Sadece okumayı biliyorum az buçuk. Sözlerine falan baka baka öğrendim birazben öğretirim sana
Bizim farkımız. Hele birde finalde Ozan olursa iyice dip yapar.Ne kadar sıkıcı bir final hiç beğenmedim.
yazmayla okuma banbaşkaSadece okumayı biliyorum az buçuk. Sözlerine falan baka baka öğrendim biraz
Zaten sen ben ve vadikızının beğenileri olmasa boş bir yarı finalBizim farkımız. Hele birde finalde Ozan olursa iyice dip yapar.
hhahaah o adamsın dediğin melunun dedi bana bully a oy verdiğimi söyleme melun kudursun dedi@Maskeli Fedai adamsın melunum
@Çiğdem- en yakınım hakkında bile şüpheye düşürdün beni Allah seni bildiği gibi yapsın. ss
Oyyyyy ablam ben buna izin verir miyim hiç.hhahaha banada öyle geliyor ayoll ama itilmiş ile kakılmış gibide olabiliriz
Gıcık trolün teki ama adam yani, seviyoruz maalesef kendisinihhahaah o adamsın dediğin melunun dedi bana bully a oy verdiğimi söyleme melun kudursun dedi
hhahaha tşşk cnm şimdi nered ne halt yiyor kim bilir ayoll yarışmaya katkısı yok anca milelti sinirlendiriyor .A
Ama Türkçe yazmayla okuma aynı. *bambaşkayazmayla okuma banbaşka
mesela örnek
kök okunuşu şök ve anlami mutfak