MusicSurvivor 5.Sezon/ Yarı Final Sonuçları

ben göze batmaya devam edeceğim isterse tombalak biraderin @mrt-06 sinirden bir tarafına kına yaksın :) başkan olduğum müddetçe ankaralılara kan ağlatacağım aha buraya yazdım :)
hhahaha benim albümümden sonra ilk survivor maceramızıda bitirdik ayoll :F

senle 6.sezon öncesi özel bir toplantı ypacaz başbaşa orada yol haritamızı belirleyecez en adaletli şekilde :A

hhahah göz batmayacaksın böyle krıtık durumlarda :A sen çok göze battın mesala ayoll
:A :A :A

senle @MayısKralı bir kaç ay gözüme gözükmeyin yemediniz içmediniz gidip türbüşona çalıştınız bu hafta eletmedinizde noldu alın başınıza çalın:) sizi gidi parlakseverler sizi sizinle işim olmaz bundan sonra :)

destere Çiğdem'le final puanı için pazarlık yap bol bol ihtiyacımız olacak çünkü :A Gökhan baya önde başlayacak sen zaten Ariana'ya verirsin. Çiğdem de rekabet için Ariana'ya verir. Biz de sıvacılar olarak desteklersek kafa kafaya getirebiliriz durumu :A

sosanoş olabilir aslinda :A
dosiş olabilir hem çokta sempatik duruyor :)

destere Çiğdem'le final puanı için pazarlık yap bol bol ihtiyacımız olacak çünkü :A Gökhan baya önde başlayacak sen zaten Ariana'ya verirsin. Çiğdem de rekabet için Ariana'ya verir. Biz de sıvacılar olarak desteklersek kafa kafaya getirebiliriz durumu :A
kabul ettiremiyoruzki şirret kıza :) bu hafta bir tarafımızı yırttık 6 puanı kapmak için o herkese 10 puan ver herkes sevinsin diyor :) çok iyiniyetli saftirik bununla evlenmem ilerde çocuklarımızda böyle saf olursa hapı yutarım :)

Bu hafta 1 verdin ama. Her hafta aynı terane sonuç 1

Bu hafta 1 verdin ama. Her hafta aynı terane sonuç 1

Bu haftaki şarkını hiç beğenmemiştim rap falan vardı hiç tarzım değildi. Gökhan'ın da bu şarkısı güzeldi ama Yanımda kal'ı pek sevmiyorum. O yüzden finalde destekleyebilirim seni :A Tabii bir de geride olman da etken benim amacım ortalığı karıştırmak :Z

kabul ettiremiyoruzki şirret kıza :) bu hafta bir tarafımızı yırttık 6 puanı kapmak için o herkese 10 puan ver herkes sevinsin diyor :) çok iyiniyetli saftirik bununla evlenmem ilerde çocuklarımızda böyle saf olursa hapı yutarım :)
bende sana destoş diyom zaten ama sana desti daha güzel olur sanki.
tüh senin mesaji es gececektim.neyse başka sefere

Hayalin türboşu elemek değilmi beyin error :A
la onu finale çıkmasın diye önceden şutlamak için neler çektim hele şu @MEnes @Doğu @MasacRE- gibi sıvacı arkadaşlarımızın ihanetinide unutmayacağım ? diyorum eleyelim finale çıkarsa @Bully bir daha eleyemeyiz bir sürü beleş puanı var diyorum ? onlarda tamam tamam günü gelince eleriz diyor nahh elersiniz ha eleyinde göreyim öyle arinanın başına bela oldu türbüşon lanet şey verdiğim emeklere yazıklar olsun :) @sokak sanatida gidip türbüşona 2 puan vermiş candana bir puan sanki finalde türbüşonu eleyecek la inadına bu hafta bende türbüşona oy vereceğim sokak dümbeleği şapa otursun görsün hanyayı konyayı :)

Bu haftaki şarkını hiç beğenmemiştim rap falan vardı hiç tarzım değildi. Gökhan'ın da bu şarkı da güzel ama Yanımda kal'ı pek sevmiyorum. O yüzden finalde destekleyebilirim seni :A Tabii bir de geride olman da etken benim amacım ortalığı karıştırmak :Z

İyi bu sözlerini unutma.:Z

Neyse şuan sinirim ve stresim her şeyim bozuk sonra sıvarım olayı.

Siz ikinizin oyu çok önemli ne kadar yüksek verirseniz o kadar iyidir :A @Çiğdem- planın ne nasıl olacak puanlama :A

la onu finale çıkmasın diye önceden şutlamak için neler çektim hele şu @MEnes @Doğu @MasacRE- gibi sıvacı arkadaşlarımızın ihanetinide unutmayacağım ? diyorum eleyelim finale çıkarsa @Bully bir daha eleyemeyiz bir sürü beleş puanı var diyorum ? onlarda tamam tamam günü gelince eleriz diyor nahh elersiniz ha eleyinde göreyim öyle arinanın başına bela oldu türbüşon lanet şey verdiğim emeklere yazıklar olsun :) @sokak sanatida gidip türbüşona 2 puan vermiş candana bir puan sanki finalde türbüşonu eleyecek la inadına bu hafta bende türbüşona oy vereceğim sokak dümbeleği şapa otursun görsün hayyayı konyayı :)

Beni tehdit etti. 1 veririm dedi zaten ozan bana oy attı bende vereyim bari dedim

la onu finale çıkmasın diye önceden şutlamak için neler çektim hele şu @MEnes @Doğu @MasacRE- gibi sıvacı arkadaşlarımızın ihanetinide unutmayacağım ? diyorum eleyelim finale çıkarsa @Bully bir daha eleyemeyiz bir sürü beleş puanı var diyorum ? onlarda tamam tamam günü gelince eleriz diyor nahh elersiniz ha eleyinde göreyim öyle arinanın başına bela oldu türbüşon lanet şey verdiğim emeklere yazıklar olsun :) @sokak sanatida gidip türbüşona 2 puan vermiş candana bir puan sanki finalde türbüşonu eleyecek la inadına bu hafta bende türbüşona oy vereceğim sokak dümbeleği şapa otursun görsün hanyayı konyayı :)
Seni herkes arkandan vuruyor ve sen sessiz kalıyorsun yazık :A :F

Beni tehdit etti. 1 veririm dedi zaten ozan bana oy attı bende vereyim bari dedim
ula bari açık açık itiraf etme:) tehtitlere boyunmu eğdin resmen karizmayı çizdirmişsin :) tehtitlere boyun eğsem ben eğerdim her türlü şiddete maruz kaldım ankaralı codminler tarafından? ama hiçbirini umursamadım ariananın arkasında direk gibi durdum korudum kolladım kızı :)

Sizde öngörü yok ben ne yapayım :A Türbüşonu elemek için tek şansımız geçen haftaydı onda da yanında kız var diye hepiniz sıvadınız. @Çiğdem- aç bak bakalım sıvacılar arasında geçen hafta en düşük kim vermiş türbüşona :A

Siz ikinizin oyu çok önemli ne kadar yüksek verirseniz o kadar iyidir :A @Çiğdem- planın ne nasıl olacak puanlama :A

@Bully i elemek için bu hafta benim oyum 30 sayılmalı onun haricinde elemek imaknsız onuda @Çiğdem- kabule tmez :)

Sen gelecek sezon bana pek iyi davranmıcaksın ama @Bully sever Dalkılıç'ı :)
bende dallamayı bayağı severim:) sen onunla gel her hafta sana tam puanı yapıştırayım :))

Sizde öngörü yok ben ne yapayım :A Türbüşonu elemek için tek şansımız geçen haftaydı onda da yanında kız var diye hepiniz sıvadınız. @Çiğdem- aç bak bakalım sıvacılar arasında geçen hafta en düşük kim vermiş türbüşona :A

yine en düşük ben vermiştim :)