belkide başkan değişicektir ayollBiri mi çekiliyor
Yada benim dediğim doğru.
belkide başkan değişicektir ayollBiri mi çekiliyor
Yada benim dediğim doğru.
belkide başkan değişicektir ayoll
bende senaryomda seni sari katil yaparım mavi sakal gibi @sokak sanatiÖlüm tehditim gerçekleşir bak haddini bil.
Teşekkürler @MEnes.
@MEnes çok teşekkürler harika puan
@MEnes teşekkürler
Hanginiz hangi sanatçısınız hala tam bilmediğim için toplu cevap vereyim. Rica ederim benim kaliteli oylarımdan nasibini aldınız hepiniz işte.@MEnes teşekkürler
Senin tepkini özellikle bekliyordum ve tahmin ettiğim gibi bir tepki aldım. Bizde hak edene hak ettiği puanın verildiğini anlamışsındır artık. Bu şarkı baya iyiydi beni geçmişe gönderdi anılarım depreşti.@MEnes ciddi mi bu oylar 😱
Neyse şoku atlattığıma göre teşekkür edeyim, çok teşekkürler kardeşim süpersin
bende senaryomda seni sari katil yaparım mavi sakal gibi @sokak sanati
Senden bir müzik yarışmasında şu puanı aldım ya, ölsem de gam yemem artıkHanginiz hangi sanatçısınız hala tam bilmediğim için toplu cevap vereyim. Rica ederim benim kaliteli oylarımdan nasibini aldınız hepiniz işte.
Senin tepkini özellikle bekliyordum ve tahmin ettiğim gibi bir tepki aldım. Bizde hak edene hak ettiği puanın verildiğini anlamışsındır artık. Bu şarkı baya iyiydi beni geçmişe gönderdi anılarım depreşti.
senaryomda bir seri katil koyacam üniversite içindeBu büyük tehditten sonra elim ayağıma dolaştı büyüksün reis.
Sende bi sorun var biliyorsun dimi çünkü her vahşet dolu cümlemde atlıyorsun. Ölüm deyince hemen damadın.
Evet ona ben de çok şaşırdım doğrusu bir daha böyle bir puan görebilecek miyiz acaba??Senden bir müzik yarışmasında şu puanı aldım ya, ölsem de gam yemem artık
Tahmin ettim senin zevkine hitap edebileceğini, hareketlilerde yine düşürürsün kesin
Valla helal olsun, 2 müthiş şarkısını kullanıp bilinçli bir şekilde bunu yapıp ben gidiyorum diyip tam bir sıvacı edayısla gitti. @Billy Kane seni bu nevi şahsına münhasır hareketinden dolayı takdir ediyorum kardeşim.Vay bee zirvede bırakmak diye buna derim ben, adam 293 puan ile yarışma hayatına son noktayı koydu
Bu ne demek oluyor? Yorumlarım nerede benim?oylama bitti puan durumu ve önemli açıklama birazdan
Faji oyları
16 Erkin Koray
15 Mirkelam
14 Emre Altuğ
13 Zeki Müren
12 Gökhan Tepe
11 Rafet El Roman
10 Emre Kaya
9 Kazım Koyuncu
8 Aşık Veysel
7 Feridun Düzağaç
6 Murat Dalkı9lıç
5 Mehemt Erdem
4 Ayşe Hatun
3 Gökçe
2 Ferhat Göçer
1 Betül
Valla helal olsun, 2 müthiş şarkısını kullanıp bilinçli bir şekilde bunu yapıp ben gidiyorum diyip tam bir sıvacı edayısla gitti. @Billy Kane seni bu nevi şahsına münhasır hareketinden dolayı takdir ediyorum kardeşim.
aynı davranısı sıvacı artkdsın masacre yapamıyor ayollVay bee zirvede bırakmak diye buna derim ben, adam 293 puan ile yarışma hayatına son noktayı koydu
Bu hafta final puanı almasam üzülürdüm valla, süper oldu bu gelişmepuan durumu ve önemli açıklamamız 1.sayfada teşekkürler herkese
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Forumdash