Alpaslana Bak hızır alişe bak dikkatli o zaman belki anlarsınHızır Ali ve Leona gıcıksın vlla sen anlamıyorsun erkekten![]()
![]()
![]()
Alpaslana Bak hızır alişe bak dikkatli o zaman belki anlarsınHızır Ali ve Leona gıcıksın vlla sen anlamıyorsun erkekten![]()
![]()
![]()
Aslında benziyorlar tanımasam abi kardeş derimbi ÖNDEKİNE BAK Bİ ARKADAKİNE :
![]()
Evet benzerlik var ama Alpaslan daha ağır basıyor benim içinAslında benziyorlar tanımasam abi kardeş derim![]()
![]()
![]()
Koca kafalı çıkmış AlpaslanEvet benzerlik var ama Alpaslan daha ağır basıyor benim için![]()
Sana öyle gelmiş, gayet daşKoca kafalı çıkmış Alpaslan![]()
![]()
![]()
Aaa yaşlı ayoll diziye geldinde 33 yaşlarındaydı sanırım ama 25 yaşı oynuyordu gözümüz görmüyor sankıSana öyle gelmiş, gayet daş![]()
Olgun işte ne güzel daha ne istiyorsunAaa yaşlı ayoll diziye geldinde 33 yaşlarındaydı sanırım ama 25 yaşı oynuyordu gözümüz görmüyor sankı![]()
![]()
![]()
Evet ama dizide genc böyle 25 yasmı olur demiyor kimseOlgun işte ne güzel daha ne istiyorsunSenin gözünün görmediği belli görse Hızıraliye taş demezsin
![]()
Kenan örneğini verdirme şimdi banaEvet ama dizide genc böyle 25 yasmı olur demiyor kimse![]()
ayol sen zaten parlak zevkş seninle aynı olanları çekemiyon hiç bu celasunu oynayan çocuk da senin oğlanlarla yakın dövüşüyor diye kıskanıyorsunbi anket yap bakalım forum ne diyecekCelasun has erkek
![]()
kız bu işte senin payın yoksa bnm de adım emre değil tam vartoluya kabarmıştın ki vartolunun üstüne çıkan onu duvara dayanan medet ölüyor resmen kara büyülerin çalışıyor cadoloz.ss@MasacRE- @Sherlock @MEnes @Doğu @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @sokak sanati @batuhankaralar @kerem @ömer karataş @Arslan Bey @serhatt @cookies
Senaristler Sultanı bize sevdiremez boşuna uğraşıyorlar geberseydi keşke çimento suratlı kadın![]()
![]()
![]()
BU LAF hangimizeayol sen zaten parlak zevkş seninle aynı olanları çekemiyon hiç bu celasunu oynayan çocuk da senin oğlanlarla yakın dövüşüyor diye kıskanıyorsun![]()
Benim beğenimden geçen herkes parlaktırayol senin parlak zevkin mi var![]()
Benim beğenimden geçen herkes parlaktır![]()
Leonuma laf ediyor bencede zevki falan yokayol senin parlak zevkin mi var![]()
İKİNİZ de zevksizsiniz be bi halttan anlamıyosunuzLeonuma laf ediyor bencede zevki falan yok![]()
![]()
![]()
@xemrexxx de genelde anlamaz ama şu durumda haklı yanı onu haklı çıkaracak kadar zevksizsin ayollİKİNİZ de zevksizsiniz be bi halttan anlamıyosunuz![]()
![]()
Bak lütfen anket yap şu forumda bakalım kim zevksiz
Aaa ne anketi ayollBak lütfen anket yap şu forumda bakalım kim zevksiz![]()