Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 4.Hafta

Finalde ben senin yarışmacın olur diyorum benim final tahminim Şener şen,Neslihan Atagül,Sarp Akkaya tabiki bu sadece tahmin başka yarışmacılarda finalde olabilir tüm yarışmacılar iyi:)
evet o iki yarismacinin sansi yüksek, bakalim kismet :)

Ziyanın 10 metrelik pardon 5 metrelik yada dur dur Aslan gibi aslanı çakı ile nasıl öldürdüğünü dinliyoruz.
Kısa ve öz olan sahnemize güzel puanlarınıza talibiz :)
@destere @MasacRE- @MEnes @Doğu @Maskeli Fedai @RüzgarGülü @FaJi @eskici @Ahmad @batuhankaralar @Billy Kane @EFE UYSAL @Çiğdem- @Harunnn60 @Aserat @tolgab @Sherlock @yatutarsa @HeisenBerg
ve yarışmacı rakiplerim :
@Bully @vadikızı @sokak sanati @turkuazz @xemrexxx @mrt-06 @MayısKralı
sahnelerinizi @denizz19 e yollamanız için son 2 saat 8 dakika kalmıştır.
günün son hatırlamasınıda yaptım.
herkese bol şans

Ziyanın 10 metrelik pardon 5 metrelik yada dur dur Aslan gibi aslanı çakı ile nasıl öldürdüğünü dinliyoruz.
Kısa ve öz olan sahnemize güzel puanlarınıza talibiz :)
@destere @MasacRE- @MEnes @Doğu @Maskeli Fedai @RüzgarGülü @FaJi @eskici @Ahmad @batuhankaralar @Billy Kane @EFE UYSAL @Çiğdem- @Harunnn60 @Aserat @tolgab @Sherlock @yatutarsa @HeisenBerg
ve yarışmacı rakiplerim :
@Bully @vadikızı @sokak sanati @turkuazz @xemrexxx @mrt-06 @MayısKralı
sahnelerinizi @denizz19 e yollamanız için son 2 saat 8 dakika kalmıştır.
günün son hatırlamasınıda yaptım.
herkese bol şans
aaa finallik sahne bence bu hafta tekrar açık ara 1. olursun :A :A :A

Vayy demek güldürüyorum seni :D ya Atacan yok oylamayı başlatamıyorum :(
unuttunmu seni bazen neşelenmek için kullandığımı itiraf etmiştim :) dün akşamdan 1 saat öncesine kadar berbattım. şimdide senin yorumları görünce biraz birşeyler oluyor gibi :)

2 günlük yorgunluk var yarın dersane yok ama biraz dinleneceğim :D
bende gece uyuyamadım sabaha karşı uyudum ve 4 saatmı ne uyudum ve neticesinde haliyle bağışıklık sistemi çöktü hastayım şuan. bu hafta çalışmayacam gibi.
takat yok zaten