MusicSurvivor 6.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

Ayy görende hiç yaşlanmayacak kendisi sanır erkekler kadınlardan daha erken çöküyor dikkat etmedikleri için yanı destere düşünsün bence kullanım tarihi onun geçerse :A :A :A
erkeklerin fiziki yapısı pörsükleşsede ruhları hep 18 inde kalıyormuş bilimsel araştırmalar öyle diyor oysa kadınların içleride dışları gibi koflaşıyor yıllara dayanamıyor :)
aha yine batırdık ben çıkıyorum konudan :)

erkeklerin fiziki yapısı pörsükleşsede ruhları hep 18 inde kalıyormuş bilimsel araştırmalar öyle diyor oysa kadınların içleride dışları gibi koflaşıyor yıllara dayanamıyor :)
aha yine batırdık ben çıkıyorum konudan :)
hhahaha aaa evet bakalım nasıl toparlayacaksın geldiğinde yoksa @Harunnn60 @sokak sanati başkanlar sevinir :A :A :A

Bu hafta baharın gelişini haber veren, ilk aşkı ve en büyük aşkı hatırlatan, insanın içini kıpır kıpır yapan özgün bir Erkin Koray yapıtıyla sahnede yeri alıyoruz. Bu şarkıyı dinleyenlerin intihar etmekten vazgeçtiği İsviçresiz bilim adamları tarafından zamanında kanıtlanmıştır. Recaptaki aksilikten dolayı bu parçanın değerinin daha iyi anlaşılması dolayısıyla bir kez de halkın iradesine sunuyoruz
:baby::babyangel::bowing::girl::couplekiss::coupleheart::bride::man::dancer::family::oldman::oldwoman::ok:

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @[s]mrt-06 [/s] [USER=1]@OzaN @Tolstoyevski @DarkLeqenD @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu[/USER]

Bu hafta baharın gelişini haber veren, ilk aşkı ve en büyük aşkı hatırlatan, insanın içini kıpır kıpır yapan özgün bir Erkin Koray yapıtıyla sahnede yeri alıyoruz. Bu şarkıyı dinleyenlerin intihar etmekten vazgeçtiği İsviçresiz bilim adamları tarafından zamanında kanıtlanmıştır. Recaptaki aksilikten dolayı bu parçanın değerinin daha iyi anlaşılması dolayısıyla bir kez de halkın iradesine sunuyoruz
:baby::babyangel::bowing::girl::couplekiss::coupleheart::bride::man::dancer::family::oldman::oldwoman::ok:

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @[s]mrt-06 [/s] [USER=1]@OzaN @Tolstoyevski @DarkLeqenD @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu[/USER]

Etiketler olmamış.:A
Geç kalınmış çabanı taktir ettim ama o cümleler sende olmamış.:A İlk bahar aşk sevgi falan sen soğuk kış adamısın hiç inandırıcı durmadı bu cümleler sende.:A

:DGeçen hafta unutmuşum iftira atma be allah allah bu hafta uğraştım ama olmadı etiketler işte:( adın yazıyo orda hatta @destere diye bir kere daha etiket yaptım sözler tam desterelik dedim insan

:ppp:Çiğdem yapamasa bu kadar demezdin bee piss yumucuk sendee:ppp:

:Fsenin etikette bana gelmemiş kaan yaa gülermisin bana sen :F:F
Aa ben destere'ye seni savunayım ablam yapmaz öyle şeyler diye, senin dediklerine bak :A Bilirsin severim ben gıcıklık yapmayı, malzemeyi verdin bi kere :A

Sadece sana gitmemiş demek şanssızlık işte :A Seninki hiç kimseye gitmemişti :A

Etiketler olmamış.:A
Geç kalınmış çabanı taktir ettim ama o cümleler sende olmamış.:A İlk bahar aşk sevgi falan sen soğuk kış adamısın hiç inandırıcı durmadı bu cümleler sende.:A

Yazdan nefret ederim ama ilkbaharın getirdiği yeniden doğmuşluk hissini severim, 10 ay kış sonbahar olsa bile 2 ay ilkbaharı yaşamalı her insan :A Ayrıca hayatımda 2.5 kere aşık olmuş bir adamım zamanında, düz kütük odun değiliz o kadar da. :A

Yazdan nefret ederim ama ilkbaharın getirdiği yeniden doğmuşluk hissini severim, 10 ay kış sonbahar olsa bile 2 ay ilkbaharı yaşamalı her insan :A Ayrıca hayatımda 2.5 kere aşık olmuş bir adamım zamanında, düz kütük odun değiliz o kadar da. :A

Neden 2.5. Yarımı Travestiden mi geliyor.:A

Neden 2.5. Yarımı Travestiden mi geliyor.:A

İlkokul 2-3 civarlarında aşık olduğumu sanmıştım, meğer rekabetten doğan çocukca bir hismiş, bir sene sonra hiçbir şey hissetmeyince unutup gitmiştim, o yüzden yarımmış demek. :A

salıncaktakini doğru seçseydin daha bir sevecektik bu şekilde etkisi fazla olmadı :)
mesela böyle bişey olabilirdi:)

0fc9a83f30458ef834e69e72def71872.gif

ya da böyle :)
giphy.gif

Aa ben destere'ye seni savunayım ablam yapmaz öyle şeyler diye, senin dediklerine bak :A Bilirsin severim ben gıcıklık yapmayı, malzemeyi verdin bi kere :A

Sadece sana gitmemiş demek şanssızlık işte :A Seninki hiç kimseye gitmemişti :A

:Fsus bakem savunmuş muş beceriksiz diyip duruyor sonrada savundum he şuna bak sen bak hastasın yoksa terlikle geliyordum totona vurmaya ha :F

nasıl kimseye gitmedi şarkımı 4 kişi beğendi be :D

@Çiğdem- için söylediğin sözlerden dolayı seni kınıyorum , beni başkan seçmemiş olabilir ama her daim desteğimiz hogathadan yana kazayla seçtiği kötü başkanlara yedirmeyiz kızı :)

Kıza resmen 3 dakikada unutuyor dedin. Kızın zekası ile dalga geçtin yerin dibine soktun. Senin niyetini ortaya çıkarttığım için bana hakaret ediyorsun şimdi.:A