Fragmanlar baya iyi. Cesur aksiyona da giriş yaptı bakalım daha neler olacak bölümde.Cesur ve Güzel 10. Bölüm 1. Fragman:
Cesur ve Güzel 10. Bölüm 2. Fragman:
@Bully @MEnes @Ahmad @Forumdash @dosimosi @vadikızı @turkuazz @serhatt @sürgünüm @Billy Kane
Ahaha Ece Yörenç kafasından isitiyorum Yazdiği 2 dizi de aynı hafta birbirine benzer mi yahu
BŞAG: Kızın babası, kızını eve kitler esas oğlandan kızını uzaklaştirmak için bişeyler yapar. Finalde esas oğlanı evlilik süprizi bekler.
CvG: Babası kızını kaçırır, esas oğlanı kötü gösterir kızından uzaklaştirmak için. Finalde esas oğlanı evlilik süprizi bekler.
Bölümlerin ana teması olarak böyle. Tabi dizilerin kendi kurguları olarak farklı işlenmiş. Ama birisi sana dese bana bölümü anlat diye sorsa kısa böyle anlatsan ortaya cıkan bu olur😱 cidden böylemi olduu
Bölümlerin ana teması olarak böyle. Tabi dizilerin kendi kurguları olarak farklı işlenmiş. Ama birisi sana dese bana bölümü anlat diye sorsa kısa böyle anlatsan ortaya cıkan bu olur
bu diziye zaman harcıyanları tesbit edip askere yollamak lazım ayoll bukadar zamanınız önemli değilse gidin bir işe yarayın bari kızlarada geçerli bu dediğimyoutubenin bile terbiyesini bozmuş dizi @Çiğdem- @destere @Forumdash @gizem ak @mrt-06 @cookies @vadikızı @dosimosi @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 53583
hhaha aa bunlara @destere bile bakmaz ayollkız bak senle @destere gibi sapıkları diziye çekmeye çalışıyorlar @cookies @vadikızı @mrt-06 @Forumdash @dosimosi @eskici @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 53611 Ekli dosyayı görüntüle 53612
havuz suyunda uzanana bakarım diğer dikelek kazmayı sana bıraktımhhaha aa bunlara @destere bile bakmaz ayoll
Cesur ve Güzel 11. Bölüm Fragmanı
@Bully @MEnes @Ahmad @Forumdash @dosimosi @vadikızı @turkuazz @serhatt @sürgünüm @Billy Kane
Süper total De zirvede olur yineCesur ve Güzel 11. Bölüm Fragmanı