Hayalin türboşu elemek değilmi beyin errorhayallerim arianaydı arianayla oynaması mümkün değil anca candana gücü yeter mayısböcüğünün
Hayalin türboşu elemek değilmi beyin errorhayallerim arianaydı arianayla oynaması mümkün değil anca candana gücü yeter mayısböcüğünün
hhahaha benim albümümden sonra ilk survivor maceramızıda bitirdik ayollben göze batmaya devam edeceğim isterse tombalak biraderin @mrt-06 sinirden bir tarafına kına yaksın başkan olduğum müddetçe ankaralılara kan ağlatacağım aha buraya yazdım
hhahah göz batmayacaksın böyle krıtık durumlarda sen çok göze battın mesala ayoll
senle @MayısKralı bir kaç ay gözüme gözükmeyin yemediniz içmediniz gidip türbüşona çalıştınız bu hafta eletmedinizde noldu alın başınıza çalın sizi gidi parlakseverler sizi sizinle işim olmaz bundan sonra
dosiş olabilir hem çokta sempatik duruyorsosanoş olabilir aslinda
kabul ettiremiyoruzki şirret kıza bu hafta bir tarafımızı yırttık 6 puanı kapmak için o herkese 10 puan ver herkes sevinsin diyor çok iyiniyetli saftirik bununla evlenmem ilerde çocuklarımızda böyle saf olursa hapı yutarımdestere Çiğdem'le final puanı için pazarlık yap bol bol ihtiyacımız olacak çünkü Gökhan baya önde başlayacak sen zaten Ariana'ya verirsin. Çiğdem de rekabet için Ariana'ya verir. Biz de sıvacılar olarak desteklersek kafa kafaya getirebiliriz durumu
destere Çiğdem'le final puanı için pazarlık yap bol bol ihtiyacımız olacak çünkü Gökhan baya önde başlayacak sen zaten Ariana'ya verirsin. Çiğdem de rekabet için Ariana'ya verir. Biz de sıvacılar olarak desteklersek kafa kafaya getirebiliriz durumu
Bu hafta 1 verdin ama. Her hafta aynı terane sonuç 1
bende sana destoş diyom zaten ama sana desti daha güzel olur sanki.dosiş olabilir hem çokta sempatik duruyor
kabul ettiremiyoruzki şirret kıza bu hafta bir tarafımızı yırttık 6 puanı kapmak için o herkese 10 puan ver herkes sevinsin diyor çok iyiniyetli saftirik bununla evlenmem ilerde çocuklarımızda böyle saf olursa hapı yutarım
la onu finale çıkmasın diye önceden şutlamak için neler çektim hele şu @MEnes @Doğu @MasacRE- gibi sıvacı arkadaşlarımızın ihanetinide unutmayacağım ? diyorum eleyelim finale çıkarsa @Bully bir daha eleyemeyiz bir sürü beleş puanı var diyorum ? onlarda tamam tamam günü gelince eleriz diyor nahh elersiniz ha eleyinde göreyim öyle arinanın başına bela oldu türbüşon lanet şey verdiğim emeklere yazıklar olsun @sokak sanatida gidip türbüşona 2 puan vermiş candana bir puan sanki finalde türbüşonu eleyecek la inadına bu hafta bende türbüşona oy vereceğim sokak dümbeleği şapa otursun görsün hanyayı konyayıHayalin türboşu elemek değilmi beyin error
Bu haftaki şarkını hiç beğenmemiştim rap falan vardı hiç tarzım değildi. Gökhan'ın da bu şarkı da güzel ama Yanımda kal'ı pek sevmiyorum. O yüzden finalde destekleyebilirim seni Tabii bir de geride olman da etken benim amacım ortalığı karıştırmak
dosiş olabilir hem çokta sempatik duruyor
kabul ettiremiyoruzki şirret kıza bu hafta bir tarafımızı yırttık 6 puanı kapmak için o herkese 10 puan ver herkes sevinsin diyor çok iyiniyetli saftirik bununla evlenmem ilerde çocuklarımızda böyle saf olursa hapı yutarım
