Hafta içi çalısıyor oyüzden forum nefes alıyorişi güç yok başka heralde![]()
Hafta içi çalısıyor oyüzden forum nefes alıyorişi güç yok başka heralde![]()
kız çadırları bile aynı almışlar ayol çula çaputa verecek para da mı yok O3 sorumlusu @Aserat ve merhum total d sorumlusu @Yiğitt konuyaAaa isim foto atarsın sonra böyle hatırlayamam![]()
Ama İsmail Demircinin rolu farklı en azından![]()
NE İŞLE MEŞGUL ACABAHafta içi çalısıyor oyüzden forum nefes alıyor![]()
![]()
![]()
aaa valeria hatunun düşerek öldüğü balkonda çandarlıyla öteki paşa konuşuyor😱 @Çiğdem- @ForumdashBen sadece Vatanım Sensin ve Gülizar'ı hazırlamıştım bu diziyle diğer arkadaşlar ilgileniyor.![]()
ayol daha yeni geldin dur nereyeneyse 1.bölüme genel yorumum:
Oyunculuk : 5.5 / 10
Senaryo: 8.5 /10
Dekor: 1 /10
Kıyafetler: 3 /10
Müzik: 6 /10
yönetmenliğe karışmam pek de alakadar etmiyi benineyse bu haftalık da bu ka cuma görüşürüz hepinize çüz
@Çiğdem- @Forumdash @Aserat @Sherlock @eskici @S.G.A.T. @Ahmed @destere <3 @Harunnn60 @xBUGRAx @Dosi @kerem
Elbiseler daha gösterişli Muhteşemin demişlerdi bende bizimkisi sade daha güzel dedim![]()
![]()
![]()
Biz gerçek MY yalan, provakasyona gelmeyin.neyse 1.bölüme genel yorumum:
yönetmenliğe karışmam pek de alakadar etmiyi benineyse bu haftalık da bu ka cuma görüşürüz hepinize çüz
@Çiğdem- @Forumdash @Aserat @Sherlock @eskici @S.G.A.T. @Ahmed @destere <3 @Harunnn60 @xBUGRAx @Dosi @kerem
neyse 1.bölüme genel yorumum:
ayol daha yeni geldin dur nereye![]()
Oyunculuk 5 miş git mezarında biraz dinlen kafana zeka gitsin ayollBiz gerçek MY yalan, provakasyona gelmeyin.![]()
Kostantiniyye dekorlarına 1 mi verdin 😱 Ben bişey demiyorum. Görüyorsunuz...neyse 1.bölüme genel yorumum:
demiştim sana bedduam çok pistir diye dikkate almamıştınAaa pc kafasına göre saatı ileri yada geri alıyor
Benim leptobun klavyesi 1 yıldır ölüPc klavyesi üstünde duruyor oda bazen boşluklu yazıyor @destere klavyen kırılsı n hogatha demişti kırıldı
![]()
![]()
![]()
demiştim sana bedduam çok pistir diye dikkate almamıştın![]()
Oğlan kıyaslamaktan dizi izleyemedi ki yok şu konuştukları sahne burasıydı yok öyleydi çatlayıp patlamadan bitrebildi neyse kiKostantiniyye dekorlarına 1 mi verdin 😱 Ben bişey demiyorum. Görüyorsunuz...
Senaryoya 8.5 vermen gezici senaristi diye heralde![]()
Şunun puanlarına bak @eskicineyse 1.bölüme genel yorumum:
Bir senaryoya doğru vermiş diğerleri boş puanlar
Aaa evet Senaryoyu neden düşürememiş acaba boşluğuna gelmiştirBir senaryoya doğru vermiş diğerleri boş puanlar![]()
Sevdiği bir senaristtir kesin
Ona da dedim senarist gezici elemanıymış galiba oyuzden yuksek puan vermiştirSevdiği bir senaristtir kesin![]()
![]()
Ona da dedim senarist gezici elemanıymış galiba oyuzden yuksek puan vermiştirTamamen gıcıklıgına
![]()
Hahah Aaa anladım şimdi gıcıklık varsa işin içinde kaçırmaz ayollSevdiği bir senaristtir kesin![]()
![]()
Şimdi oldu işteOna da dedim senarist gezici elemanıymış galiba oyuzden yuksek puan vermiştirTamamen gıcıklıgına
![]()