Hemen bana atıyorsun![]()
Saçının beyazından da utanmıyorKiz kenanin askerlik fotosunu buldum Twitter'da yanında Faruk tipli biri var forumdash in Kenan aşkı oralara dayanıyor kesin yakında delillerle gelicem![]()
Hemen bana atıyorsun![]()
Saçının beyazından da utanmıyorKiz kenanin askerlik fotosunu buldum Twitter'da yanında Faruk tipli biri var forumdash in Kenan aşkı oralara dayanıyor kesin yakında delillerle gelicem![]()
Saçimin beyazından gurur duyuyorumSaçının beyazından da utanmıyor![]()
Aaa tabi baktın ünlü kötü düşmanların saçları hep beyaz son dönemdeSaçimin beyazından gurur duyuyorumHem gri saç moda afdsgahdjsak
![]()
En son çarpişik dizide vardı dediğin ama siyaha dönmüşAaa tabi baktın ünlü kötü düşmanların saçları hep beyaz son dönemde ?A@xemrexxx
Velimi yok beyazı gelmiş tekrar duruyorEn son çarpişik dizide vardı dediğin ama siyaha dönmüşBaktı bende daha iyi duruyor
![]()
Anlaşılan Veli cansızın isteğiyle Kadire oyun etti Cansızın canını yakan bir adam var diye yolladı o kişi Cansızın ta kendisi
3-5 bölüm daha takılsın ali, ata filan binsinVelimi yok beyazı gelmiş tekrar duruyorAli Sürmelide beyaz olarak katıldı ?A
![]()
Fazlasıyla 'KARİZMA' bir karakter olmuş... Bu sahnede Kıvanç'ı geride bırakmış adam resmen... Kıvanç'ı! Tabi bir de sahip olduğu gizemi düşününce özellikle HALKA izledikten sonra bir tık bayma noktasına gelen Çarpışma'ya yeni bir soluk getireceği aşikar. Tabi diziyi öyle hemen gömmiyim ortada Uluç Bayraktar var sonuçta. Biraz daha beklerim. Cansız ise çılgın ve fazla zeki bir karakter olacak belli ki. Ali Sürmeli desen müthiş yakışmış. Merakla bekliyoruz yarını...
Kendi gibi ucuza kaçıyor dizi konusunda daAnlaşılan Veli cansızın isteğiyle Kadire oyun etti Cansızın canını yakan bir adam var diye yolladı o kişi Cansızın ta kendisi![]()
Ama diğer bir ihtimal gerçekten cansızın canını yakan bir adam olarakta girmiş olabilir şu dublör ile hiç alakası yok @Forumdash çok özensiz davranıyor bu diziye ?A@xemrexxx @serhatt
Akla iki seçenek geliyor ya Veli bilerek ona yönlendirdi yada Cansızın ortağı yorumlarda da en çok bunda ikiye ayrılmış insanlar senin görüşün ama çok ip gibi yazmaFazlasıyla 'KARİZMA' bir karakter olmuş... Bu sahnede Kıvanç'ı geride bırakmış adam resmen... Kıvanç'ı! Tabi bir de sahip olduğu gizemi düşününce özellikle HALKA izledikten sonra bir tık bayma noktasına gelen Çarpışma'ya yeni bir soluk getireceği aşikar. Tabi diziyi öyle hemen gömmiyim ortada Uluç Bayraktar var sonuçta. Biraz daha beklerim. Cansız ise çılgın ve fazla zeki bir karakter olacak belli ki. Ali Sürmeli desen müthiş yakışmış. Merakla bekliyoruz yarını...
Valla dizi bu aralar fazla tahmin edilebilir gidiyor. Bana kalırsa Cansız fake atmıştır, Veliyle bilerek demişlerdir ortağı var diye. Ortağı falan yoktur sanmıyorum. Kadir'in ona geleceğinden haberi olacaktır zaten, bölüm içinde de görürüz bu durumu.Akla iki seçenek geliyor ya Veli bilerek ona yönlendirdi yada Cansızın ortağı yorumlarda da en çok bunda ikiye ayrılmış insanlar senin görüşün ama çok ip gibi yazma ?A![]()
Şimdi ben düblordan yola çıkıyorumda onuda çok dikkate almak doğrumu bilmiyorum amaValla dizi bu aralar fazla tahmin edilebilir gidiyor. Bana kalırsa Cansız fake atmıştır, Veliyle bilerek demişlerdir ortağı var diye. Ortağı falan yoktur sanmıyorum. Kadir'in ona geleceğinden haberi olacaktır zaten, bölüm içinde de görürüz bu durumu.![]()
Dublörü önemsemeee. Ali Sürmeli Cansız, başka bir adam çıkmayacak, başka bir oyuncu gelmeyecek.Şimdi ben düblordan yola çıkıyorumda onuda çok dikkate almak doğrumu bilmiyorum ama5:00 dan bakınca adam Veliden uzun Kıvanc gibi ince , boylu poslu dalyan gibi adam gibi görünüyor
Arkadan görünümüyle zaten Ali beyle alakası yok ama onu dikkate alıp almamak mantıklımı onu bilmiyorum işte dizi sonucta
Düblörü önemsemezsek ilk akla gelen o muhtemelen Veli ile görüştüğünde tasarladılar planı Kadire yakın olacak zaten dizi bu sezon bitiyor daha yeni bir oyuncu şeyine girmezler herhalde dizi bitecekDublörü önemsemeee. Ali Sürmeli Cansız, başka bir adam çıkmayacak, başka bir oyuncu gelmeyecek.Ortak demeleri tamamen Kadir'i kullanıp avuçlarında oynatmak her zamanki gibi.
![]()
İzleyince bir şeyler söylerim izlemeye fırsat bulamadım. Bugün bitiririm gibi duruyor.Düblörü önemsemezsek ilk akla gelen o muhtemelen Veli ile görüştüğünde tasarladılar planı Kadire yakın olacak zaten dizi bu sezon bitiyor daha yeni bir oyuncu şeyine girmezler herhalde dizi bitecek![]()
Senin Çukur yorumunuda bekliyoruz bu arada son bölüm özellikle![]()
@ForumdashVideo başlatınca söylediği sözler biz vadicilere mesaj olmuşCümlesini bitirincede bize göz kırpıyor aslında ?A
@Maskeli Fedai @papuleoo @ömer karataş @MasacRE @MEnes @serhatt @sokak sanati @turkuazz @xemrexxx @Sherlock
aynen öyle bu arada cansız ve kadir temsiliVideo başlatınca söylediği sözler biz vadicilere mesaj olmuşCümlesini bitirincede bize göz kırpıyor aslında
![]()
![]()
@Maskeli Fedai @papuleoo @ömer karataş @MasacRE @MEnes @serhatt @sokak sanati @turkuazz @xemrexxx @Sherlock
Sen izliyormusun bu diziyiaynen öyle bu arada cansız ve kadir temsili
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.ne...=1fb8122f1d1adc47bb44eb4422003811&oe=5D2419E9