Star Cesur ve Güzel - Dizi Yorumları

Ahaha Ece Yörenç kafasından isitiyorum :F Yazdiği 2 dizi de aynı hafta birbirine benzer mi yahu :F

BŞAG: Kızın babası, kızını eve kitler esas oğlandan kızını uzaklaştirmak için bişeyler yapar. Finalde esas oğlanı evlilik süprizi bekler.

CvG: Babası kızını kaçırır, esas oğlanı kötü gösterir kızından uzaklaştirmak için. Finalde esas oğlanı evlilik süprizi bekler.

Ahaha Ece Yörenç kafasından isitiyorum :F Yazdiği 2 dizi de aynı hafta birbirine benzer mi yahu :F

BŞAG: Kızın babası, kızını eve kitler esas oğlandan kızını uzaklaştirmak için bişeyler yapar. Finalde esas oğlanı evlilik süprizi bekler.

CvG: Babası kızını kaçırır, esas oğlanı kötü gösterir kızından uzaklaştirmak için. Finalde esas oğlanı evlilik süprizi bekler.

😱 cidden böylemi olduu

Sühan'ı harcayacaklar Matmazel. :(

Bölümün başında Sühan'ın telefonla babasını aradığı sahne çok iyiydi. Hissettim resmen o akan gözyaşını. :(

Cesur'un, Sühan'a gerçekten aşık olmaması/olmayacak olması bence diziyi özel kılan şey. Umarım senaristler romantiklik yapmaz. Gerçi birkaç önceki bölümde -hani Cahide, Bülent, Hülya ortak planının olduğu bölüm- Cesur Sühan'ı kurtarmak için onu sevdiğini söyleyerek gitmişti. Üstelik kendi yandaşına. Yani aşık mı değil mi, senaristin de aklı karışık galiba? :D

Cesur neden Sühan'ın nüfus cüzdanını aldı? Orayı kaçırdım.