MusicSurvivor 6.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

Kıza resmen 3 dakikada unutuyor dedin. Kızın zekası ile dalga geçtin yerin dibine soktun. Senin niyetini ortaya çıkarttığım için bana hakaret ediyorsun şimdi.:A
@Çiğdem- e kesinlikle kötü bir söz söyleyeem söylersem çarpılırım zaten hatta sen sordun dedin bu afrayamı benziyor ben şiddetle karşı çıktım afra kim hogathamın yanında afranın esamesi okunmaz aha bunca insan şahidimdir :)

@Çiğdem- e kesinlikle kötü bir söz söyleyeem söylersem çarpılırım zaten hatta sen sordun dedin bu afrayamı benziyor ben şiddetle karşı çıktım afra kim hogathamın yanında afranın esamesi okunmaz aha bunca insan şahidimdir :)

Kes be. Şimdi tekme yeme zamanı. Çiğdem gelince belanı okuyacak. Demek Çiğdem çirkin ve Afra güzel o kadar güzel olsa dağa kaldırırdın. Neyse bu cümlelerin alıntılı bir şekilde yukarıda duruyor. Gece yiyeceğin dayağı 4 gözle bekliyorum.:A

Kes be. Şimdi tekme yeme zamanı. Çiğdem gelince belanı okuyacak. Demek Çiğdem çirkin ve Afra güzel o kadar güzel olsa dağa kaldırırdın. Neyse bu cümlelerin alıntılı bir şekilde yukarıda duruyor. Gece yiyeceğin dayağı 4 gözle bekliyorum.:A
valla yazdığım mesajlar orda duruyor @Çiğdem- zeki kızdır benim yazdığım mesajlara değer verecektir senin yalanlarına kanmayacaktır :)

:Fsus bakem savunmuş muş beceriksiz diyip duruyor sonrada savundum he şuna bak sen bak hastasın yoksa terlikle geliyordum totona vurmaya ha :F

nasıl kimseye gitmedi şarkımı 4 kişi beğendi be :D
İyileştim çok şükür abla :A

O 4 kişiden 3'ü ben, Deniz, Zeyno, diğeri de sokak sanati imiş, bildirim gelmeden görüp beğenmişiz işte :A Etiket gitmiş olsa daha çok kişi beğenirdi :D

İyileştim çok şükür abla :A

O 4 kişiden 3'ü ben, Deniz, Zeyno, diğeri de sokak sanati imiş, bildirim gelmeden görüp beğenmişiz işte :A Etiket gitmiş olsa daha çok kişi beğenirdi :D

Oh çok sevindim iyileşmene :D olmadı işte çok uğraştım ya @mrt-06 atacanla bakın şu işe be bir çare bulun etiketere:F

Oh çok sevindim iyileşmene :D olmadı işte çok uğraştım ya @mrt-06 atacanla bakın şu işe be bir çare bulun etiketere:F
Aslında çok uğraşmana gerek yok, yapman gereken Çiğdem'in etiket listesini adres çubuğuna kopyalayıp ordan konuya yapıştırmak :A

Aslında çok uğraşmana gerek yok, yapman gereken Çiğdem'in etiket listesini adres çubuğuna kopyalayıp ordan konuya yapıştırmak :A

:DÖylede sorun oluyordu ama elimle tek tek yazayım dedim ne bilim olmayacağını ya

@Bully kaan şimdi yine uğraştım ama olmıyor bazıları oluyor bazıları olmuyor ya:(

Son düzenleme:
yoo sahibi gelsin öyle oylayalım banane:) @Çiğdem- in iki tanede gereksiz işe yaramaz cillop gibi başkanı var onlar çalışsın bari :) gidip kötü başkanlar seçmesini biliyor madem öyle nahh puan :))
Napcan sen başkanları admin olarak duruma ben el koyuyorum :A

Çiğdem yarın döndüğünde senin oyunu görürse sevinir, hem sen gececisin, oyunu yollayamadan sonuçlar açıklanır falan sonra ölümlerden ölüm beğenirsin :A

Çiğdem yarın döndüğünde senin oyunu görürse sevinir, hem sen gececisin, oyunu yollayamadan sonuçlar açıklanır falan sonra ölümlerden ölüm beğenirsin :A
sunucunun yokluğunda açığı kapatmak @Harunnn60 la @sokak sanati nın işi onlarda işe yaramıyor:) senin burda yapacağın bişey yok etkin sıfır pis admin:))

yoo sahibi gelsin öyle oylayalım banane:) @Çiğdem- in iki tanede gereksiz işe yaramaz cillop gibi başkanı var onlar çalışsın bari :) gidip kötü başkanlar seçmesini biliyor madem öyle nahh puan :))

Gelmesini bekliyorduk biz onun. Bugün boş vaktimde el atarım bende ama @Harunnn60 adın çıkmış oy ver artık.:A
Harundan umuttan kaandan atacandan sizden onra banada bulaştı bu hastalık,
:( :( :(

dün çok fenaydım halada öyleyim gerçi kuru öksürük var baş ağrısı var ve aşırı şekilde üşüyorum hepsi aynı anda gündüz dinlenim akşam gelirim dedim ama iyi olamadım faceye haruna ms oylamasını sen yada umut yürütsün diyecektim ama bana gelen oyları nasıl görücekler oyüzden birazdan foruma girer ben söylerim demiştim uyuya kaldım benim bünyem zayıf hastalıkta çok kötü oluyorum şuanda ruh gibiyim zaten :A

kalan kişilerede son hatırlatmaları yaptım kalan oylarıda toplarım ama hiç sonuc açıklıcak durumda değilim bu akşamda forumda olmam uyur dinlenirim sanırım harun yada umut ikisinden birisi açıkalr bu akşam oyları :bhr:

@Harunnn60 @mrt-06 @Bully @sokak sanati @destere