MusicSurvivor 6.Sezon 2.Hafta Sonuçları

@MEnes çok teşekkürler harika puan:)

Hanginiz hangi sanatçısınız hala tam bilmediğim için toplu cevap vereyim. Rica ederim benim kaliteli oylarımdan nasibini aldınız hepiniz işte. :A

@MEnes ciddi mi bu oylar 😱

Neyse şoku atlattığıma göre teşekkür edeyim, çok teşekkürler kardeşim süpersin :Z
Senin tepkini özellikle bekliyordum ve tahmin ettiğim gibi bir tepki aldım. :A Bizde hak edene hak ettiği puanın verildiğini anlamışsındır artık. :A Bu şarkı baya iyiydi beni geçmişe gönderdi anılarım depreşti. :A

Hanginiz hangi sanatçısınız hala tam bilmediğim için toplu cevap vereyim. Rica ederim benim kaliteli oylarımdan nasibini aldınız hepiniz işte. :A

Senin tepkini özellikle bekliyordum ve tahmin ettiğim gibi bir tepki aldım. :A Bizde hak edene hak ettiği puanın verildiğini anlamışsındır artık. :A Bu şarkı baya iyiydi beni geçmişe gönderdi anılarım depreşti. :A
Senden bir müzik yarışmasında şu puanı aldım ya, ölsem de gam yemem artık :F

Tahmin ettim senin zevkine hitap edebileceğini, hareketlilerde yine düşürürsün kesin :A

Senden bir müzik yarışmasında şu puanı aldım ya, ölsem de gam yemem artık :F

Tahmin ettim senin zevkine hitap edebileceğini, hareketlilerde yine düşürürsün kesin :A
Evet ona ben de çok şaşırdım doğrusu bir daha böyle bir puan görebilecek miyiz acaba?? :A :A

Aslında bende hareketli veya slow fark etmiyor. Ney hoş gelirse kulağıma onu severim ve dinlerim. Yani nasıl bir tanımlama yapacağım bilmiyorum ama çok değişik bir anlayış olduğu kesin. :A

Vay bee zirvede bırakmak diye buna derim ben, adam 293 puan ile yarışma hayatına son noktayı koydu :A

Vay bee zirvede bırakmak diye buna derim ben, adam 293 puan ile yarışma hayatına son noktayı koydu :A
Valla helal olsun, 2 müthiş şarkısını kullanıp bilinçli bir şekilde bunu yapıp ben gidiyorum diyip tam bir sıvacı edayısla gitti. :A @Billy Kane seni bu nevi şahsına münhasır hareketinden dolayı takdir ediyorum kardeşim. :A

Geçen hafta 6.olmuştum bu hafta 5.olmuşum ama ufak bir farkla final puanını kaçırmışım sıkıntı yok. Adım adım gittiğim için şarkıları da o yönde seçiyorum zaten.

@FaJi üzdün :(

oylama bitti puan durumu ve önemli açıklama birazdan :A

Faji oyları
16 Erkin Koray
15 Mirkelam
14 Emre Altuğ
13 Zeki Müren
12 Gökhan Tepe
11 Rafet El Roman
10 Emre Kaya
9 Kazım Koyuncu
8 Aşık Veysel
7 Feridun Düzağaç
6 Murat Dalkı9lıç
5 Mehemt Erdem
4 Ayşe Hatun
3 Gökçe
2 Ferhat Göçer
1 Betül
Bu ne demek oluyor? Yorumlarım nerede benim? :D

Valla helal olsun, 2 müthiş şarkısını kullanıp bilinçli bir şekilde bunu yapıp ben gidiyorum diyip tam bir sıvacı edayısla gitti. :A @Billy Kane seni bu nevi şahsına münhasır hareketinden dolayı takdir ediyorum kardeşim. :A
aynı davranısı sıvacı artkdsın masacre yapamıyor ayoll :A