Evet gizli geldi büyük ihtimal,aşklarına hastayım onların çok iyilerMedet kendi isteğiyle gizli gelmiş olabilirVartolu ile çok seviyorlar birbirlerini
![]()
Evet gizli geldi büyük ihtimal,aşklarına hastayım onların çok iyilerMedet kendi isteğiyle gizli gelmiş olabilirVartolu ile çok seviyorlar birbirlerini
![]()
Sena ve Yamaçtan daha renkliler vllaEvet gizli geldi büyük ihtimal,aşklarına hastayım onların çok iyilerÖRNEK ÇİFTİM
![]()
SENA VE YAMACIN Bİ FONKSİYONU YOK ARTIK,YATAĞA BİLE GİRMİYOLAR,AHH NEYDİ O İLK BÖLÜMLERSena ve Yamaçtan daha renkliler vllaAma Sadiş yaında saçını yolar Medetin
![]()
Öpüşmeden konuşamıyorlardı ayollSENA VE YAMACIN Bİ FONKSİYONU YOK ARTIK,YATAĞA BİLE GİRMİYOLAR,AHH NEYDİ O İLK BÖLÜMLER![]()
Senanın bi suçu yok aslında Yamaç skıldı senadan bahane arıyorÖpüşmeden konuşamıyorlardı ayollHem Yamaç Emrahtan dolayı tavır koydu Senaya ohh olsun
![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa haklı ama Yamaç gibi adama Sena olmamalıydıSenanın bi suçu yok aslında Yamaç skıldı senadan bahane arıyor
ADAMIN YENİ HEYECANLARA İHTİYACI VAR![]()
ben yakışırdım yamacın ynınaHahah Aaa haklı ama Yamaç gibi adama Sena olmamalıydı![]()
![]()
![]()
Aaa sana bu diziden en yakışanı Medet olurben yakışırdım yamacın ynına![]()
O sana yakışır,bende daha iyilerine lyığımAaa sana bu diziden en yakışanı Medet olur![]()
![]()
![]()
Iyy şu gıcık Celasundan ne buluyorsunuz hele traş olunca daha gıcık olmuş 😕😕😕O sana yakışır,bende daha iyilerine lyığımÖRNEĞİN,YAMAÇ EMRAH NAZIM CELASUN
![]()
Ayol adam her haliyle karizma,sen traş olunca çirkin oluyosun diye kıskanmaIyy şu gıcık Celasundan ne buluyorsunuz hele traş olunca daha gıcık olmuş 😕😕😕
Aaa Leonuma kurban ol sen beeLeon gibi pis bıyıklılardan mı hoşlanıyorsun sen![]()
Vatanım Sensinde 1.sevdiğim oyuncu Leonbeğeniyorum deme bana
Kadından anlamadığın gibi erkekten de anlamıyorsun yazık sana tühhhVatanım Sensinde 1.sevdiğim oyuncu Leon![]()
@yigit_00 dizide oynamış Leonumu görememiş ama onun yeri ne Yakup ile yetinmiş
😕😕😕
Aaa nesi varmış be gıcık celasuna bin basarKadından anlamadığın gibi erkekten de anlamıyorsun yazık sana tühhh
bi anket yap bakalım forum ne diyecekAaa nesi varmış be gıcık celasuna bin basar![]()
![]()
![]()
Hızır Ali ve Leona gıcıksın vlla sen anlamıyorsun erkektenbi anket yap bakalım forum ne diyecekCelasun has erkek
![]()