evet o iki yarismacinin sansi yüksek, bakalim kismetFinalde ben senin yarışmacın olur diyorum benim final tahminim Şener şen,Neslihan Atagül,Sarp Akkaya tabiki bu sadece tahmin başka yarışmacılarda finalde olabilir tüm yarışmacılar iyi
evet o iki yarismacinin sansi yüksek, bakalim kismetFinalde ben senin yarışmacın olur diyorum benim final tahminim Şener şen,Neslihan Atagül,Sarp Akkaya tabiki bu sadece tahmin başka yarışmacılarda finalde olabilir tüm yarışmacılar iyi
aaa finallik sahne bence bu hafta tekrar açık ara 1. olursunZiyanın 10 metrelik pardon 5 metrelik yada dur dur Aslan gibi aslanı çakı ile nasıl öldürdüğünü dinliyoruz.
Kısa ve öz olan sahnemize güzel puanlarınıza talibiz
@destere @MasacRE- @MEnes @Doğu @Maskeli Fedai @RüzgarGülü @FaJi @eskici @Ahmad @batuhankaralar @Billy Kane @EFE UYSAL @Çiğdem- @Harunnn60 @Aserat @tolgab @Sherlock @yatutarsa @HeisenBerg
ve yarışmacı rakiplerim :
@Bully @vadikızı @sokak sanati @turkuazz @xemrexxx @mrt-06 @MayısKralı
sahnelerinizi @denizz19 e yollamanız için son 2 saat 8 dakika kalmıştır.
günün son hatırlamasınıda yaptım.
herkese bol şans
isabetlimi oldu desem acaba çünkü Ustaya ilkkez 1 puanla veren kişiydinArkadaşlar ben bir haftalık jüriydim, bana etiket atmanıza gerek yok.
biraz değişik bir cümle
Aynen öyle olmuş. Aslında "usta"yla pek bir sorunum yok genel olarak Yeşilçam'ı sevmiyorum ve yarışmadaki sahne de çok iticiydi.isabetlimi oldu desem acaba çünkü Ustaya ilkkez 1 puanla veren kişiydin
biraz değişik bir cümle
en zayıf olarak nitelendirdiğim sahneme denk geldinAynen öyle olmuş. Aslında "usta"yla pek bir sorunum yok genel olarak Yeşilçam'ı sevmiyorum ve yarışmadaki sahne de çok iticiydi.
Aynen enteresan bir cümle olmuş Atacan anlayınca güler zatenisabetlimi oldu desem acaba çünkü Ustaya ilkkez 1 puanla veren kişiydin
biraz değişik bir cümle
22 saat sonra gülme ikonunu kullandımAynen enteresan bir cümle olmuş Atacan anlayınca güler zaten
Vayy demek güldürüyorum seni ya Atacan yok oylamayı başlatamıyorum22 saat sonra gülme ikonunu kullandım
yani güldürdün tepkisi
unuttunmu seni bazen neşelenmek için kullandığımı itiraf etmiştim dün akşamdan 1 saat öncesine kadar berbattım. şimdide senin yorumları görünce biraz birşeyler oluyor gibiVayy demek güldürüyorum seni ya Atacan yok oylamayı başlatamıyorum
2 günlük yorgunluk var yarın dersane yok ama biraz dinleneceğimunuttunmu seni bazen neşelenmek için kullandığımı itiraf etmiştim dün akşamdan 1 saat öncesine kadar berbattım. şimdide senin yorumları görünce biraz birşeyler oluyor gibi
bende gece uyuyamadım sabaha karşı uyudum ve 4 saatmı ne uyudum ve neticesinde haliyle bağışıklık sistemi çöktü hastayım şuan. bu hafta çalışmayacam gibi.2 günlük yorgunluk var yarın dersane yok ama biraz dinleneceğim
Başlatabilirsin şimdi canımVayy demek güldürüyorum seni ya Atacan yok oylamayı başlatamıyorum
ilk sayfadakinimi diyorsun ? niyeki ?
ben begenmisim sadece. senin yorumlari fazladan beğenirim kaybin olmazKonuyu ben açtım emojiler ona gidecek..