Aaa öyle anketler yasak yoksa sizi rezil ederdikKubilay aka mi boran kuzum mu![]()
nlasaydınız kolunuzda kocalarınız olurdu kaç yaşınıza gelmişsiniz hala elde var sıfırBak lütfen anket yap şu forumda bakalım kim zevksiz![]()
Hahah Aaa haklı bu sefernlasaydınız kolunuzda kocalarınız olurdu kaç yaşınıza gelmişsiniz hala elde var sıfır![]()
Bi günlüğüne kaldırın yasaklarıAaa öyle anketler yasak yoksa sizi rezil ederdik![]()
![]()
![]()
Kız porsuk sanki senin var da konusuyosunnlasaydınız kolunuzda kocalarınız olurdu kaç yaşınıza gelmişsiniz hala elde var sıfır![]()
Yok hayatım daha zamanımız var korkma
ayol ben koca aramıyorum ki karı arıyorumKız porsuk sanki senin var da konusuyosun![]()
ayol ben koca aramıyorum ki karı arıyorumo yüzden yaşım daha genç
![]()
Bir şehzate arıyor sultan olarak @xemrexxx onunda işi zorYok hayatım daha zamanımız var korkma![]()
aaa kabarmış yine😱
Sizin nazarınız değdi hep sen kıyaslayıp duruyordun tuhaf dizinleaaa kabarmış yine😱
kız sülo geberirken üstüne örttüğü örtüyü bile çalmışlar daha ne kıyasıSizin nazarınız değdi hep sen kıyaslayıp duruyordun tuhaf dizinle![]()
![]()
![]()
Hahahha Aaa iyi yapmışlar ayollkız sülo geberirken üstüne örttüğü örtüyü bile çalmışlar daha ne kıyası@Aserat @xBUGRAx @Forumdash @kerem @serhatt @Ahmed @yatutarsa @Dosi @vadikızı @cookies @DarkLegenD @eskici @Harunnn60 @sokak sanati @ozmoturk
Ekli dosyayı görüntüle 59068![]()
ikiside aynı anlama geliyo,bizde genciz daha dimi şekerim @Çiğdem-ayol ben koca aramıyorum ki karı arıyorumo yüzden yaşım daha genç
![]()
Pabucumun sultanı bee
Öyle de, Alpaslanda o kadar kart durmuyo yani
O3 medyada bu kadar mı düştü,eski dizinin eşyalarını kullanıyor hepkız sülo geberirken üstüne örttüğü örtüyü bile çalmışlar daha ne kıyası@Aserat @xBUGRAx @Forumdash @kerem @serhatt @Ahmed @yatutarsa @Dosi @vadikızı @cookies @DarkLegenD @eskici @Harunnn60 @sokak sanati @ozmoturk
kız sülo geberirken üstüne örttüğü örtüyü bile çalmışlar daha ne kıyası@Aserat @xBUGRAx @Forumdash @kerem @serhatt @Ahmed @yatutarsa @Dosi @vadikızı @cookies @DarkLegenD @eskici @Harunnn60 @sokak sanati @ozmoturk