doğru @Maskeli Fedai de vadiyi satmıstı @Billy Kane onu örnek alıyor demeK @EFE UYSAL@Maskeli Fedai den bulaştı.
doğru @Maskeli Fedai de vadiyi satmıstı @Billy Kane onu örnek alıyor demeK @EFE UYSAL@Maskeli Fedai den bulaştı.
Bak öne geçtin bileÖncelikle @denizz19 senin Allah cezanı versin
Sonra Batuhan daha ilk oylar ve hiç lobi yapmadan eridi. Fark yine açılır.
@sokak sanati çizi filmlerdbüyücüler olur onlar gibi gerçektenYok bu sen değilsin ki, @sokak sanati büyü yaptı demek istedim.
Maskeli virüs gibi her yere yaydı birkaç kişi dışında Vadiyi satmayan kalmadı ayol
Benim açıkladığım oylarda canım sıkıldı demiştin burda 1 saat oldu açıklanan oy sayısına bakÖncelikle @denizz19 senin Allah cezanı versin
Sonra Batuhan daha ilk oylar ve hiç lobi yapmadan eridi. Fark yine açılır.
ben bil bıraktıysam zaten daha bu diziden hayır gelmez demiştim ve ben yokum bak dizide yayınlanamıyorMaskeli virüs gibi her yere yaydı birkaç kişi dışında Vadiyi satmayan kalmadı ayol
Bulaşıcı hastalık oldu resmen acil bu iki ismi şutlamak gerek
seninki efsaneydiBenim açıkladığım oylarda canım sıkıldı demiştin burda 1 saat oldu açıklanan oy sayısına bak
Bir dahaki sefere@RüzgarGülü olmadı bu oy..
Benim açıkladığım oylarda canım sıkıldı demiştin burda 1 saat oldu açıklanan oy sayısına bak
Seni pavyonlardan ben kurtardım..!!!!!! İbo ile Yıldız gibi oldunuz iyice.Benim açıkladığım oylarda canım sıkıldı demiştin burda 1 saat oldu açıklanan oy sayısına bak
Ben film izlemeye gidicem de 1 saat boyunca benim yerime sen mesaj yazar mısın rica etsem? Ben gibi yani.Çok zor bu yarışmalar
O ibo olsun vurulacak ya o bakımdanSeni pavyonlardan ben kurtardım..!!!!!! İbo ile Yıldız gibi oldunuz iyice.
Ben film izlemeye gidicem de 1 saat boyunca benim yerime sen mesaj yazar mısın rica etsem? Ben gibi yani.
@sokak sanati bulaşık süngeri gibidir vurulsa bile içinden geçer sünger yine kendini tamamlar.O ibo olsun vurulacak ya o bakımdan