MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

Zeki Müren olarak bu hafta "Dargın Ayrılmayalım" diyoruz. Zeki&Metin filmlerinden aşina olduğumuz efsane eserle sizlerleyiz efendim. :)

Dargın ayrılmayalım diye koştum sana dün
Gözlerim vagonları dolaştı üzgün üzgün...
Çıkmadın pencereye ne göründün ne güldün

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu @Billy Kane @tolgab

Bence içten içe beğenir ama çaktırmamak için beğenmeyecek. :A :A
@Mr.At a bir ulaşsana cnm tek o kaldı şarkısını sana ismini söylese yeter :A

Zeki Müren olarak bu hafta "Dargın Ayrılmayalım" diyoruz. Zeki&Metin filmlerinden aşina olduğumuz efsane eserle sizlerleyiz efendim. :)

Dargın ayrılmayalım diye koştum sana dün
Çıkmadın pencereye ne göründün ne güldün

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu @Billy Kane @tolgab

çok güzel bir şarkı metin akpınar yorumu hep canlanıyor kulaklarımda şuan bile :A

1-2-3 vereceğin için beklemiyorum kaybol :A

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar sessizliği sevmem :F

mehmet sana birşeyler söylemek istiyor bence şarkının başlığıyla adama kulak ver ayoll
:A :A :A

@Tolstoyevski şarkıma diss atmış olman sana hep - puan yazıyor :A

İyi vereceğim varsa da veresim gelmiyor :A

Belki o değildir diyecem ama başkada manyak yokki ayoll :A :A :A
Başka kim uğraşır ki benle, takmış bana uzaylı kılıklı :A

Bu sefer fena sayılmayan bir şarkıyla gelmiş ama bu şartlarda elim iyi puan vermeye gitmez ki kendisine :A

Muhteşemsin her zamanki gibi :Z

Komşu Kızı'nı da Geniş Aile'de Gripin yorumuyla sevmiştik zaten, Erkin yine demode yorumuyla batırmış ortalığı :A
ahhh stara atıp rezil etmeselerdi keşke :( :( :(

avrupa yakasından sonra son dönemlerde yapılmış en iyi komedilerdendi kesinlikle cevahir, ulvi, zekai, mürsel, koyu bilal, kütük hepsininde ayrı ayrı taklit yapanları vardı okulda :F

ahhh stara atıp rezil etmeselerdi keşke :( :( :(

avrupa yakasından sonra son dönemlerde yapılmış en iyi komedilerdendi kesinlikle cevahir, ulvi, zekai, mürsel, koyu bilal, kütük hepsininde ayrı ayrı taklit yapanları vardı okulda :F
Koyu Bilal demişken bu haftaki şarkımızın sözleri kendisine ait :A

Gribin coveri 2005 teknolojisiyle yapılmış yeni nesil bir yorum ve bence de bizim kulağımıza daha hoş geliyor ama 1970 teknolojisiyle yapılmış ve bildiğim kadarıyla sözleri de Erkin Koray'a ait olan orijinal bir 1974 parçası. Yani 30 yıllık farkı kıyaslayıp birini üstün görmek sanata hakarettir, hadi Koyu Bilal 1970 yılında daha iyi söylemiş olsaydı Komşu Kızı nı neyse de. :A

2 tane dislike atılmış şarkına, hadi diyelim ki birini ben attım, öteki kim? O ben değilim valla :A Ayrıca bu haftaki şarkıları dinledim, öyle çok ciddi bir favori yok hatta şu ana kadarki en kötü hafta sanırım, buna rağmen düşük verirsen müzik adamlığına yakışmaz, ne demişler, müzik adamı olmak en başta hakkı olana hakkını vermektir. :A

Gribin coveri 2005 teknolojisiyle yapılmış yeni nesil bir yorum ve bence de bizim kulağımıza daha hoş geliyor ama 1970 teknolojisiyle yapılmış ve bildiğim kadarıyla sözleri de Erkin Koray'a ait olan orijinal bir 1974 parçası. Yani 30 yıllık farkı kıyaslayıp birini üstün görmek sanata hakarettir, hadi Koyu Bilal 1970 yılında daha iyi söylemiş olsaydı Komşu Kızı nı neyse de. :A

2 tane dislike atılmış şarkına, hadi diyelim ki birini ben attım, öteki kim? O ben değilim valla :A Ayrıca bu haftaki şarkıları dinledim, öyle çok ciddi bir favori yok hatta şu ana kadarki en kötü hafta sanırım, buna rağmen düşük verirsen müzik adamlığına yakışmaz, ne demişler, müzik adamı olmak en başta hakkı olana hakkını vermektir. :A
Baktım tek diss var şu an :A

Psikolojik baskı demek hiç sevmem, hakkın neyse vereceğim hiç merak etme sen :A

aaa müzikle uğraştığını bilmiyordum onun :A

koyu bilaldan değilde bana yaptığın jestten dolayı kıyak geçecem ben o şarkıydı galiba
:A :A :A

Şarkıyı yorumlamış bir de, 25 milyon dinlenmiş :A

Evet bu şarkıydı, dile getirmek istemedim jestimi, sen zaten biliyorsun :A

Koyi Bilal daha güzel söylemis. Emre batirmis :A

demin yorumu yanlış yere atmışım @Çiğdem- buraya yazmam lazımmış birde burda yazayım :)
dün akşam tavla şarkısını dinlediğimde kulağıma daha hoş gelmişti şimdi recepte dinledim berbat demekki @OzaN recebi iyi değerlendiremiyor elenirse kabahat kendisinin çünkü batırmış şarkıyı :)

evet ağaçkakandan daha iyi söylediği kesin :) @MasacRE- sen bu söylenenleri duyuyorsun sanırım şarkıyı değiş öyle gel :)