Bunları toplayıp bir kolaj oluşturacağım 7/24 profilimde çalacakBu değil mi?
Evet benimde herkesin adı gibi bildiği bir parça olan Hangimiz Sevmedik diyoruz..
Güzel puanlarınızı bekliyoruz.
@mrt-06 @Çiğdem- @destere @xemrexxx @OzaN @MasacRE- @Ahmad @MayısKralı
@denizz19 @turkuazz @Bully @yatutarsa @FaJi @Billy Kane @dosimosi @tolgab @EFE UYSAL @yatutarsa @batuhankaralar @Yakamoz-Asi @Aserat @soo
Evet benimde herkesin adı gibi bildiği bir parça olan Hangimiz Sevmedik diyoruz..
@denizz19 @turkuazz @Bully @yatutarsa @FaJi @Billy Kane @dosimosi @tolgab @EFE UYSAL @yatutarsa @batuhankaralar @Yakamoz-Asi @Aserat @soo
Kotamızın için et. AKK diye bir şey var bak yine aşmışım. .ssBunları toplayıp bir kolaj oluşturacağım 7/24 profilimde çalacak
Sana bunu veriyoruz abim.
al sana Rihanna tarzıben hala rihannayı bekliyorum uzak kaldığım kesin
hogathaya ferdiyle gel dedik gitmiş en ağır şarkıyı bulmuş
kadın arabeskçi varmıydı ya birde öyle bir bakalım olaya belki ordan bizlik bişey çıkar
Videodaki şarkıyı kimse adı gibi bilmiyordur heralde yanlış videoyu ekledin
Karıştırdık işte isimleri.Kaderimin Oyunu olmasın o?
Müslüm babanın şarkısı değilmiEvet benimde herkesin adı gibi bildiği bir parça olan Kaderimin Oyunu diyoruz..
Kaderimin Oyunu olmasın o?
Videodaki şarkıyı kimse adı gibi bilmiyordur heralde yanlış videoyu ekledin
Videoyu atan yanlıs yazmıs birşey olmazEvet benimde herkesin adı gibi bildiği bir parça olan Kaderimin Oyunu diyoruz..
Sorma yav daha ay sonu gelmedi ben de aşmak üzereyim Parti kurup tek icraatımın AKK'yi kaldırmak olacağını beyan etsem yemini billah ediyorum barajı geçerimKotamızın için et. AKK diye bir şey var bak yine aşmışım. .ss
Benim aklım o parçaya gitti. Düzelttim şimdi.Müslüm babanın şarkısı değilmi
İşimizi biliriz.Ovvvv işte şimdi damardan girdin. eyvallah.
Kalkıyormuş diye bir yerde okudum ama yine troll haberdir herhalde. Parti kurmak yerine bir yerden bakan olup genç soru versen daha mantıklı ve kolay bir yol. 😛Sorma yav daha ay sonu gelmedi ben de aşmak üzereyim Parti kurup tek icraatımın AKK'yi kaldırmak olacağını beyan etsem yemini billah ediyorum barajı geçerim
Evet benimde herkesin adı gibi bildiği bir parça olan Kaderimin Oyunu diyoruz..
İbretlik bir eser Senin profilinden çıkmam gün boyu. Stalk yapmaktan ban yerimİşimizi biliriz.
Bende bunu koycam profilime. @Yakamoz-Asi @Doğu @Çiğdem-
Kalkıyormuş diye bir yerde okudum ama yine troll haberdir herhalde. Parti kurmak yerine bir yerden bakan olup genç soru versen daha mantıklı ve kolay bir yol. 😛
İşimizi biliriz.
Bende bunu koycam profilime. @Yakamoz-Asi @Doğu @Çiğdem-
Kalkıyormuş diye bir yerde okudum ama yine troll haberdir herhalde. Parti kurmak yerine bir yerden bakan olup genç soru versen daha mantıklı ve kolay bir yol. 😛