TVen Bu Şarkı Benim 3. Hafta (Sonuçlar)

Gerçek biz olarak zaten biliyorduk. :A Sana 1 ay önce dedim 4 dizimiz başlayacak diye bak 4'nün de haberi yeni çıktı. :D
ne ka ileri görüşlüsün biz de güldür güldür--- güldüy güldüy çocuk--- gülemeden öldük gittik huzurevi--- güldürmezen adam değilsin diye programlar olacak sanıyorduk hep şovda:A

Elenmeden atlatdık haftayı, güzel. :D
İyi puan veren değerli üyelere sevgiler. :couplekiss:

@xemrexxx @Bully @denizz19 3 şarkıda 90lı yılların özel şarkılarından tebrikler çocuklar
:Z:Z:Z

Musti antilerine rağmen 5.sırada iyi sonuc elde etmişim ayoll ve @Harunnn60 ın iyi gitmesinede çok sevindim 4.olmasına çünkü yanarımı benim önerimle seçip şarkı değiştirmişti kötü gitse üzülürdüm :A :A :A

@sokak sanati elenirmi derken 7.olmuş iyi sonuc almıs ama bu şarkı puanda alabilirdi bence :A :A :A

Demet Sağıroğlu'na haber verdim her an foruma bakabilir :Z

@xemrexxx @Bully @denizz19 3 şarkıda 90lı yılların özel şarkılarından tebrikler çocuklar
:Z:Z:Z

Musti antilerine rağmen 5.sırada iyi sonuc elde etmişim ayoll ve @Harunnn60 ın iyi gitmesinede çok sevindim 4.olmasına çünkü yanarımı benim önerimle seçip şarkı değiştirmişti kötü gitse üzülürdüm :A :A :A

@sokak sanati elenirmi derken 7.olmuş iyi sonuc almıs ama bu şarkı puanda alabilirdi bence :A :A :A
Ben çocuk değilim ama teşekkürleri :A

Ve açıklamamı yapıyorum. :A

Arkadaşlar yarışmımız toplam 13 hafta sürecek ve 13 haftanın ilerleyiş planı ise şu şekilde olacak, yani 2 defa 2'li eleme olan haftamız var;

17 YARIŞMACI
1. HAFTA 16
2. HAFTA 14 (2'Lİ Eleme)
3. HAFTA 13
4. HAFTA 12
5. HAFTA 10 (2'Lİ Eleme)
6. HAFTA 9
7. HAFTA 8
8. HAFTA 7
9. HAFTA 6
10. HAFTA 4 (2'Lİ Eleme)
11. HAFTA 3
12. HAFTA 2
13. HAFTA (FİNAL)

@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE- @dosimosi @yakamoz-Asi