Eminim al ne varsa senin olsun dalak mide bağırsak Müslüm Baba diyince akan sular durur bizdeEmin misin aga? Bana elini veren kolunu bacağını böbreğini kaptırır. 😛
Eminim al ne varsa senin olsun dalak mide bağırsak Müslüm Baba diyince akan sular durur bizdeEmin misin aga? Bana elini veren kolunu bacağını böbreğini kaptırır. 😛
hhahaha aa evet bu konunun şarkı konusuyla alakası bile yok aslındaaynen tam bişey konuşacağız araya konuyla alakasız şarkı konusu falan katıyorlar konsantrasyonumuz bozuluyor
Affete iyi puanını bekliyorumEminim al ne varsa senin olsun dalak mide bağırsak Müslüm Baba diyince akan sular durur bizde
Affet için tankın önüne bile yatarım sen ne diyorsun adaşAffete iyi puanını bekliyorum
ankete baktımda arabesk fantazi kazanacak gibi eğer öyle bir durum olursa ferdi tayfurun arabesk olmayan hareketli bir şarkısıyla gelen benden tam puan alır yani kalben tam puan veririm yoksa oy falan göndermiyorum yanihhahaha aa evet bu konunun şarkı konusuyla alakası bile yok aslında
Sen adam kelimesinin dünyadaki karşılığısınAffet için tankın önüne bile yatarım sen ne diyorsun adaş
Ya sen ne anlarsın arabeskten Tabi orada cıbıl ablalar yok dert var keder var yaşanmışlık var size hitap eden bir mevzu yokankete baktımda arabesk fantazi kazanacak gibi eğer öyle bir durum olursa ferdi tayfurun arabesk olmayan hareketli bir şarkısıyla gelen benden tam puan alır yani kalben tam puan veririm yoksa oy falan göndermiyorum yani
ankete baktımda arabesk fantazi kazanacak gibi eğer öyle bir durum olursa ferdi tayfurun arabesk olmayan hareketli bir şarkısıyla gelen benden tam puan alır yani kalben tam puan veririm yoksa oy falan göndermiyorum yani
BUNU SEÇTİM severmsin @Doğuankete baktımda arabesk fantazi kazanacak gibi eğer öyle bir durum olursa ferdi tayfurun arabesk olmayan hareketli bir şarkısıyla gelen benden tam puan alır yani kalben tam puan veririm yoksa oy falan göndermiyorum yani
yukardaki mesajı sana adamıştımYa sen ne anlarsın arabeskten Tabi orada cıbıl ablalar yok dert var keder var yaşanmışlık var size hitap eden bir mevzu yok
ferdiden seçmen iyide bu bildiğimz arabesk hareketl, bişey yokmuydu
Milli irade Arabesk dedi @destere bamyasını avuçlasın sinirden 3 babadan gelecek olan tüm eserlere boynumuz kıldan incedir, severiz
zaten arabesk seçiyoruzyukardaki mesajı sana adamıştım
arabesk kadar berbat bayık bir şarkı ekolü yoktur ferdi amcamız biraz tarzın dışına çıkıp tarzı dinlenebilir kılmıştır
Müslüm baba sevmeyenle işimiz olmazyukardaki mesajı sana adamıştım
arabesk kadar berbat bayık bir şarkı ekolü yoktur ferdi amcamız biraz tarzın dışına çıkıp tarzı dinlenebilir kılmıştır
ben hala rihannayı bekliyorum uzak kaldığım kesinArabesk kazandı şarkılar belirlendi neredeyse oylama başlayacak Sen baya uzak kalmışsın mevzuya jüri olmadığın belli oluyor