la onu finale çıkmasın diye önceden şutlamak için neler çektim hele şu @MEnes @Doğu @MasacRE- gibi sıvacı arkadaşlarımızın ihanetinide unutmayacağım ? diyorum eleyelim finale çıkarsa @Bully bir daha eleyemeyiz bir sürü beleş puanı var diyorum ? onlarda tamam tamam günü gelince eleriz diyor nahh elersiniz ha eleyinde göreyim öyle arinanın başına bela oldu türbüşon lanet şey verdiğim emeklere yazıklar olsun @sokak sanatida gidip türbüşona 2 puan vermiş candana bir puan sanki finalde türbüşonu eleyecek la inadına bu hafta bende türbüşona oy vereceğim sokak dümbeleği şapa otursun görsün hayyayı konyayı
Tamam aklımdasınGeçen haftaki puanın iyiydi, bu hafta bir kaza oldu diyelim
Finalde destek atarsın artık
Seni herkes arkandan vuruyor ve sen sessiz kalıyorsun yazıkla onu finale çıkmasın diye önceden şutlamak için neler çektim hele şu @MEnes @Doğu @MasacRE- gibi sıvacı arkadaşlarımızın ihanetinide unutmayacağım ? diyorum eleyelim finale çıkarsa @Bully bir daha eleyemeyiz bir sürü beleş puanı var diyorum ? onlarda tamam tamam günü gelince eleriz diyor nahh elersiniz ha eleyinde göreyim öyle arinanın başına bela oldu türbüşon lanet şey verdiğim emeklere yazıklar olsun @sokak sanatida gidip türbüşona 2 puan vermiş candana bir puan sanki finalde türbüşonu eleyecek la inadına bu hafta bende türbüşona oy vereceğim sokak dümbeleği şapa otursun görsün hanyayı konyayı
Seninle herşey içerim yani. Sen işte uyduruk bir dizinin fragmanını bile izlerimBi lafımla onlardan vazgeçebiliyorsun demek. Ne laf etmişim be.
Bi daha baktım da, iyi demişim gerçekten. 😎
O zaman gel ayran içelim.
Ben izlemem ama, sen izlersen izle.Seninle herşey içerim yani. Sen işte uyduruk bir dizinin fragmanını bile izlerim
ula bari açık açık itiraf etme tehtitlere boyunmu eğdin resmen karizmayı çizdirmişsin tehtitlere boyun eğsem ben eğerdim her türlü şiddete maruz kaldım ankaralı codminler tarafından? ama hiçbirini umursamadım ariananın arkasında direk gibi durdum korudum kolladım kızıBeni tehdit etti. 1 veririm dedi zaten ozan bana oy attı bende vereyim bari dedim
la onu finale çıkmasın diye önceden şutlamak için neler çektim hele şu @MEnes @Doğu @MasacRE- gibi sıvacı arkadaşlarımızın ihanetinide unutmayacağım ? diyorum eleyelim finale çıkarsa @Bully bir daha eleyemeyiz bir sürü beleş puanı var diyorum ? onlarda tamam tamam günü gelince eleriz diyor nahh elersiniz ha eleyinde göreyim öyle arinanın başına bela oldu türbüşon lanet şey verdiğim emeklere yazıklar olsun @sokak sanatida gidip türbüşona 2 puan vermiş candana bir puan sanki finalde türbüşonu eleyecek la inadına bu hafta bende türbüşona oy vereceğim sokak dümbeleği şapa otursun görsün hanyayı konyayı
Gazla çalışmıyorum maalesefÇabuk soğuyorsun, arka sayfalarda dediğim gibi deli dolu bir yapın var.
Valla mı
hayallerim arianaydı arianayla oynaması mümkün değil anca candana gücü yeter mayısböcüğünün
Siz ikinizin oyu çok önemli ne kadar yüksek verirseniz o kadar iyidir @Çiğdem- planın ne nasıl olacak puanlama
bende dallamayı bayağı severim sen onunla gel her hafta sana tam puanı yapıştırayım )Sen gelecek sezon bana pek iyi davranmıcaksın ama @Bully sever Dalkılıç'ı
Sizde öngörü yok ben ne yapayım Türbüşonu elemek için tek şansımız geçen haftaydı onda da yanında kız var diye hepiniz sıvadınız. @Çiğdem- aç bak bakalım sıvacılar arasında geçen hafta en düşük kim vermiş türbüşona