Hepsini üst üste koyup ıslak odunla dövecennekadar emeksizler ya.
insan son dakikalara bırakırmı.
yarısı daha yollamamış
neyse aynı performansı umarım oy yollayacakları zaman gösterirler![]()
Hepsini üst üste koyup ıslak odunla dövecennekadar emeksizler ya.
insan son dakikalara bırakırmı.
yarısı daha yollamamış
neyse aynı performansı umarım oy yollayacakları zaman gösterirler![]()
gücün yeterse yapHepsini üst üste koyup ıslak odunla dövecen![]()
Konuya bir bakayım o zaman yapacak bir şey Yokyanliz @denizz19 @Ice_Cool_23 burda paylaşmıştı facebookta galiba sahne. açmadım
gücün yeterse yap
Benim mola bitmek üzere. 1 saat ne çabuk gecti ya. Sen kahfaltı dedin ben acıktım @denizz19 ögle yemeğimi simdiden yedim
saat 2 de damlarım yine burayanormalde çalıştığım günler gündüz girmem foruma ama bugun ders saatlerim tuhaf.
uzun molaları değerlendirmek gerekir![]()
Sahnemizi burada da paylasalimözellikle Ezelci arkadaslarin destegini bekliyorum @MasacRE- @MEnes sanirim izliyorlardi
@dosimosi @sokak sanati @denizz19 @mrt-06 @vadikızı @Ice_Cool_23 @Billy Kane @Bully @MayısKralı @xemrexxx @batuhankaralar @MEnes @MasacRE- @Çiğdem- @Harunnn60 @yader @halukerogluFOX @RüzgarGülü
Kisa olursa okurum tabiSen yeni dizimi okursun değil mi![]()
Sahnemizi burada da paylasalimözellikle Ezelci arkadaslarin destegini bekliyorum @MasacRE- @MEnes sanirim izliyorlardi
@dosimosi @sokak sanati @denizz19 @mrt-06 @vadikızı @Ice_Cool_23 @Billy Kane @Bully @MayısKralı @xemrexxx @batuhankaralar @MEnes @MasacRE- @Çiğdem- @Harunnn60 @yader @halukerogluFOX @RüzgarGülü
Kisa olursa okurum tabi![]()
Bence anlasmamizi Neslihan üzerinden yapalimCansuyu severim. Bu hafta Ariana'ya finalde destek olursan gecem hafta olduğu gibi destek veririm bende.![]()
Bence anlasmamizi Neslihan üzerinden yapalim![]()
Eflatun'dan az uzun olucak çünkü konusu geniş![]()
Bölümler kisa sürsün dizi uzun sürsün isteEflatun'dan az uzun olucak çünkü konusu geniş![]()
Ariana konusunda yeterince destek oldugumu düsünüyorum hem sen demiyor muydun finale cikayim gerisi önemli degil diyeNeslihan üzerinden gelecek hafta yaparız.![]()
Bölümler kisa sürsün dizi uzun sürsün iste
Ariana konusunda yeterince destek oldugumu düsünüyorum hem sen demiyor muydun finale cikayim gerisi önemli degil diye![]()
Fark yemezsin merak etmeYetiyor tabi de fark yemek istemiyorum.![]()
Fark yemezsin merak etme![]()
Sarkilari görelim ona göre bir seyler yapariz ama büyük ihtimal finalde destegim Gökhan'a olacak onu söyliyimSen destek ver yemem zaten 30 puan fark var arada. Çiğdemde ona veriyor destek.![]()
Sarkilari görelim ona göre bir seyler yapariz ama büyük ihtimal finalde destegim Gökhan'a olacak onu söyliyim![]()
Sıradan bir karın ağrısı
@MayısKralı @destere @denizz19
1.38 - 1.42 aralığı sizce nasıl. Bence çok iyi oynamış acaba kullansam mi.![]()