimdi stüdyoyu terk et.Tükürürüm senin kıytırık kanalına da Burcuna da@Çiğdem
Senin demenle olmuyor o işler şansına küsKOVULDUN şimdi stüdyoyu terk et.![]()
Olağanüstü karar yetkim var o yüzden olur şimdi DEFOL.Senin demenle olmuyor o işler şansına küs![]()
Olağanüstü karar yetkim var o yüzden olur şimdi DEFOL.![]()
Mükemmel ses. Sezen Aksu şarkıları çok yakışıyor Tuğba'ya ?![]()
Söz : Sezen AKSU Müzik : Onno TUNÇ
recap: 1:07-2:00
bu hafta Tuğba Yurt Kurşuni Renkler isimli parçayı seslendiriyor.iyi puanlar alacağımızı umuyoruz. ??
Herkese Başarılar.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @Dosi @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @S.G.A.T.