evet hepsini tüketmek istiyorumBence bunların hepsi karpuz ayoll
evet hepsini tüketmek istiyorumBence bunların hepsi karpuz ayoll
@destere karpuz kafa anlaamında diyor bence
aaa dizinin en önemli oyuncular ı @xemrexxx
Bu ikili 41. Bölüm itibariyle diziden ayrıldılar!
Sette sorunlar yaşatmışlar kendileri bilir!
Ben yine de detaylı araştıracağım sana da derim iyi geceler.aaa dizinin en önemli oyuncular ı @xemrexxx
tövbe tövbe hepsini gömerim ben bunların inat deilmikız @Çiğdem- geberip gidersen seni şu resimde bir yerlere gömeriz merak etme böylece mezarında ters döner durursun @destere @mrt-06 @denizz19 @cookies @vadikızı @Aserat @Harunnn60 @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 54443
kız negzel nurgül sultanımızı izlerkene bir anda @Forumdash ile @destere nin oğlan çıktı bir de ingilizce konuşuyor😱 @mrt-06 @denizz19 @Dosi @cookies @vadikızı @Bully @MayısKralı @Harunnn60tövbe tövbe hepsini gömerim ben bunların inat deilmi
HAHHA BU HANGİ KANAL BE HANGİ KANALLARI İZLİYORSUN SENkız negzel nurgül sultanımızı izlerkene bir anda @Forumdash ile @destere nin oğlan çıktı bir de ingilizce konuşuyor😱 @mrt-06 @denizz19 @Dosi @cookies @vadikızı @Bully @MayısKralı @Harunnn60
arap kanalı osnHAHHA BU HANGİ KANAL BE HANGİ KANALLARI İZLİYORSUN SEN
arapçada öğrenmişsindir sen kesin ayollarap kanalı osn
sus kız öyle de kösem bu kanaldan gelen milyon milyon dolarlar sayesinde devam ediyorarapçada öğrenmişsindir sen kesin ayoll
hhahah parasını ödüyoruz diyemi yayından kalkmıyoruz biz ayoll .A .Asus kız öyle de kösem bu kanaldan gelen milyon milyon dolarlar sayesinde devam ediyor
ne sandınhhahah parasını ödüyoruz diyemi yayından kalkmıyoruz biz ayoll .A .A
hahah onlarda bizi gece 2 ye atmıslar ne haliniz varsa görün diyorlarne sandın
kız onlarda akşam 9-10 arası yayınlanıyor dizi.ss bizi napsınlar.sshahah onlarda bizi gece 2 ye atmıslar ne haliniz varsa görün diyorlar
eşkiyadan sonra olması iyi oldu ama sende anneden kurtuldun çok şükür darısı @destere başına ayollkız onlarda akşam 9-10 arası yayınlanıyor dizi.ss bizi napsınlar.ss
Konuşuyor konuşuyor twitterda görmüştüm.arapçada öğrenmişsindir sen kesin ayoll
sus bakayım al sana ispanyolca (pazartesi günü meksika kanalında başlıyormuş ) @Çiğdem-Konuşuyor konuşuyor twitterda görmüştüm.
El Mundo ne alemde.