doğru @Maskeli Fedai de vadiyi satmıstı @Billy Kane onu örnek alıyor demeK@Maskeli Fedai den bulaştı.![]()
doğru @Maskeli Fedai de vadiyi satmıstı @Billy Kane onu örnek alıyor demeK@Maskeli Fedai den bulaştı.![]()
Bak öne geçtin bileÖncelikle @denizz19 senin Allah cezanı versin
Sonra Batuhan daha ilk oylar ve hiç lobi yapmadan eridi. Fark yine açılır.![]()
@sokak sanati çizi filmlerdbüyücüler olur onlar gibi gerçektenYok bu sen değilsin ki, @sokak sanati büyü yaptı demek istedim.![]()
Maskeli virüs gibi her yere yaydı birkaç kişi dışında Vadiyi satmayan kalmadı ayol
Benim açıkladığım oylarda canım sıkıldı demiştin burda 1 saat oldu açıklanan oy sayısına bakÖncelikle @denizz19 senin Allah cezanı versin
Sonra Batuhan daha ilk oylar ve hiç lobi yapmadan eridi. Fark yine açılır.![]()
ben bil bıraktıysam zaten daha bu diziden hayır gelmez demiştim ve ben yokum bak dizide yayınlanamıyorMaskeli virüs gibi her yere yaydı birkaç kişi dışında Vadiyi satmayan kalmadı ayol![]()
![]()
Bulaşıcı hastalık oldu resmen acil bu iki ismi şutlamak gerek
seninki efsaneydiBenim açıkladığım oylarda canım sıkıldı demiştin burda 1 saat oldu açıklanan oy sayısına bak![]()
Bir dahaki sefere@RüzgarGülü olmadı bu oy..
Benim açıkladığım oylarda canım sıkıldı demiştin burda 1 saat oldu açıklanan oy sayısına bak![]()
Seni pavyonlardan ben kurtardım..!!!!!! İbo ile Yıldız gibi oldunuz iyice.Benim açıkladığım oylarda canım sıkıldı demiştin burda 1 saat oldu açıklanan oy sayısına bak![]()
Ben film izlemeye gidicem de 1 saat boyunca benim yerime sen mesaj yazar mısın rica etsem? Ben gibi yani.Çok zor bu yarışmalar
![]()
O ibo olsun vurulacak ya o bakımdanSeni pavyonlardan ben kurtardım..!!!!!! İbo ile Yıldız gibi oldunuz iyice.
Ben film izlemeye gidicem de 1 saat boyunca benim yerime sen mesaj yazar mısın rica etsem? Ben gibi yani.![]()
@sokak sanati bulaşık süngeri gibidir vurulsa bile içinden geçer sünger yine kendini tamamlar.O ibo olsun vurulacak ya o bakımdan![]()