TVen Bu Şarkı Benim 4. Hafta

4. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Demet Akalın vs Hande Yener

Oy: 0 0.0%
  • Sezen Aksu Şarkıları

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
hhahaha aa evet bu konunun şarkı konusuyla alakası bile yok aslında :A
ankete baktımda arabesk fantazi kazanacak gibi :) eğer öyle bir durum olursa ferdi tayfurun arabesk olmayan hareketli bir şarkısıyla gelen benden tam puan alır yani kalben tam puan veririm yoksa oy falan göndermiyorum yani :)

ankete baktımda arabesk fantazi kazanacak gibi :) eğer öyle bir durum olursa ferdi tayfurun arabesk olmayan hareketli bir şarkısıyla gelen benden tam puan alır yani kalben tam puan veririm yoksa oy falan göndermiyorum yani :)
Ya sen ne anlarsın arabeskten :A Tabi orada cıbıl ablalar yok dert var keder var yaşanmışlık var size hitap eden bir mevzu yok :A

mesajıma ters pandik atan sıvacı arkadaşımın dibinde @pompy nin bombasını patlatmak geliyor içimden :)

Arabesk kazandı şarkılar belirlendi neredeyse oylama başlayacak :A Sen baya uzak kalmışsın mevzuya jüri olmadığın belli oluyor :A

Bu hafta şarkılar fazla iyi. Recap'e önem vermek gerekecek. Sürpriz oylama olabilir. :D

Ya sen ne anlarsın arabeskten :A Tabi orada cıbıl ablalar yok dert var keder var yaşanmışlık var size hitap eden bir mevzu yok :A
yukardaki mesajı sana adamıştım :)

arabesk kadar berbat bayık bir şarkı ekolü yoktur :) ferdi amcamız biraz tarzın dışına çıkıp tarzı dinlenebilir kılmıştır :)

BUNU SEÇTİM :A severmsin @Doğu
ferdiden seçmen iyide bu bildiğimz arabesk :) hareketl, bişey yokmuydu :)

yukardaki mesajı sana adamıştım :)

arabesk kadar berbat bayık bir şarkı ekolü yoktur :) ferdi amcamız biraz tarzın dışına çıkıp tarzı dinlenebilir kılmıştır :)

ferdiden seçmen iyide bu bildiğimz arabesk :) hareketl, bişey yokmuydu :)
zaten arabesk seçiyoruz :A

@mrt-06 bu seçilmedi değilmi @Harunnn60 a önerdim şimdi :F

Arabesk kazandı şarkılar belirlendi neredeyse oylama başlayacak :A Sen baya uzak kalmışsın mevzuya jüri olmadığın belli oluyor :A
ben hala rihannayı bekliyorum :) uzak kaldığım kesin :)
hogathaya ferdiyle gel dedik gitmiş en ağır şarkıyı bulmuş :)
kadın arabeskçi varmıydı ya birde öyle bir bakalım olaya belki ordan bizlik bişey çıkar :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan