Ozan yerine sen olmalıydın bencede ayoll baksana sen buradasın o yokBiz olsak şimdi yalayıp yutmuştuk teşekkürler, çok teşekkürler, Allah belanı vermesinler havada uçuşuyordu.
Önceden haber verseydin 1-2 meyve suyu ve kola alırdım beraber içerdikİçimi döktüm sadece
@sokak sanati bizim okul ful arianatör şampiyon yapacağız seni
Aman bunlar recaldan anlamaz yoksa yıldızımız sensin.SIVACI TAYFA SUSTURULAMAZ @MasacRE- destek çıkıyorum size şu melun finale çıksa bile şampiyon yaptırmak yok
O ka recal yapıyorum ismimi söylemek niye yok
Bu hafta Son 2 yılın rekorunu kırıcam galiba. 20 30 mesaj yazıcam gibiBu hafta programı RüzgarGülü ile Amoureux götürüyor valla. @Çiğdem-
@RüzgarGülü 50 mesajı bulucak inş bu haftaBu hafta programı RüzgarGülü ile Amoureux götürüyor valla. @Çiğdem-
Noldu la hayırdırBiraz sen beni temsil etsene tam verenlere teşekkür et falan yazamıyorum sıkıntılı bir durumdayım. Burayada emek verdim heba olmasın
@Çiğdem- kusura bakma sende.
Çok ani olduÖnceden haber verseydin 1-2 meyve suyu ve kola alırdım beraber içerdik
Herhangi bir Gökhan şarkısıyla da gelsem tam puanın bana olacaktı, bunu ikimiz de biliyoruzSana değil şarkıya o oy sevinme
@RüzgarGülü ben ilk geldiğim zamanlarda da düşüktü ama @Amoureux bayağı yazıyordu onun bir dizisi vardı Şah Mat sayfalar olurdu, çenesi çoktu aslında. Valla ayaklı arşiv gibiyim.@RüzgarGülü 50 mesajı bulucak inş bu hafta
O ne özgüven o @mrt-06 kim yüz verdi buna bu kadarHerhangi bir Gökhan şarkısıyla da gelsem tam puanın bana olacaktı, bunu ikimiz de biliyoruz
Yani sen Ariana'ya tam vermezsin, Ozan'dan zaten nefret ediyorsun, bu yüzden çare Gökhan olmuş oluyorO ne özgüven o @mrt-06 kim yüz verdi buna bu kadar